Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- …
- 292
- chevron_right
uzstaisits salona kjimiskais
led apgaismojums salona
ieliktas tumbas jaunas trisjoslu elipses
led apgaismojums salona
ieliktas tumbas jaunas trisjoslu elipses
tipa mašīnu uz dienu atstāji čaļiem un viņi uztaisīja ķīmisko, jeb benzīntankā 40 minūšu ķīmiskā?!
Ja pirmais variants, tad cik izmaksāja un kāds rezultāts?!
melnais salons ir salikt vieta, pasam jau loti patik , rit no rita tiks iedarbinats bembits, pec vairaku dienu diikstaaves
...
Kas tad nu par šaizēm?
sodien sadabuti visi pasutitie pribambasi no protuning.lv!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
iedevu chaliem uz 6h auto,samaksaju 45ls :) rezultats ir labs visi plekji viss ir tiirs ka no rupnicaserda rakstīja:tipa mašīnu uz dienu atstāji čaļiem un viņi uztaisīja ķīmisko, jeb benzīntankā 40 minūšu ķīmiskā?!
sovakar mocijos ar miglas ugunjiem ieliksanu jo bij pliki tikai ugunji,bez tiem plastmasinjiem kurus liek ieksha vinjus.nostiprinaju ar skruvitem un viss chikinieka tagad tik jabrauc uz bodi rit vai kad bu sliekak nauda un jaieperk kada h1 spuldzite,varbut kads var ieteikt kadu h1 lai iecelj??
un luuku saelloju jo gruti bij atvert
un luuku saelloju jo gruti bij atvert
Nomainītas stabilizatora atsaites
Nomainīta vārstu vāka blīve.
Iegūta melnā uzlīmīte TA
Ja tu to vaicāji man,tad īsenībā par sīkumiem.Janoregulē viena lampa,izpūtējā laiž garām savenojuma vietā un CO,jo zonde ir atteikusies darboties,doma līdz pirmdienai visu savest kārtībā un doties pēc jaunas uzlīmesMartinez rakstīja:nu nu kolis par ko tev iešķieba tādu pašu titulu TA kā man!
sodien iegadajos jaunus pagriezienu! rit jamauc virsuu
tika samonteti sapirktie sikumi, ka sacit jasaka, sikumi, bet patikami... :)
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
šodien uzliku standarta atsperes bembim, vel arī noregulēju savērsumu, sagāzumu.
un bonusā izsecināju ka motors iet uz beigām
un bonusā izsecināju ka motors iet uz beigām
Salikts obc lauka temperatūras dačiks, nav vairs -37
arī sataisīju temperatūras dačiku, tie -37 jau bija piegriezušies
nomainīta motoram eļļa un filtrs, kā arī restartēts oil service pie tāda gadījuma...
gatavojoties ziemai sēdināto atsperu vietā uzliku orģinālās....nepatīk
nomainīta motoram eļļa un filtrs, kā arī restartēts oil service pie tāda gadījuma...
gatavojoties ziemai sēdināto atsperu vietā uzliku orģinālās....nepatīk
Sweiki! es savos 2 menesos ka ieguvu sawu e36 esmu daudz lietiņas nomainijis! 1 saliku visu hadeni no Febi ! zinu nav tas labākais variants, bet ta sanāca un saliku! tagad wismaz pac notestēšu sūds vai lietojams Tā nesen nomainīju sawu veco izplūdi m50 uz m52 tālāk, nobira sasodītais sajūgs! Nomainīju to! Un tad ar Wel pec 3 dienam nobira kārba takā nakošais laikam palika nomainīt vel motoru un tad jau wiss Nē, nē ceru ka tā nebūs!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- …
- 292