Sludinājumi SS, Mobile.de u.c.

Kas, ko, kā, kāpēc? Viss par visu, kas neatbilst citām sadaļām.
Profila bilde
Ruu
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 4667
Pievienojies: 23 Feb 2011, 18:55
Atrašanās vieta: Cēsis
Reputācija: 6

Izskatās pēc replikām, kādas tirgo bimmershops..
edgarsm
Ziņojumi: 6
Pievienojies: 29 Feb 2012, 10:27
Braucu ar: E36 2D M43
Atrašanās vieta: Rīga
Uz renoksa spārniem gan jau ka der perfekti :D
Profila bilde
psih-arno
Ziņojumi: 549
Pievienojies: 21 Mar 2011, 10:30
Braucu ar: 332
Reputācija: 2

marux rakstīja::rolleyes: Es savu bumbuku arī Rumbulā pirku. Vienīgais, ko nepamanīju - nedaudz krāsu atšķirības uz detaļām. Un, jā, sadalenes grabēšanu pārdevējs man mēģināja skaidrot ar ķēdes trokšņiem... Neskatoties pat uz to, ka M40 ķēdes nav vispār... :D Tā ka - galvenais neklausīties gudrajās runās.
z-street rakstīja:Nesen pazīstams čalis ieķēra e39 dīzeli no rumbulas, pat līdz mājām netika :super: beigās izrādijās,ka dzinējs uz līmes kopā salikts :gigigi:
Kurš normāls cilvēks pērk E39 bez nopietnas diagnostikas? :idiots:
Daļa E39 maksā lētāk nekā E36. Tad jau E36 arī nevar pirkt bez diagnostikas.
Profila bilde
Ruu
E36 Club Latvia

Uzskatu ka e36 ir diezgan vienkāršāks uzbūvē, gan piekares ziņā gan motora (protams, neiet runa par tiem e39 kuriem arī nāk m52 motori)..
Profila bilde
Mafijs
Ziņojumi: 186
Pievienojies: 19 Jan 2012, 20:05
Braucu ar: e3.. 6(9)
Atrašanās vieta: Kolhozs "Pededze"
Reputācija: 1

marux rakstīja: Kurš normāls cilvēks pērk E39 bez nopietnas diagnostikas? :idiots:
Nu es ... :drink: Bet es jau laikam neskaitos normāls :gigigi: :D
z-street
Ziņojumi: 577
Pievienojies: 13 Dec 2011, 22:14
Braucu ar: RR
marux rakstīja::rolleyes: Es savu bumbuku arī Rumbulā pirku. Vienīgais, ko nepamanīju - nedaudz krāsu atšķirības uz detaļām. Un, jā, sadalenes grabēšanu pārdevējs man mēģināja skaidrot ar ķēdes trokšņiem... Neskatoties pat uz to, ka M40 ķēdes nav vispār... :D Tā ka - galvenais neklausīties gudrajās runās.
z-street rakstīja:Nesen pazīstams čalis ieķēra e39 dīzeli no rumbulas, pat līdz mājām netika :super: beigās izrādijās,ka dzinējs uz līmes kopā salikts :gigigi:

pajautā rumbulas pārdevējam ,lai atļauj aizbraukt uz diagnostiku :gigigi: viņš labāk sev galvā iešaus :lol:
Lietotas detaļas no E30;E36;E34;E39;e46;e60 Pērku BMW detaļām.
Profila bilde
Ruu
E36 Club Latvia

Ar braucienu uz diagnostiku līdz šim nav bijušas problēmas. Ja jau negrib braukt, tad jau skaidrs ka kaut kas paslēpts. ;)
Profila bilde
rews
Ziņojumi: 1170
Pievienojies: 20 Nov 2011, 11:26
Braucu ar: Melnu cabrio
Atrašanās vieta: Riga

Šodien apskatīts šitais, nekas īpašh daudz kasjaku http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... efcjd.html
Attēls
Profila bilde
erda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 6867
Pievienojies: 27 Feb 2011, 20:15
Braucu ar: 325i
Reputācija: 10

z-street rakstīja:

pajautā rumbulas pārdevējam ,lai atļauj aizbraukt uz diagnostiku :gigigi: viņš labāk sev galvā iešaus :lol:

, jeb viņš piedāvās pārbaudīties turpat rumbulas servisā! Un ja esi tāds dumšpepiņš, ka neko nesaproti, tad tev ne viens tur ar pirkstu neiebakstīs, ka kaut kas nav labi!
Profila bilde
RENIO
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 11570
Pievienojies: 15 Mar 2011, 17:30
Braucu ar: 2 BMW
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 20

rews rakstīja:Šodien apskatīts šitais, nekas īpašh daudz kasjaku http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... efcjd.html
Stasti plašāk, lai visi zina!
Profila bilde
Orkaans
Ziņojumi: 3176
Pievienojies: 14 Mar 2011, 19:52
Braucu ar: BMW E90
Atrašanās vieta: Jelgava

Iedomaajaties tikai ,vinjsh tak dod liidzi veselus 15 diskus ziemai :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Profila bilde
Agris
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2665
Pievienojies: 27 Feb 2011, 22:43
Braucu ar: 325
Reputācija: 14

17 lietie vasarai ar nav slikti, uzprasat kaads lai paraada :D
Profila bilde
rews

RENIO rakstīja:
rews rakstīja:Šodien apskatīts šitais, nekas īpašh daudz kasjaku http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... efcjd.html
Stasti plašāk, lai visi zina!

Salona apdare uz ātro saskrūvēta, baigi pavirši, stūres reika sulo (konkrēti), miglas neturās rāmīšos, šofera durvis mainītas greizi ieliktas, bagāžnieks ar kautkā šķibi uzmontets, siksnām rulīšiem pipec, termo mufte nestradā, spidometrs gļūčī.
vēl kautkas bija, bet nu nav tā vērts... man tā liekas
Diskus prasiju, lai pardod, tas atteicās :D
Skatijos Ādažos, gan jau DogMa viņu zinās, vai Rolands
Pēdējais labojis rews - 02 Mar 2012, 22:30, kopā labots 1 reizi.
Attēls
Profila bilde
rews

Rūca smuki, bet motora aukšdaļa kautkur eļa sulojās, es jau būtu notīrijis pirms rādīšanas- uzreiz acīs iekrita...
Attēls
Profila bilde
Rolands
Ziņojumi: 2500
Pievienojies: 13 Mar 2011, 17:49
Atrašanās vieta: Garkalne,Ādaži
rews rakstīja: Skatijos Ādažos, gan jau DogMa viņu zinās, vai Rolands
Līdzīgu nesen ādazos manīju,nekas īpašs vizuali nav,cik es viņu tur manīju :lol:
Profila bilde
Mafijs
Ziņojumi: 186
Pievienojies: 19 Jan 2012, 20:05
Braucu ar: e3.. 6(9)
Atrašanās vieta: Kolhozs "Pededze"

erda rakstīja: jeb viņš piedāvās pārbaudīties turpat rumbulas servisā! Un ja esi tāds dumšpepiņš, ka neko nesaproti, tad tev ne viens tur ar pirkstu neiebakstīs, ka kaut kas nav labi!
Bet kāda problēma pasaukt līdzi vīru ar diagnostikas kompi uz placi? :clap:
Tur pat neatejot no "kases" pieslēgt kompi un palūrēt kas ir un kas nav :)
Profila bilde
Sta4
Ziņojumi: 218
Pievienojies: 16 Apr 2011, 21:43
Braucu ar: BMW
kompī tev neparādīs ka mašīna sataisīta no diviem auto :giggle:
Profila bilde
Agnis
Ziņojumi: 2047
Pievienojies: 26 Jūl 2011, 23:48
Braucu ar: Kabri & kupeju
Atrašanās vieta: Rīga, Pļavnieki
Reputācija: 2

Vislabākais bija, ka rumbulā gājām iekšā vienā placī ar krāsas biezuma mērītāju un nākamo divu plaču īpašnieki uzreiz skrēja taisīt vārtiņus ciet, tipa ''slēgts'' :D
Attēls
Profila bilde
bogdan99
Ziņojumi: 552
Pievienojies: 18 Sep 2011, 15:45
Braucu ar: Iešļūcenēm
Atrašanās vieta: Ikšķile
:D labs labs, sodien prook. peec apskatiju http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... kkdco.html

karo4i,lai pielaistu un noslapetu auto,zem stures vini izvilka otru aizdedzes grupu un tad skiila klaat!

pacilaju paklajinjus,apaksaa akvaarijs

motors duuca itkaa smuki,bet var redzets ka ir braukts un braukts un braukts un izskatas ka ella butu mainita ik pa 50 k km. un gaisa gofra notiita ar izoleni!

vienigais kas prieceja bija remus izpluude!! skana vnk. dieviiga.

salons tik aizdirsts ka tur pat kimiska vairak nepalidzetu!
Profila bilde
ch.
Ziņojumi: 2386
Pievienojies: 06 Apr 2011, 18:56
Braucu ar: 3 series
Reputācija: 4

bogdan99 rakstīja::D labs labs, sodien prook. peec apskatiju http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... kkdco.html

karo4i,lai pielaistu un noslapetu auto,zem stures vini izvilka otru aizdedzes grupu un tad skiila klaat!

pacilaju paklajinjus,apaksaa akvaarijs

motors duuca itkaa smuki,bet var redzets ka ir braukts un braukts un braukts un izskatas ka ella butu mainita ik pa 50 k km. un gaisa gofra notiita ar izoleni!

vienigais kas prieceja bija remus izpluude!! skana vnk. dieviiga.

salons tik aizdirsts ka tur pat kimiska vairak nepalidzetu!
Vienmēr esmu teicis, ka LABI 328i tik lēti nemaksā.. :hahaha:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30