Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- …
- 292
- chevron_right
sodien pasutiti sadi tadi pribambasi no protuning.lv
saldas cenas ta jaizmanto!!!!
saldas cenas ta jaizmanto!!!!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Šodien izieta skate ar pirmo reizi un ar diviem vieniniekiem
Arī pasūtīta vesela kaudze ar aftermārketa lietām iz Protuning pavasarim
Jāņem bij, kamēr tās lietas tirgo pa patieso cenu
Jāņem bij, kamēr tās lietas tirgo pa patieso cenu
šodien nenomazgāju .
Noņēmu lūpu, saregulēju gaismas un nomazgāju. Rīt - uz TA
Aizlāpīts caurums grīdā un nomazgāts!
Kā gajā apskatē? Varbūt pat izlaida cauri bez 1 un 2 ?marux rakstīja:Noņēmu lūpu, saregulēju gaismas un nomazgāju. Rīt - uz TA
Pāris "1" par nenozīmīgu rūsu
marux -- kuras vietas tev rusu pamanija?
Līste zem bagāžnieka, nedaudz uz durvju kantēm un esot aprūsējušas bremžu trubiņas
Ideāli šodien ir dabūtas sēdekļu apsildes pogas, beidzot varēs ieslēgt sēdekļu apsildi
(a to vecās pašas pēc 5 sek. slēdzās ārā)
tiko tika pabeigts darbs pie stabilizatoru un stabilizatora buksu maina....
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
kaapeec domaa ka poga nosaka to cik ilgi stradaas? moz relejaa kautkas bija? emm a kur dabuuji tas pogas. no nesena sludinajauma? ceru ka tas ar ko sarunaaju nenotirgoja tevRENIO rakstīja:Ideāli šodien ir dabūtas sēdekļu apsildes pogas, beidzot varēs ieslēgt sēdekļu apsildi
no sākuma domāju ka vaina bija relējā, bet to naimainot nekas nemainījas, pēc tam pogas notestēju uz MartinsZ autiņa un bija tieši tāda pat reakcija.
Pogas paņēmu no power lietotāja mm325.
Pogas paņēmu no power lietotāja mm325.
Tika forši nomazgāts,sen tik tīra nav bijusi
Sēdekļu apsildei lielāko funkciju veic pašas pogas.Agris rakstīja:kaapeec domaa ka poga nosaka to cik ilgi stradaas? moz relejaa kautkas bija? emm a kur dabuuji tas pogas. no nesena sludinajauma? ceru ka tas ar ko sarunaaju nenotirgoja tevRENIO rakstīja:Ideāli šodien ir dabūtas sēdekļu apsildes pogas, beidzot varēs ieslēgt sēdekļu apsildi
ta tiko atgriezos no garazas n izdarits - savilkra pravotka bagaznieka vakam, uzlikti aizmugurejo glazu plaksnites (vairak nekad negribu to daarit jo vietas tur maz un tike tikai no augsas klat, jo nav ka sedaniem/kupejam ka no bagaznieka var tik klat bet gan no jumta nodalijuma ) salikts atpakal bagaznieka apsuvums un ielikta liela reste bamperim pa vidu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
aiznesu nodevu numurus uz islaiciigu glabaashanu. (lai nebuutu jaamaksaa pilns celja nodoklis naakamgad)
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- …
- 292