Par un ap CSDD un TA

Kas, ko, kā, kāpēc? Viss par visu, kas neatbilst citām sadaļām.
Profila bilde
Riks*
Ziņojumi: 2450
Pievienojies: 28 Aug 2014, 23:08
Braucu ar: 300+HP
Atrašanās vieta: Centrs

10 Feb 2016, 07:13

ElvijsR rakstīja:Visiem auto pārbauda liktos sēdekļus, visiem auto rausta un părbauda katru jostu. Vai tas ir normāli? Domāju , ka jā.
Nepatīk nevis e36, bet to saimnieki un attieksme. ;) ja būdams kā csdd kluents un TA var aizbraukt , vispār negatavojies, tad piedod atvaino 2vi no teikti dabūsi. Inspektori redz arī tavu attieksmi pret auto un to cik tu no tā vispār kko saproti. Bet jā. Ceļa nodokļi ir pārāk sadārdzinatie attiecībā uz ceļu segumu kvalitāti... diemžēl tā ir Latvija.
+M3
riebeklis
Ziņojumi: 1416
Pievienojies: 04 Jan 2016, 20:14

10 Feb 2016, 08:47

Rolisz rakstīja:
riebeklis rakstīja:Zurkas reali nepatik viniem. TA ielikto Sparco sedekli apskatija no visam pusem divata. Es pats neliku kreslu ieksa, bet tas kas lika vienu skruvi neieskruveja, delj ta ari ielika 2. Bet jaa nacas paradit ka tas viss ir nopirkts nevis uztaisits. Sparco starplika un regulejama sliede. Plus protams kartigi piesejas jostam.

Kapec attistitas valstis var dzinejus swapot un vel visskautko modificet, uzlabot bet Latvanija maksajot kosmisko nodokli neko nevar? Kapec vispar jamaksa nodoklis ja auto neiet TA apskati?

CSDD nedaudz aizgajusi sviesta.
Nu e36 vairs nevienam nepatīk,kā jau veci bmw...betnu e36 īpaši,tie pēdejā laikā ir kļuvuši par Latvijas autovides duckface.
Kas attiecas uz tavu starpgadījumu TA stacijā,tu pārlasi velreiz savu uzrakstīto,ja tavuprāt tev patiešām liekas,ka esi apbižots...tas ir skumji.
Arguments par attīstītu valsti arī neiztur kritiku,šajā forumā tu vari pārliecināties par to pats,katrs otrais auto ir swapots(pārspīlējums,bet doma ir saprasta).
Mazāk asaru draudziņ,skaties uz dzīvi biku plašāk un pirms raudi,padomā.
Par skrūvi neieskrūveto piekritu, bet vārdi ka sēdeklis neregulējas un viss jāpierāda neiztur kritiku.
Swap domāts 2JZ vai LS.
Esmu bijis 4 dažādās Āfrikas valstīs, bagātā un nabadzīgās, tad tur ceļi ir labāki.
Nevajag mani mācīt dzīvot.
Profila bilde
Ruu
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 4667
Pievienojies: 23 Feb 2011, 18:55
Atrašanās vieta: Cēsis
Reputācija: 6

10 Feb 2016, 09:01

Riks* rakstīja:
ElvijsR rakstīja:Visiem auto pārbauda liktos sēdekļus, visiem auto rausta un părbauda katru jostu. Vai tas ir normāli? Domāju , ka jā.
Nepatīk nevis e36, bet to saimnieki un attieksme. ;) ja būdams kā csdd kluents un TA var aizbraukt , vispār negatavojies, tad piedod atvaino 2vi no teikti dabūsi. Inspektori redz arī tavu attieksmi pret auto un to cik tu no tā vispār kko saproti. Bet jā. Ceļa nodokļi ir pārāk sadārdzinatie attiecībā uz ceļu segumu kvalitāti... diemžēl tā ir Latvija.
+M3
Piekrītu par attieksmi. Ja 1x gadā dodoties uz TA nevar auto pat nomazgāt un izvākt izbirušos frī kartupeļus pa salonu, tad piedodiet atvainojiet. Tak piekritīsiet, ka strādāt tīrā un sakoptā vidē ir daudz patīkamāk?

Tas pats ar servisu - ja dodies uz servisu, nu mazliet piekop to auto (izņemot gadījumus, kad serviss nodrošina un ir sarunāta auto mazgāšana, salona tīrīšana utt.)..
kasiks
DIY pavēlnieks
Ziņojumi: 1986
Pievienojies: 19 Sep 2011, 21:46
Braucu ar: Tavu mutari
Atrašanās vieta: Daugavpils
Reputācija: 10

10 Feb 2016, 10:15

Cik e36 izmaksās degvielas tipa maiņa no dīzeļa uz benzīnu? Kam TA vīri īpaši pievērš uzmanību? Paldies :bye:
mar44a
Ziņojumi: 99
Pievienojies: 04 Feb 2016, 20:35
Braucu ar: BMW
Atrašanās vieta: Aizkraukles rajons

10 Feb 2016, 11:08

Ruu rakstīja:
Riks* rakstīja:
+M3
Piekrītu par attieksmi. Ja 1x gadā dodoties uz TA nevar auto pat nomazgāt un izvākt izbirušos frī kartupeļus pa salonu, tad piedodiet atvainojiet. Tak piekritīsiet, ka strādāt tīrā un sakoptā vidē ir daudz patīkamāk?

Tas pats ar servisu - ja dodies uz servisu, nu mazliet piekop to auto (izņemot gadījumus, kad serviss nodrošina un ir sarunāta auto mazgāšana, salona tīrīšana utt.)..
Pilnīgi piekrītu, ar abām iepriekšējām 'mašīnām ejot TA, pats biju laipns mašīnas bija nomazgātas un salons iztīrīts nebija nekādu problēmu, pat tad kad aizrādīju vnk pateicu paldies par informāciju un viss, neko ar bļaušanu nepanāksi. Tagad jauniegādātajam BMW skate tikai 2017 gada janvāra beigās tad jau redzēs ka tur ies, vismaz laiks daudz lai savestu kārtība visu laicīgi nevis kā citi pēdēja nedēļa atcerās ka jāiet TA XD( man čoms šitā katru gadu un tad pa 2 reizēm slimības lapas tik dabon XD)
Emteks
Ziņojumi: 718
Pievienojies: 19 Mar 2015, 23:28

11 Feb 2016, 23:53

Ekspluatācijas nodokli it kā aprēķina pēc masas. Tad kāda velna pēc es maksāju lielāku nodokli kā RS autobusi ? :emo: Tas autobuss zem 2 tonnām sver vai ? :emo:
Parakstīju to ceļa nodokli pie degvielas. Kaut viņi piemet klāt tos 2-3 centus, lielākais vairums būs ieguvēji. Šobrīd tas iekasēšanas veids ir klaja slaukšana. Tā nauda aiziet deputātu algās un metalurga, parex, krājbankas uc sūdu finansēšanā.
Nebūtu vēl žēl, ja aizietu operatīvo darbinieku algās, māmiņalgās un pensijās.
Attēls
Profila bilde
Rob
Ziņojumi: 2474
Pievienojies: 14 Aug 2012, 01:25
Braucu ar: Orientblau Touring
Atrašanās vieta: Ogre-Madona-Cesvaine
Reputācija: 6

12 Feb 2016, 00:53

Nākamnedēļ man skate, redzēs kā ies. Un jā, lielais nodoklis vēl jāmaksā, kas reāli to visu padarīšanu sadārdzina, protams, nav jau it kā daudz, pierasts jau, bet vienmēr jau gribas lētāk.
Profila bilde
sandzhus
Ziņojumi: 779
Pievienojies: 28 Jan 2014, 22:40
Reputācija: 1

12 Feb 2016, 19:46

Šodien TA official inspektors pateica, ka ja nerādīs odometrs tad sēdies 2 :hahaha:
Profila bilde
EE-7878
Ziņojumi: 170
Pievienojies: 20 Jan 2013, 19:24

12 Feb 2016, 19:49

sandzhus rakstīja:Šodien TA official inspektors pateica, ka ja nerādīs odometrs tad sēdies 2 :hahaha:
Man skate tikkai ierakstija km vieta ka nedarbojas un pat 1neieliks
Emteks

12 Feb 2016, 20:21

Gan jau no garīgā atkarīgs. Pa lielam jāliek atzīme, ka nedarbojas.
Attēls
robis579
Ziņojumi: 51
Pievienojies: 26 Aug 2011, 15:06
Braucu ar: e36 328

12 Feb 2016, 20:45

Emteks

12 Feb 2016, 22:13

Paņems šrotā citu spido un ieliks to. :doh:
Ko tad man arī tagad bāzīs 2 par to, ka man lampiņa zem nobraukuma nedeg, jo kontakts uz plates pizģec ? :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh:
Attēls
Profila bilde
TomSkarsts
Ziņojumi: 2595
Pievienojies: 18 Okt 2015, 22:19
Braucu ar: 36 328 + 46 328
Reputācija: 5

13 Feb 2016, 01:07

gadījumos, kad nav salasāms / nolasāms odometra rādījums (nobraukums)
Manai kupejai rāda ~ 200k, CSDD var redzēt pat, ka ir grozīts. Rādīt viņš rāda, tātad 2 nepienākas. Kā viņi risina problēmu, lol. Kārtējais ķeksītis, ka "kaut kas izdarīts" jeb "risinam nobraukuma grozīšanas problēmu"

Anyway, esmu dzirdējis, ka kaut kādā veidā var nolasīt īsto nobraukumu neatkarīgi no speedo rādītāja? Interesē pašam.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Kanashiilv
Ziņojumi: 62
Pievienojies: 21 Mai 2015, 23:09
Braucu ar: familia

13 Feb 2016, 02:50

TomSkarsts rakstīja:
Manai kupejai rāda ~ 200k, CSDD var redzēt pat, ka ir grozīts. Rādīt viņš rāda, tātad 2 nepienākas. Kā viņi risina problēmu, lol. Kārtējais ķeksītis, ka "kaut kas izdarīts" jeb "risinam nobraukuma grozīšanas problēmu"

Anyway, esmu dzirdējis, ka kaut kādā veidā var nolasīt īsto nobraukumu neatkarīgi no speedo rādītāja? Interesē pašam.

Ķipa turot piespiestu trip pogu uz instrumentu paneļa, kur atiestata km un griežot aizdedzes atslēgu uz 2 pozīciju. Bet nu ne sūda tur nerāda reālo, tur ir vienkārši kodi (cik es sapratu)
Profila bilde
Lavriks
Ziņojumi: 648
Pievienojies: 22 Okt 2014, 16:36
Braucu ar: M50
Atrašanās vieta: Rīga

13 Feb 2016, 03:29

Vai var ar norakstītu autiņu veikt virsbūves maiņu? ;)
:lol:
Profila bilde
TomSkarsts
Ziņojumi: 2595
Pievienojies: 18 Okt 2015, 22:19
Braucu ar: 36 328 + 46 328
Reputācija: 5

13 Feb 2016, 09:43

Kanashiilv rakstīja:
TomSkarsts rakstīja:

Ķipa turot piespiestu trip pogu uz instrumentu paneļa, kur atiestata km un griežot aizdedzes atslēgu uz 2 pozīciju. Bet nu ne sūda tur nerāda reālo, tur ir vienkārši kodi (cik es sapratu)
Ar to zinu ka redz RPM un Ātrumu digitālu var redzēt utt, bet man bez OBC un ar kompakta speedo arī tos nerādīja.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
gutta
Ziņojumi: 221
Pievienojies: 12 Apr 2013, 00:09
Atrašanās vieta: Olaine/Drammen

13 Feb 2016, 13:32

Ar 3b shortshifteru var iziet TA?
Kanashiilv
Ziņojumi: 62
Pievienojies: 21 Mai 2015, 23:09
Braucu ar: familia

13 Feb 2016, 17:57

gutta rakstīja:Ar 3b shortshifteru var iziet TA?
Domāju, ka viņiem par to, kāds gājiens ātrumiem ir vienalga, bet nu nezinu, labāk paprasīt kādam csdd inspektoram
Profila bilde
byrbyr
Ziņojumi: 1683
Pievienojies: 10 Apr 2013, 13:55
Braucu ar: GO1633

06 Jūl 2016, 02:26

TA ir iespējams iziet ar citas markas dzinēju, piemēram, 2jz or smth veicot pārbūvi, atļauja tiks dota?
Profila bilde
r3served
Ziņojumi: 782
Pievienojies: 23 Nov 2015, 00:14
Braucu ar: e91, e36
Atrašanās vieta: Rīga, Pļavnieki

06 Jūl 2016, 02:37

byrbyr rakstīja:TA ir iespējams iziet ar citas markas dzinēju, piemēram, 2jz or smth veicot pārbūvi, atļauja tiks dota?
Cik esmu dzirdejis, ir iespejams, bet nu cakars pamatigs un ari ne leets. Leetaak noteikti buutu pirkt auto, kam vins jau naak ieksaa
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang