Lindas e36-Bacon
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 38
- chevron_right
+744v8danislv rakstīja:Labāk nevajag saskrieties, pēc tam lieli tēriņi, nodod dievs vēl kaut kas ar veselību notiek un tā
Negribu saskrieties. Vainīgs noteikti nebūšu es.
Njā...danislv rakstīja:Labāk nevajag saskrieties, pēc tam lieli tēriņi, nedod dievs vēl kaut kas ar veselību notiek un tā
Sen te jau iestājies tāds pamatīgs klusums un lietas lēni kust uz priekšu.
Viss sākās ar to, ka pēc kāda 5dienas pasākuma tiku pie šāda auto. Vainīgā atradās, un tika nolemts pārkrāsot auto, jo krāsai bez tā visa ir ļoti daudz citu kasjaku. Un pa to laiku Bekons tika pie roku balsta un eņģeļiem. Par to paldies agang un ridliham Nu kaut kā tā. Jāsameklē vēl finanses un tad jau dodamies pie krāsotāja. Un, lūdzu, kāds, pārdodiet man vadītāja puses spārnu. Lūdzu?
Viss sākās ar to, ka pēc kāda 5dienas pasākuma tiku pie šāda auto. Vainīgā atradās, un tika nolemts pārkrāsot auto, jo krāsai bez tā visa ir ļoti daudz citu kasjaku. Un pa to laiku Bekons tika pie roku balsta un eņģeļiem. Par to paldies agang un ridliham Nu kaut kā tā. Jāsameklē vēl finanses un tad jau dodamies pie krāsotāja. Un, lūdzu, kāds, pārdodiet man vadītāja puses spārnu. Lūdzu?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Pa šo laiku Bekons pabijis pie krāsotāja. Sākumā bija doma sakrāsot tikai vajadzīgās detaļas un paspēt līdz sezonas atklāšanai, bet nu, sanāca to visu izdarīt pēc atklāšanas un nokrāsot visu autiņu. Priekšā vēl pulēšana, lai tiktu pie gala spīduma.
Un vēl ļoooti daudz darba. Nākamais, ar ko jāsāk būtu eļļas maiņa, spiediena regulatora pie degvielas reikas iegāde un maiņa (apgaismoja mani foruma gudrie ), salona maiņa, melnās nāsis, lampu pulēšana... Lsd, koilas un citi sapņi M moldingi, lai gan visas Mpakas iegādes gan plānos vairs nav. Nu tad pagaidām tā, te jau paspēts sasmērēt Un te vēl no sezonas atklāšanas
Un vēl ļoooti daudz darba. Nākamais, ar ko jāsāk būtu eļļas maiņa, spiediena regulatora pie degvielas reikas iegāde un maiņa (apgaismoja mani foruma gudrie ), salona maiņa, melnās nāsis, lampu pulēšana... Lsd, koilas un citi sapņi M moldingi, lai gan visas Mpakas iegādes gan plānos vairs nav. Nu tad pagaidām tā, te jau paspēts sasmērēt Un te vēl no sezonas atklāšanas
It's all about the win
Paldies :)
Nezini, kurš no visiem saimniekiem ar cirvi zem numura zīmes atvēra bagāžnieku?
It's all about the win
nu apsveicu ar jauno un svaigo izskatu uz nākamo sezonu domāju būs viens no top sedaniem , zinot Tavus plānus un rīkoties spēju
diskus vēl smukus un salons kaut cik un būs konča
diskus vēl smukus un salons kaut cik un būs konča
Toč nē,nemācēšu tev teikt,kurš cirvis tā bij darijis!Linda rakstīja:Paldies :)
Instagram - Sandis_e36
Paldies
You're welcome Ridlihs arī būs, laikamChurchill rakstīja:Congrats. Gribu redzēt!
P.S. Iedosi ielūgu uz izlaidumu gribu apsveikt tevi.
It's all about the win
p.s.
par Tavu parakstu runajot....
Ārsts jautā:
– Kā jums gadījās apdedzināt abas ausis?
Pacients:
– Redzat, es gludināju, uz blakus galdiņa zvanīja telefons, un es aiz pārskatīšanās pie auss pieliku gludekli...
Ārsts izbrīnā:
– Bet apdedzinātas taču ir abas ausis!
– Redzat, tad es zvanīju ātrajiem...
par Tavu parakstu runajot....
Ārsts jautā:
– Kā jums gadījās apdedzināt abas ausis?
Pacients:
– Redzat, es gludināju, uz blakus galdiņa zvanīja telefons, un es aiz pārskatīšanās pie auss pieliku gludekli...
Ārsts izbrīnā:
– Bet apdedzinātas taču ir abas ausis!
– Redzat, tad es zvanīju ātrajiem...
jo zila ir ļoti reta
Nu... Nezinu, man ar šo krāsu īpašas attiecības un durvju iekšas nebija jākrāso, tātad lētāk
It's all about the win
Neliels klusums, pa vasaru nekas nav pieminēts. Nu pēdējā laikā nelielas izmaiņas bijušas, bildes gan tā pamazāk, jo acīmredzot alus bojā telefona atmiņas karti
Pa šo laiku autiņš sapucēts un aprīkots ar m3 moldingiem, kā jau vēlējos. Nomainīta eļļa, filtrs. Iegādāts un uzstādīts mtech ātrumkloķīts, kā dzimšanas dienas dāvanu saņēmu 1000w subīti ar kondensatoru (jā, jā zinu, ka patiesā jauda ne tuvu nav tāda un no kondensatora jēga maza, bet nu tomēr kaut kā jau grabina visas salona un grabažnieka plastmasas ) vēl vajadzētu nomainīt pastiprinātāju uz jaudīgāku tāpat arī aķi. Šeit vienīgā bilde, kas vēl palikusi ar nepabeigtu moldingu maiņu.
Vakar, salīdzinoši lēti, ieķerts melns ādas salons ar defektu šofera beņķim, to kaut kad vēlāk uz pāršūšanu. Šeit vēl nāksies, ko saķīmiķot, jo ādas salons ir ar atmetamo aizmuguri nevis slēpju caurumu, bet par to domāšu kādu citu dienu. Pagaidām prieks par to pašu. Pa lielam jau viss, kas ir noticis.
Jau atkal ir izdevies nedaudz apskrāpēt autiņu, par to gan liels paldies šķaudijkvatrām, kas uz zemes ceļa tā smuki iet garām un nomētā ar akmentiņiem.
Vēl plānos ir iegādāt
Pa šo laiku autiņš sapucēts un aprīkots ar m3 moldingiem, kā jau vēlējos. Nomainīta eļļa, filtrs. Iegādāts un uzstādīts mtech ātrumkloķīts, kā dzimšanas dienas dāvanu saņēmu 1000w subīti ar kondensatoru (jā, jā zinu, ka patiesā jauda ne tuvu nav tāda un no kondensatora jēga maza, bet nu tomēr kaut kā jau grabina visas salona un grabažnieka plastmasas ) vēl vajadzētu nomainīt pastiprinātāju uz jaudīgāku tāpat arī aķi. Šeit vienīgā bilde, kas vēl palikusi ar nepabeigtu moldingu maiņu.
Vakar, salīdzinoši lēti, ieķerts melns ādas salons ar defektu šofera beņķim, to kaut kad vēlāk uz pāršūšanu. Šeit vēl nāksies, ko saķīmiķot, jo ādas salons ir ar atmetamo aizmuguri nevis slēpju caurumu, bet par to domāšu kādu citu dienu. Pagaidām prieks par to pašu. Pa lielam jau viss, kas ir noticis.
Jau atkal ir izdevies nedaudz apskrāpēt autiņu, par to gan liels paldies šķaudijkvatrām, kas uz zemes ceļa tā smuki iet garām un nomētā ar akmentiņiem.
Vēl plānos ir iegādāt
- Jaunus oem tepiķīšus
R16 riepas ar kaut kādu proķi, jo ar šīm jau kauns uz ceļa līst
labas r15 ziemas riepas
sajūgu
melnas ādas durvju apšuvumus
un šādu šķūni, lai jūs mani te bez sāls varētu apēst http://www.ebay.com/itm/131237900515?ss ... 1423.l2649 varbūt šādu šķūni http://www.ebay.com/itm/201036225558?_t ... BIDX%3AIT[/list]
Kvalitatīvas bildes būs, bet nedaudz vēlāk gan.
It's all about the win
sezon klosing 2014 @rullītis
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Paldies
Man tā arī nav sanācis neko nobildēt pa šo laiku
Man tā arī nav sanācis neko nobildēt pa šo laiku
It's all about the win
KKur Lielvārdē ir redzēts..
Katru dienu var apskatīt pie Lielvārdes stacijas
It's all about the win
-