Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- …
- 68
- chevron_right
+M3ElvijsR rakstīja:Visiem auto pārbauda liktos sēdekļus, visiem auto rausta un părbauda katru jostu. Vai tas ir normāli? Domāju , ka jā.
Nepatīk nevis e36, bet to saimnieki un attieksme. ja būdams kā csdd kluents un TA var aizbraukt , vispār negatavojies, tad piedod atvaino 2vi no teikti dabūsi. Inspektori redz arī tavu attieksmi pret auto un to cik tu no tā vispār kko saproti. Bet jā. Ceļa nodokļi ir pārāk sadārdzinatie attiecībā uz ceļu segumu kvalitāti... diemžēl tā ir Latvija.
Par skrūvi neieskrūveto piekritu, bet vārdi ka sēdeklis neregulējas un viss jāpierāda neiztur kritiku.Rolisz rakstīja:Nu e36 vairs nevienam nepatīk,kā jau veci bmw...betnu e36 īpaši,tie pēdejā laikā ir kļuvuši par Latvijas autovides duckface.riebeklis rakstīja:Zurkas reali nepatik viniem. TA ielikto Sparco sedekli apskatija no visam pusem divata. Es pats neliku kreslu ieksa, bet tas kas lika vienu skruvi neieskruveja, delj ta ari ielika 2. Bet jaa nacas paradit ka tas viss ir nopirkts nevis uztaisits. Sparco starplika un regulejama sliede. Plus protams kartigi piesejas jostam.
Kapec attistitas valstis var dzinejus swapot un vel visskautko modificet, uzlabot bet Latvanija maksajot kosmisko nodokli neko nevar? Kapec vispar jamaksa nodoklis ja auto neiet TA apskati?
CSDD nedaudz aizgajusi sviesta.
Kas attiecas uz tavu starpgadījumu TA stacijā,tu pārlasi velreiz savu uzrakstīto,ja tavuprāt tev patiešām liekas,ka esi apbižots...tas ir skumji.
Arguments par attīstītu valsti arī neiztur kritiku,šajā forumā tu vari pārliecināties par to pats,katrs otrais auto ir swapots(pārspīlējums,bet doma ir saprasta).
Mazāk asaru draudziņ,skaties uz dzīvi biku plašāk un pirms raudi,padomā.
Swap domāts 2JZ vai LS.
Esmu bijis 4 dažādās Āfrikas valstīs, bagātā un nabadzīgās, tad tur ceļi ir labāki.
Nevajag mani mācīt dzīvot.
Piekrītu par attieksmi. Ja 1x gadā dodoties uz TA nevar auto pat nomazgāt un izvākt izbirušos frī kartupeļus pa salonu, tad piedodiet atvainojiet. Tak piekritīsiet, ka strādāt tīrā un sakoptā vidē ir daudz patīkamāk?Riks* rakstīja:+M3ElvijsR rakstīja:Visiem auto pārbauda liktos sēdekļus, visiem auto rausta un părbauda katru jostu. Vai tas ir normāli? Domāju , ka jā.
Nepatīk nevis e36, bet to saimnieki un attieksme. ja būdams kā csdd kluents un TA var aizbraukt , vispār negatavojies, tad piedod atvaino 2vi no teikti dabūsi. Inspektori redz arī tavu attieksmi pret auto un to cik tu no tā vispār kko saproti. Bet jā. Ceļa nodokļi ir pārāk sadārdzinatie attiecībā uz ceļu segumu kvalitāti... diemžēl tā ir Latvija.
Tas pats ar servisu - ja dodies uz servisu, nu mazliet piekop to auto (izņemot gadījumus, kad serviss nodrošina un ir sarunāta auto mazgāšana, salona tīrīšana utt.)..
Cik e36 izmaksās degvielas tipa maiņa no dīzeļa uz benzīnu? Kam TA vīri īpaši pievērš uzmanību? Paldies
Pilnīgi piekrītu, ar abām iepriekšējām 'mašīnām ejot TA, pats biju laipns mašīnas bija nomazgātas un salons iztīrīts nebija nekādu problēmu, pat tad kad aizrādīju vnk pateicu paldies par informāciju un viss, neko ar bļaušanu nepanāksi. Tagad jauniegādātajam BMW skate tikai 2017 gada janvāra beigās tad jau redzēs ka tur ies, vismaz laiks daudz lai savestu kārtība visu laicīgi nevis kā citi pēdēja nedēļa atcerās ka jāiet TA XD( man čoms šitā katru gadu un tad pa 2 reizēm slimības lapas tik dabon XD)Ruu rakstīja:Piekrītu par attieksmi. Ja 1x gadā dodoties uz TA nevar auto pat nomazgāt un izvākt izbirušos frī kartupeļus pa salonu, tad piedodiet atvainojiet. Tak piekritīsiet, ka strādāt tīrā un sakoptā vidē ir daudz patīkamāk?Riks* rakstīja:+M3ElvijsR rakstīja:Visiem auto pārbauda liktos sēdekļus, visiem auto rausta un părbauda katru jostu. Vai tas ir normāli? Domāju , ka jā.
Tas pats ar servisu - ja dodies uz servisu, nu mazliet piekop to auto (izņemot gadījumus, kad serviss nodrošina un ir sarunāta auto mazgāšana, salona tīrīšana utt.)..
Ekspluatācijas nodokli it kā aprēķina pēc masas. Tad kāda velna pēc es maksāju lielāku nodokli kā RS autobusi ? Tas autobuss zem 2 tonnām sver vai ?
Parakstīju to ceļa nodokli pie degvielas. Kaut viņi piemet klāt tos 2-3 centus, lielākais vairums būs ieguvēji. Šobrīd tas iekasēšanas veids ir klaja slaukšana. Tā nauda aiziet deputātu algās un metalurga, parex, krājbankas uc sūdu finansēšanā.
Nebūtu vēl žēl, ja aizietu operatīvo darbinieku algās, māmiņalgās un pensijās.
Parakstīju to ceļa nodokli pie degvielas. Kaut viņi piemet klāt tos 2-3 centus, lielākais vairums būs ieguvēji. Šobrīd tas iekasēšanas veids ir klaja slaukšana. Tā nauda aiziet deputātu algās un metalurga, parex, krājbankas uc sūdu finansēšanā.
Nebūtu vēl žēl, ja aizietu operatīvo darbinieku algās, māmiņalgās un pensijās.
Nākamnedēļ man skate, redzēs kā ies. Un jā, lielais nodoklis vēl jāmaksā, kas reāli to visu padarīšanu sadārdzina, protams, nav jau it kā daudz, pierasts jau, bet vienmēr jau gribas lētāk.
Šodien TA official inspektors pateica, ka ja nerādīs odometrs tad sēdies 2
Man skate tikkai ierakstija km vieta ka nedarbojas un pat 1neielikssandzhus rakstīja:Šodien TA official inspektors pateica, ka ja nerādīs odometrs tad sēdies 2
Paņems šrotā citu spido un ieliks to.
Ko tad man arī tagad bāzīs 2 par to, ka man lampiņa zem nobraukuma nedeg, jo kontakts uz plates pizģec ?
Ko tad man arī tagad bāzīs 2 par to, ka man lampiņa zem nobraukuma nedeg, jo kontakts uz plates pizģec ?
robis579 rakstīja:http://www.csdd.lv/lat/noderiga_informa ... /?doc=3265
Manai kupejai rāda ~ 200k, CSDD var redzēt pat, ka ir grozīts. Rādīt viņš rāda, tātad 2 nepienākas. Kā viņi risina problēmu, lol. Kārtējais ķeksītis, ka "kaut kas izdarīts" jeb "risinam nobraukuma grozīšanas problēmu"gadījumos, kad nav salasāms / nolasāms odometra rādījums (nobraukums)
Anyway, esmu dzirdējis, ka kaut kādā veidā var nolasīt īsto nobraukumu neatkarīgi no speedo rādītāja? Interesē pašam.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
TomSkarsts rakstīja:robis579 rakstīja:http://www.csdd.lv/lat/noderiga_informa ... /?doc=3265Manai kupejai rāda ~ 200k, CSDD var redzēt pat, ka ir grozīts. Rādīt viņš rāda, tātad 2 nepienākas. Kā viņi risina problēmu, lol. Kārtējais ķeksītis, ka "kaut kas izdarīts" jeb "risinam nobraukuma grozīšanas problēmu"gadījumos, kad nav salasāms / nolasāms odometra rādījums (nobraukums)
Anyway, esmu dzirdējis, ka kaut kādā veidā var nolasīt īsto nobraukumu neatkarīgi no speedo rādītāja? Interesē pašam.
Ķipa turot piespiestu trip pogu uz instrumentu paneļa, kur atiestata km un griežot aizdedzes atslēgu uz 2 pozīciju. Bet nu ne sūda tur nerāda reālo, tur ir vienkārši kodi (cik es sapratu)
Ar to zinu ka redz RPM un Ātrumu digitālu var redzēt utt, bet man bez OBC un ar kompakta speedo arī tos nerādīja.Kanashiilv rakstīja:TomSkarsts rakstīja:robis579 rakstīja:http://www.csdd.lv/lat/noderiga_informa ... /?doc=3265Manai kupejai rāda ~ 200k, CSDD var redzēt pat, ka ir grozīts. Rādīt viņš rāda, tātad 2 nepienākas. Kā viņi risina problēmu, lol. Kārtējais ķeksītis, ka "kaut kas izdarīts" jeb "risinam nobraukuma grozīšanas problēmu"gadījumos, kad nav salasāms / nolasāms odometra rādījums (nobraukums)
Ķipa turot piespiestu trip pogu uz instrumentu paneļa, kur atiestata km un griežot aizdedzes atslēgu uz 2 pozīciju. Bet nu ne sūda tur nerāda reālo, tur ir vienkārši kodi (cik es sapratu)
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Ar 3b shortshifteru var iziet TA?
Domāju, ka viņiem par to, kāds gājiens ātrumiem ir vienalga, bet nu nezinu, labāk paprasīt kādam csdd inspektoramgutta rakstīja:Ar 3b shortshifteru var iziet TA?
TA ir iespējams iziet ar citas markas dzinēju, piemēram, 2jz or smth veicot pārbūvi, atļauja tiks dota?
Cik esmu dzirdejis, ir iespejams, bet nu cakars pamatigs un ari ne leets. Leetaak noteikti buutu pirkt auto, kam vins jau naak ieksaabyrbyr rakstīja:TA ir iespējams iziet ar citas markas dzinēju, piemēram, 2jz or smth veicot pārbūvi, atļauja tiks dota?
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
-
find_in_page
- chevron_left
- 1