RENIO'S cabrio
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- …
- 86
- chevron_right
Un kaa vienmeer visu izsaka cik daudz pikis ieguldiits!!! neka personiga, bet necieshu izlecejus ar kaudzi naudas!!!RENIO rakstīja:Źùrija teica ka var redzèt ka ir iegùldìts gana daudsArmando rakstīja:cepuri nost
ir patikami ka ari citi novertee paveikto, vane
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Bomžiem bomžu problēmas! Besī cilvēki, kas pīkst, ka nav naudas, tad vajag strādāt! Cepuri nost renio, vismaz viņam naudiņa ir un par to arī vajag priecātiesbestbmw rakstīja:Un kaa vienmeer visu izsaka cik daudz pikis ieguldiits!!! neka personiga, bet necieshu izlecejus ar kaudzi naudas!!!RENIO rakstīja:Źùrija teica ka var redzèt ka ir iegùldìts gana daudsArmando rakstīja:cepuri nost
Veciit e36 nav taa mashiina kura domaata izlekshanai kautkaadai...tas ir hobbijs-nevajag jaukt divas dazhaadas lietas...un tas ka cilveeks ir speejigs guldiit iekshaa zaljo liecina tik par ti ka cilveekam straadaa galva un rokas no dirsas neaug,vajag kruķīties un viss buus geraibestbmw rakstīja:Un kaa vienmeer visu izsaka cik daudz pikis ieguldiits!!! neka personiga, bet necieshu izlecejus ar kaudzi naudas!!!RENIO rakstīja:Źùrija teica ka var redzèt ka ir iegùldìts gana daudsArmando rakstīja:cepuri nost
BMW_The Ultimate Repair Bill
Cilvēks iegūlda savu laiku un naudu, tas ir tikai papildus gandarījums par paveikto, ja kāds novērtē. Bez naudas tu nevienu auto skaistu nepadarīsi.bestbmw rakstīja:Un kaa vienmeer visu izsaka cik daudz pikis ieguldiits!!! neka personiga, bet necieshu izlecejus ar kaudzi naudas!!!RENIO rakstīja:Źùrija teica ka var redzèt ka ir iegùldìts gana daudsArmando rakstīja:cepuri nost
Neciešu skaudīgus mudakus, kuri paši nevar pacelt normālu kāpostu un savest kārtībā savu dampi!bestbmw rakstīja:Un kaa vienmeer visu izsaka cik daudz pikis ieguldiits!!! neka personiga, bet necieshu izlecejus ar kaudzi naudas!!!RENIO rakstīja:Źùrija teica ka var redzèt ka ir iegùldìts gana daudsArmando rakstīja:cepuri nost
Bet toties prot heitot!
P.S. -Renio , uvažuha Tev par paveikto darbu, motivācija tiek smelta no Tava vāģa!
Muļķis vai kā?bestbmw rakstīja:Un kaa vienmeer visu izsaka cik daudz pikis ieguldiits!!! neka personiga, bet necieshu izlecejus ar kaudzi naudas!!!RENIO rakstīja:Źùrija teica ka var redzèt ka ir iegùldìts gana daudsArmando rakstīja:cepuri nost
Pastāsti, kā neieguldot naudu, var uztaisīt skatāmu auto? Jo krutāka un individuālāka krāsa, jo dārgāk maksā, tas pats ar diskiem un visu pārejo... WTF
vai tad jums nav tā kā man? netērēju naudu un no rīta ar pilnu m paku un uz style 5 žurka pie mājas stāv..
Ja pareizi Tevi sapratu, tad same shit here!K.F. rakstīja:vai tad jums nav tā kā man? netērēju naudu un no rīta ar pilnu m paku un uz style 5 žurka pie mājas stāv..
Nē nav gan....ir labākK.F. rakstīja:vai tad jums nav tā kā man? netērēju naudu un no rīta ar pilnu m paku un uz style 5 žurka pie mājas stāv..
BMW_The Ultimate Repair Bill
tā atkal kaut kas ir sadarīts:
* restaurēta reika + jauni stūres stieņi
* jaunie priekšējie suportu cilindrīši un remkolplekti
* protams izzieta arī TA.
Kāda bilde no sestdienas:
* restaurēta reika + jauni stūres stieņi
* jaunie priekšējie suportu cilindrīši un remkolplekti
* protams izzieta arī TA.
Kāda bilde no sestdienas:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
uz nākamo sezonu meklētu citus diskus! Ne vien krāsojumu, bet būtība citus diskus!
tāda ir ideja!
reāli viņi man ir apnikuši, kaut arī cilvēki atskatās,
reāli viņi man ir apnikuši, kaut arī cilvēki atskatās,
Es ar domāju ka diskiem vajadzētu krāsu pamainīt un visu mašīnu pārkrāsot,Bet ja atrodas sponsors manējo ar pie reizezs uzkrāsot šutka--------Ja saprati Viss
ja kāds ir gribējs diskus varu kaut vai tagad pārdot
+ auto arī var nopirkt, būs M3 cena
+ auto arī var nopirkt, būs M3 cena
Man baigi patikās, kā diski bez vāciņiem izskatijās!
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Paldies!
Skaidts kabris, atmet cenu intereses pec jo esmu jaunu disku meklejumos.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- …
- 86