Datorlietas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 22
- chevron_right
kurš te teica ka kādam ir vecs dators?ROYALTY rakstīja:tu ko stāsti cilvēkiem ar veciem dzelziem?
uz vecas mašīnas ar ubuntu vēl zem virtuālās darbināt wine lai kādu gāmi spēlētu?
kur tos resursus antikvariātam smelt???
ja ir vecs kompis tad paņem xubuntu. ja tas neiet tad kompis vnk ir jāizmet.
es vnk stāstu ka man ir. un nb. stavs defaultā ubuntu.ROYALTY rakstīja:tu ko stāsti cilvēkiem ar veciem dzelziem?
uz vecas mašīnas ar ubuntu vēl zem virtuālās darbināt wine lai kādu gāmi spēlētu?
kur tos resursus antikvariātam smelt???
un kas tavā izpratnē ir vecs dzelzis ?
ammm... nu no tā ko secināt?Rons rakstīja:NU uz meitas datora ko tu ieteiktu ? man uz saviem ir jāsamierinās ar 98 un xp..
to ka meitai ir dators un pašam ir veci hlami ar com portuROYALTY rakstīja:ammm... nu no tā ko secināt?Rons rakstīja:NU uz meitas datora ko tu ieteiktu ? man uz saviem ir jāsamierinās ar 98 un xp..
ROYALTY rakstīja:ammm... nu no tā ko secināt?Rons rakstīja:NU uz meitas datora ko tu ieteiktu ? man uz saviem ir jāsamierinās ar 98 un xp..
neko meitām varbūt kko jaunāku iepirkt un tā, bet man ik pa laikam vajag vecus auto pierunāt runāties ar pc ...
nuuuu... man uz dell latitude d630 stāv xp (diagnostikai) + osx (tīri reizēm kāda ābola remontam)... osx skaisti griežas.. pietam maverics...
lai jūzotu netu bomba...
geimiem dell inspiron 7720
lai jūzotu netu bomba...
ROYALTY rakstīja:nuuuu... man uz dell latitude d630 stāv xp (diagnostikai) + osx (tīri reizēm kāda ābola remontam)... osx skaisti griežas.. pietam maverics...
lai jūzotu netu bomba...
ko tu diagnosticē ?
vispār atradu divas planšetes(modeļus gan aizmirsu jau) ar reālajiem com portiem. Nez gan vai pie mums tirgo bet usa cena bija ap 1000 dolāriem.
yanks rakstīja:vispār atradu divas planšetes(modeļus gan aizmirsu jau) ar reālajiem com portiem. Nez gan vai pie mums tirgo bet usa cena bija ap 1000 dolāriem.
ir tepat iekš lv guru, kurš uzrakstīja skriptiņu priekš ads >usb. bez viņa piekrišanas padalīties nevaru/ nedrīkstu. tiem kas tēma, tie paši atradīs.
savu e36... jo man par skādi mans autocom nespēja manu e36 saskatīt pilnvērtīgi, līdz ar to vajadzēja native com portu.
pēc nelielas darbības ar lodāmuru tapa ads kabelis un tas draudzējas ar inpa.
bet tomēt nedaudz netieku gudrs... inpai tomēr mans ms40 īsti kautkā nepatīk... kabelis būvēts ņemot pa paraugu ķinas ads kabeli... ar to tā pati sāpe... lūdzu neņemt neko pie sirds un netaisu sevi pa gudrāku kā esmu, tomēr ar datoriem neesmu uz JŪS...
bet tomēt nedaudz netieku gudrs... inpai tomēr mans ms40 īsti kautkā nepatīk... kabelis būvēts ņemot pa paraugu ķinas ads kabeli... ar to tā pati sāpe... lūdzu neņemt neko pie sirds un netaisu sevi pa gudrāku kā esmu, tomēr ar datoriem neesmu uz JŪS...
tad ko tu vēl mocies ar vecim kompjiem? :)
baudu var sasniegt dažādos veidos.
tiešām lodēji ķīnas shēmu ?ROYALTY rakstīja:savu e36... jo man par skādi mans autocom nespēja manu e36 saskatīt pilnvērtīgi, līdz ar to vajadzēja native com portu.
tajā, kas puscaurspīdīgajā vai oranžajā izpildījumā ?
kurš teica ka mocos? man no antīkajiem vien tas d630 ar ko eksperimentēt... kā saka "just for fun"yanks rakstīja:tad ko tu vēl mocies ar vecim kompjiem? :)
un man liekas ka sāpe kādam ir kur citur...
bet pārlasot tēmu sapratu ka tomēr par meitas datoru specene nebija nojaušama,,
tomēr pirmais komentārs ko atbildēju - tajā ieteikums spēles caur wine laist nebija pareizs... performance *irsā...
violētā plate melnajā plastmasā.... ātrāk bija aiņemties shēmu ( lasi kabeli ) no čoma un iepirkt argusā detaļas, nevis gaidīt china post...
ROYALTY rakstīja:violētā plate melnajā plastmasā.... ātrāk bija aiņemties shēmu ( lasi kabeli ) no čoma un iepirkt argusā detaļas, nevis gaidīt china post...
tā arī nesapratu, tev 100% darbojas , vai nē iemet te shēmu vai pm ja nav grūti. pastīsimies, kas, ko , kā...
Rons rakstīja:Paldies, bet diezko cerīgi neizskatās.. jau pārgāju pāri ar hirens sborku utt. rīt došu atskaiti
Apstiprinājas mans bezceris un Yanks ieteiktais toolis ir bezspēcīgs.
p.s. palika vēl sliktāk... spēlējoties ar restore point pazuda arī language bar...
karoče- neticiet interneta tekstiem...
Gribēju jau vaicāt, vai restore uztaisīji, bet skatos, ka esi mēģinājis.
Nezinu, kā tur spēlējies, bet man parasti restore izglābis no miroņa gadījumiem.
Nevar īsti saprast, kas tad neiet, tikai uzdevumu menidžeris, vai vispār, viss, nevar sniegt palīdzību, nesaņemot problēmas pilnīgāku izklāstu.
Ja braucu pie klientiem, tur man protams nav jāpratina cilvēks, kurš tā pat nespēs pastāstīt vairāk, apskatoties pašam viss kļūst skaidrs, taču šeit gan vajadzētu pastāstīt sīkāk.
Tas, ko labāk likt uz tavas meitas PC, nevarēs ieteikt, ja nezināsim parametrus.
Nezinu, kā tur spēlējies, bet man parasti restore izglābis no miroņa gadījumiem.
Nevar īsti saprast, kas tad neiet, tikai uzdevumu menidžeris, vai vispār, viss, nevar sniegt palīdzību, nesaņemot problēmas pilnīgāku izklāstu.
Ja braucu pie klientiem, tur man protams nav jāpratina cilvēks, kurš tā pat nespēs pastāstīt vairāk, apskatoties pašam viss kļūst skaidrs, taču šeit gan vajadzētu pastāstīt sīkāk.
Tas, ko labāk likt uz tavas meitas PC, nevarēs ieteikt, ja nezināsim parametrus.
Autocom vel s*ds tas. Pat vecajam e34 nevar nomest oil serviceROYALTY rakstīja:savu e36... jo man par skādi mans autocom nespēja manu e36 saskatīt pilnvērtīgi, līdz ar to vajadzēja native com portu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 22