Man Patika Filma..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 16
- chevron_right
The Pursuit of Happyness laba.
no nopietnās tēmas ar Vilu Smitu varu ieteikt 7 pounds.
no nopietnās tēmas ar Vilu Smitu varu ieteikt 7 pounds.
kaut kas tiešām patiess un īsts
Laikam jānoskatās.
Ja nē man visi saka, ka patiešām laba filma
Ja nē man visi saka, ka patiešām laba filma
Ja kādam ir daudz brīva laika un grib pakustināt savās pelēkās šūniņas, var noskatīties Cloud Atlas.
Brīdinu! Filmu nesapratīs visi, ir cilvēki kas par viņu ir sajūsmā, ir cilvēki kas domā ka filma ir slikta.
Es laikam būšu, tas, kas filmu īsti nesaprata un iztērēju 3h no savas dzīves, varbūt pie vainas ir paģiras, bet, anyway, ja kāds filmu noskatās, padalamies iespaidiem
Brīdinu! Filmu nesapratīs visi, ir cilvēki kas par viņu ir sajūsmā, ir cilvēki kas domā ka filma ir slikta.
Es laikam būšu, tas, kas filmu īsti nesaprata un iztērēju 3h no savas dzīves, varbūt pie vainas ir paģiras, bet, anyway, ja kāds filmu noskatās, padalamies iespaidiem
Ļoti laba filmas ideja/stāsts
Arī iesaku „Savages”. Reti jau pēdējā laikā skatos filmas, bet viena no labākajām ko pēdējā laikā esmu redzējis. Pat „Skyfall” nestāv klāt.AlpineLV rakstīja:Vakar ielūrēju šito kino, riktīgs žanru kokteilis, bet filma ļoti laba.Blusa rakstīja:Mīlīši, "The Savages" (Mežoņi)
Filma nedaudz slimīgi nenormāla, bet ļoti paķer, un aktieri arī nolāsīti
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KC2zbOwbeEs[youtube]
Tikko noskatījos, man patika!
Silent Hill: Revelation
Silent Hill: Revelation
shoferiic rakstīja:
Super, patika!
iesaku visiem noskatīties šo filmu. Vienkāršī ideāla. Skatījos, un tās 2.5 h aizgāja nepamanītas. Viena no labākajām ko esmu redzējis.. Ar dziļu domu :)
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
project x ir pusotra stunda izniekotas dzīves.
WOOORD
Vakar vēlreiz noskatījos. Nav tā jaunākā, bet nu ir ļoti kvalitatīva. Visa triloģija. Šodien skatīšos II un III daļu.
Šodien noskatījos ''Life of Pi''. Man jau nu ļoti patika, noteikti būs manā ši gada redzēto filmu Top3!
Ja vēl nebija ielikta, tad ļoti iesaku "The Prestige". No pēdējiem pāris gadiem skatīto filmu topa laikam būs numero uno priekš manis!
d[-_-]b
Viennozimigi GOOD MOVIE! tiesham loti laba, ar savu humorinju un dzilu domu! Tiesham skatama un LABA filma!!!Aduks rakstīja:shoferiic rakstīja:
Super, patika!
iesaku visiem noskatīties šo filmu. Vienkāršī ideāla. Skatījos, un tās 2.5 h aizgāja nepamanītas. Viena no labākajām ko esmu redzējis.. Ar dziļu domu :)
Noskatījos, man patika!325 BMW rakstīja:Ja vēl nebija ielikta, tad ļoti iesaku "The Prestige". No pēdējiem pāris gadiem skatīto filmu topa laikam būs numero uno priekš manis!
Iesaku!
nekas jauns bet ļoti patika
Šodien noskatīta filma Gangster Squad. Iesaku, labs gabals!
Aizvakar arī noskatijos to filmu par slikto zēnu ķerstīšanu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 16