Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- …
- 68
- chevron_right
Paldies!r3served rakstīja:Cik esmu dzirdejis, ir iespejams, bet nu cakars pamatigs un ari ne leets. Leetaak noteikti buutu pirkt auto, kam vins jau naak ieksaabyrbyr rakstīja:TA ir iespējams iziet ar citas markas dzinēju, piemēram, 2jz or smth veicot pārbūvi, atļauja tiks dota?
Es tik intreses pēc uzjautāju
Kautkad nesen jau gāja runa par to, vet īsti laikam skaidrība neparādijās. Tātad, ar likvidētu ABS sūkni var TA iziet?
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Savai žurkai gāju ar likvidētu un neviens neko neteica. Nemaz jau īsti viņu tur neredz ja speciāli neskatās.Nixon rakstīja:Kautkad nesen jau gāja runa par to, vet īsti laikam skaidrība neparādijās. Tātad, ar likvidētu ABS sūkni var TA iziet?
Zinu, ka čoms arī izgāja, bet tas bija Rīgā un viņam tur vispar tai racecar žurkai uz daudzko pievēra acis kautkā.
Bet skaidrs, tad droši laikam jāravē vien tas sūknis nost, kamēr motors ārā un viegli tikt klāt.
Bet skaidrs, tad droši laikam jāravē vien tas sūknis nost, kamēr motors ārā un viegli tikt klāt.
galvenais izņem lampiņu panelī ārā, lai nedegNixon rakstīja:Zinu, ka čoms arī izgāja, bet tas bija Rīgā un viņam tur vispar tai racecar žurkai uz daudzko pievēra acis kautkā.
Protams, ka var. Pirmo gadu e36 abs nemaz nebija.Nixon rakstīja:Kautkad nesen jau gāja runa par to, vet īsti laikam skaidrība neparādijās. Tātad, ar likvidētu ABS sūkni var TA iziet?
Man 95. gada.
Un 91. Gada zurkai arī bija, ko likvidēju, bet tam TA nav vajadzīga.
Un 91. Gada zurkai arī bija, ko likvidēju, bet tam TA nav vajadzīga.
vai ar minimāli mirgojošu xenonu iziešu apskati? vai arī jāpērk jauns? it kā ar tādu nopirku - uzreiz pēc apskates
Ar xenonu vispār neiziesi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Atkarīgs no mašīnas vai izies, vai nē
2 - traucēta diferenciāļa darbībaNixon rakstīja:Ar metināto reduktoru ir 3 vai 2?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
zinu vairākus cilvēkus kas ar metināto ir izgājuši, bet nu jā pēc likuma nevar..Nixon rakstīja:Ar metināto reduktoru ir 3 vai 2?
Arī zinu jā. Bet nu man galvenais lai 3 neiebāž
Ja abas puses bremzēsies toč vienādi, tad drošvien nepamanīsNixon rakstīja:Arī zinu jā. Bet nu man galvenais lai 3 neiebāž
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Kurlis rakstīja:Par metināto reduktoru neliek 3
liek un ka vel liek
man ogree ielika 3 par metinato un nevareja nomerit bremzhu darbibu
ar kompatu pa brugji
+ Liek 3 Rigaa vismaz arii liek.cipruss18 rakstīja:Kurlis rakstīja:Par metināto reduktoru neliek 3
liek un ka vel liek
man ogree ielika 3 par metinato un nevareja nomerit bremzhu darbibu
Ar kādu pamatojumu liek 3? Kā jau minēja izmainīta diferenciāļa darbība =2, nu vismaz lielākajā daļā gadījumu. Arī Ogrē liek 2.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 50
- 51
- 52
- 53