Uzmetēju topiks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- …
- 92
- chevron_right
90% ja pērc kko ar pasta starpniecību, atsūta sūdu, salauztu, sapistu sūdu.
Tā laikam ir tava izzīstā no pirksta statistika. Normāls pārdevējs atsūtīs kaut vai 360 grādos sabildētu, lai visu var labi redzēt, es bieži kaut ko sūtu pa pastu, gan lv, gan ārpus, reti gadās sūdi.Lawwr rakstīja:90% ja pērc kko ar pasta starpniecību, atsūta sūdu, salauztu, sapistu sūdu.
Tāpēc neraksti kreisu demagoģiju, jo pieļauju ka reti, vai gandrīz nemaz šos pakalpojumus neizmanto.
Sūtījumu sūtīšanu izmaksas bieži ir vairākas reizes lētākas, nekā degvielā iztērētā nauda, nerunājot nemaz par laiku.
Par to pipeli es Tev šmurguli varētu paretināt redeli! Saņēmu Tavas atsperes, 6dien,tas ir pēc 2ām nedēļam, nosedinātas ar fleksi! Neiesaku šito smerdeli nevienam, kā jau redzam, nevienam vien ir bijušas ar Tevi problēmas! Biznesmenis srannijs! Gribi skaidroties, droši vari braukt ciemos!subariks rakstīja:aupinsh rakstīja:Kolēģi!
Izdomāju es iesipt kapeiku un nopirkt lietotas atsperes savam auto, kā rezultāta, esmu palicis gan bez naudas, gan bez atsperēm! Izskaidrojot kāpēc tā, pirmo reizi domāju, ka izmantošu iespēju detaļas saņemt caur pasta staciju, jo netesīšu pāris desmitu eur dēļ pāri visai Latvijai!
Tātad, naudu samaksāju 1. aprīli, bet saņēmis neesmu neko, lietotājs atrunājas, ka bija maza aizkavēšanas un izsūtija itkā 6. aprīlī, bet līdz šai dienai vēl nekas nav atnācis, tā kā beigās jau sāk arī ignorēt, tad nu, informēju, lai arī citi neuzrautos uz šī blēža!
memberlist.php?mode=viewprofile&u=5569
Esiet uzmanīgi, paldies!
Bļin tu pipele ko tu vari dirst. pasaki ka vēl neesi saņēmis atsperes, rīt sameklēšu izsūtīšanas čeku un lai visi redz ka ir izsūtīts un saņemts!
Pēdējais labojis aupinsh - 19 Apr 2016, 09:05, kopā labots 1 reizi.
Tulit saksies interneta karss
Nu nu, kur turpinājums? Sēdēt mašīnā un gaidīt ir garlaicīgi.
Nauda kontā ieripoja, problēma atrisināta.
nu ko nakas pacelt kartejo reizi so topicu. kartejo reizi parliecinajos ka nevar uzticeties cilvekiem. tatad neieteiktu sapities ar lietotaju - tirlins ( niks pasaka visu par cilveku)
tatad meklejot riepas uzduros sim individam, jo sis tirgoja manu izmeru un pat tadas pasas riepas ka man jau divas bija ari atlikumam nebij ne vainas 6 mm. sarunaju aizbraucu palureju un likas ok. sakuma prasija 70 eiro un teica ka riepas esot labas pats nonemis no zurkas jo pa platu, apskatot riepas secinaju, ka nemaz tik loti labas nav. ok pa 60 atdod,ka ju normals latvietis- laimigs dodos majas. ta ka darbs saistits ar manu prombutni uz ilgaku laiku, nesanaca uzreiz uzmontet, bet sodien montejot secinats ka riepa ir sagriezta un metama. zvanu calitim stastu situaciju, sis saka, esmu sapulce pec 10 min parzvanisu,nu ok, gaidu, paiet pusotra stunda rakstu sms" ko daram talak?" sis saka ka riepas esot dienu ieprieks nonemis no auto un tads nekas nav bijis. nu es saku ka varu iedot servisa nr kur monteju lai zvana un jauta vai ta bij vai ne. uz ko atbildi nesanemu. beigas saku ka gribu naudu atpakal, sis pazuda vispar. katra gadijuma,ja so lasi tad zini,ka nabagaks nepaliksu, bet tu miljonars toc neklusi. tas viss nak atpakal. otrs padomatu varbut atgriest naudu, jo man tevi atrast nav problema. ir tuvi cilveki, kas strada aukstos amatos un var tavu adresi atri izsist. varu konta nr aizsutit ja tomer tev ir kauns un negribi acis radities.
tatad meklejot riepas uzduros sim individam, jo sis tirgoja manu izmeru un pat tadas pasas riepas ka man jau divas bija ari atlikumam nebij ne vainas 6 mm. sarunaju aizbraucu palureju un likas ok. sakuma prasija 70 eiro un teica ka riepas esot labas pats nonemis no zurkas jo pa platu, apskatot riepas secinaju, ka nemaz tik loti labas nav. ok pa 60 atdod,ka ju normals latvietis- laimigs dodos majas. ta ka darbs saistits ar manu prombutni uz ilgaku laiku, nesanaca uzreiz uzmontet, bet sodien montejot secinats ka riepa ir sagriezta un metama. zvanu calitim stastu situaciju, sis saka, esmu sapulce pec 10 min parzvanisu,nu ok, gaidu, paiet pusotra stunda rakstu sms" ko daram talak?" sis saka ka riepas esot dienu ieprieks nonemis no auto un tads nekas nav bijis. nu es saku ka varu iedot servisa nr kur monteju lai zvana un jauta vai ta bij vai ne. uz ko atbildi nesanemu. beigas saku ka gribu naudu atpakal, sis pazuda vispar. katra gadijuma,ja so lasi tad zini,ka nabagaks nepaliksu, bet tu miljonars toc neklusi. tas viss nak atpakal. otrs padomatu varbut atgriest naudu, jo man tevi atrast nav problema. ir tuvi cilveki, kas strada aukstos amatos un var tavu adresi atri izsist. varu konta nr aizsutit ja tomer tev ir kauns un negribi acis radities.
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Riepu var pargriezt gan montejot virsu gan nost. 10 gadus atpakal pasham ta ir sanacis, kad macijos tadu stelli.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
A kaa pie apskatishanaas Tu neredzeji sagrieztu riepu?nesmu neviena pusee,bet nu es ari neatdotu naudu,ja pec menesha man zvaniitu.
Un draudet ar kkadiem radiem augstos amatos ir nozhelojami
ar kompatu pa brugji
Viņi tur nav nosaluši vēl? Un vispār, kas tie tādi par amatiem? Saldētavā?ega rakstīja:nu ko nakas pacelt kartejo reizi so topicu. kartejo reizi parliecinajos ka nevar uzticeties cilvekiem. tatad neieteiktu sapities ar lietotaju - tirlins ( niks pasaka visu par cilveku)
blin vareji pakluset. nemonteju nekada kaktu garaza. un savam acim redzeju ka monteja un neko tadu neizdarija.bestbmw rakstīja:Riepu var pargriezt gan montejot virsu gan nost. 10 gadus atpakal pasham ta ir sanacis, kad macijos tadu stelli.
tapec ka bij maA svika uz protektora un nepieversu uzmanibu. nav pagajis menesis. 2 nedelas. to ka te. ir problemas ar naudas atdosanam mes visi zinam.cipruss18 rakstīja:A kaa pie apskatishanaas Tu neredzeji sagrieztu riepu?nesmu neviena pusee,bet nu es ari neatdotu naudu,ja pec menesha man zvaniitu.
kura vieta es draudeju?
ka ari rakstiju, ka nabagaks nepaliksu, gan jau pa to naudu kko nopirks edamu un kads kumoss iesprudis, tad ari atceresies par ko.
Pēdējais labojis ega - 30 Apr 2016, 00:29, kopā labots 1 reizi.
nav ko rakstit tad pakluse, te vareja iztikt ari bez tavoem plutieniem.Inferno rakstīja:Viņi tur nav nosaluši vēl? Un vispār, kas tie tādi par amatiem? Saldētavā?ega rakstīja:nu ko nakas pacelt kartejo reizi so topicu. kartejo reizi parliecinajos ka nevar uzticeties cilvekiem. tatad neieteiktu sapities ar lietotaju - tirlins ( niks pasaka visu par cilveku)
jo man tevi atrast nav problema. ir tuvi cilveki, kas strada aukstos amatos un var tavu adresi atri izsist
Nu bļin, es saprotu ka var nepamanīt to, ka diski met, bet sagrieztu riepu gan es nezinu kā var nepamanīt.
Ar tām labām riepām būtu paklusējuši protektors ok kad sāc montēt pA VIDU plaisas galvenais ka koilas bet riepu nav
Izlasi velreiz ko es rakstiju. nevis piesienies tikai tapec ka uzrakstiju!!!ega rakstīja:blin vareji pakluset. nemonteju nekada kaktu garaza. un savam acim redzeju ka monteja un neko tadu neizdarija.bestbmw rakstīja:Riepu var pargriezt gan montejot virsu gan nost. 10 gadus atpakal pasham ta ir sanacis, kad macijos tadu stelli.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Ko pī visi var dirst, ka vajadzēja pārbaudīt kad pirka un hvz ko vēl, katram reiz dzīvē gadās nopirkt kko brāķīgu, viss atkarīgs kā uz to reaģē pārdevējs kad tu viņam paziņo pa brāķi, ja stāsts ir pārāk labs, tie ir meli, diezvai tās riepas vispār jebkad ir bijušas uz e36.
Piesieties pie aukstuma vai wtf ko vēl ir vnk stulbi, no pieredzes saku, ka lietotu var pirkt tikai lietu kas nav saplēšama, vai arī pārbaudīt darbībā un tad no acīm neizlaižot pirkt skaidrā naudā uz vietas tajā pašā dienā, bez nekādiem sarežģījumiem ( eg. nav ko izdot, vai ka noņems un rīt/parīt un aizsūtīs )
Piesieties pie aukstuma vai wtf ko vēl ir vnk stulbi, no pieredzes saku, ka lietotu var pirkt tikai lietu kas nav saplēšama, vai arī pārbaudīt darbībā un tad no acīm neizlaižot pirkt skaidrā naudā uz vietas tajā pašā dienā, bez nekādiem sarežģījumiem ( eg. nav ko izdot, vai ka noņems un rīt/parīt un aizsūtīs )
- ikey07
Ta ir laimes spele, riepu parasti parbauda ar roku pa iekspusi izbraucot, visos gadijumos viss bus skaidrs, 100 banani ka montejot NOST sagriezta, musdienas nevienam nevar ticet. 70% cilveku smere. Ar parejiem 30 stiga.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Vecas riepas montējot virsū sagriež nevis montējot nostbestbmw rakstīja:Ta ir laimes spele, riepu parasti parbauda ar roku pa iekspusi izbraucot, visos gadijumos viss bus skaidrs, 100 banani ka montejot NOST sagriezta, musdienas nevienam nevar ticet. 70% cilveku smere. Ar parejiem 30 stiga.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- …
- 92