Uzmetēju topiks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- …
- 92
- chevron_right
Spiezot bortu valja var ari sagriezt riepu. Nav svarigi jauna vai veca!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Protams, arī man ir gadījies gan nopirkt, gan notirgot kaut ko ar nezināmu kasjaku, taču tas, ka lietotām detaļām mēdz būt kasjaki nebūt nenozīmē, ka tas ir un normāli un neko nevajag pārbaudīt.ikey07 rakstīja:Ko pī visi var dirst, ka vajadzēja pārbaudīt kad pirka un hvz ko vēl, katram reiz dzīvē gadās nopirkt kko brāķīgu, viss atkarīgs kā uz to reaģē pārdevējs kad tu viņam paziņo pa brāķi, ja stāsts ir pārāk labs, tie ir meli, diezvai tās riepas vispār jebkad ir bijušas uz e36.
Piesieties pie aukstuma vai wtf ko vēl ir vnk stulbi, no pieredzes saku, ka lietotu var pirkt tikai lietu kas nav saplēšama, vai arī pārbaudīt darbībā un tad no acīm neizlaižot pirkt skaidrā naudā uz vietas tajā pašā dienā, bez nekādiem sarežģījumiem ( eg. nav ko izdot, vai ka noņems un rīt/parīt un aizsūtīs )
Bija man līdzīgs gadījums nesen. Nopirku no viena diezgan zināma forumista/torgaša tipa top zustand diskus ar tipa labām riepām, "taisnus". Gribēju ātri un pa lēto uzmest plug&play variantā uz skati. Aizbraucu skatīties, nu diski kā diski, riepas kā riepas, neko īsti nepamanīju uzreiz, izņemot to, ka no stāvēšanas divas riepas nolaidušas gaisu. Labi, pofig. Po faktu izrādās - divi diski met, abas tukšās riepas ir cauras, proķis vispār variējas katrai riepai 3mm-7mm robežās, lai gan uz aci izskatās kā traktoram. Noinformēju pārdevēju nākamajā vai aiznākamajā dienā, ka lūk, biju servisā, tā un šitā, mēģināju kaut ko sarunāt līdz, šķiet, tiku iemests ignore listā Ok, pa lielam jau pajāt, mīnusos baigajos neaizgāju, vienkārši dabūju mazliet ne to, ko gribēju, nesanāca plug&play variants, bet nu pie tā daļēji pats esmu vainīgs. Lai gan tas pārdevējs var būt drošs, ka pēc tā gadījuma es un mani paziņas nez vai pie viņa vairs brauks iepirkties.
Sagrieztu, saplēstu riepu pircējs var nepamanīt, bet pārdevējs, kurš ir lietojis un montējis nost diez vai nevar nepamanīt
Par tām augstajām amatpersonām un adreses noskaidrošanu, tā var teikt tikai tad ja nav ne mazākās sajēgas kā tas notiek nevar tik vienkārši noskaidrot, pirmkārt ir vajadzīgs pamatots iemesls, lai pieprasītu piekļuvi un otrkārt katra sesija datubāzei fiksējas sistēmā
Par tām augstajām amatpersonām un adreses noskaidrošanu, tā var teikt tikai tad ja nav ne mazākās sajēgas kā tas notiek nevar tik vienkārši noskaidrot, pirmkārt ir vajadzīgs pamatots iemesls, lai pieprasītu piekļuvi un otrkārt katra sesija datubāzei fiksējas sistēmā
blin te neiet runa ne pa naudu ne draudesanu ne ari to cik es biju glups ka uzticejos, visi te tadi uzvilkusies. galvenais ir tas ka nevajag ar to cilveku ielaistiea.JānisK-[JK] rakstīja:Sagrieztu, saplēstu riepu pircējs var nepamanīt, bet pārdevējs, kurš ir lietojis un montējis nost diez vai nevar nepamanīt
par to ka varu visu par vinu uzzinat, tas bij teikts tikai tapec, ka lai cilveks saktu komunicet, ja ne tad vnk tapat vinu atradisu. un janik man tu to visu vari nestastit. es to visu zinu un zinu ka tas notiek. un to visu varu dabut roka bez problemam.
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
nu OK tu viņu sazīmēsi, ko tālāk???
man liekas visi zin ka tie mīzalas uzmetēji, pie mazākā morālā spiediena tak uzreiz uz mentiem metīsies raudāt, nevis nokārtos lietas kā veči- atdod naudu un savāc savu sapisto riepu atpakaļ
nedod dievs "iepļaukāsi" to uzmetēju kucīti, tur jau būs krimināllieta pēc tam
nesaku ka fiziska vai "morāla" izrēķināšanas ir OK, bet ar vairākkārtējiem uzmetējiem, nu pabiedēt un izjaukt mierīgo dzīves ritmu būtu OK, lai pasēž uz adatām kādu laiciņu, mož apdomāsies ka čakarēt citus varbūt nav veselīgākais variants, jo zilumi nedzīst tik ātri
man liekas visi zin ka tie mīzalas uzmetēji, pie mazākā morālā spiediena tak uzreiz uz mentiem metīsies raudāt, nevis nokārtos lietas kā veči- atdod naudu un savāc savu sapisto riepu atpakaļ
nedod dievs "iepļaukāsi" to uzmetēju kucīti, tur jau būs krimināllieta pēc tam
nesaku ka fiziska vai "morāla" izrēķināšanas ir OK, bet ar vairākkārtējiem uzmetējiem, nu pabiedēt un izjaukt mierīgo dzīves ritmu būtu OK, lai pasēž uz adatām kādu laiciņu, mož apdomāsies ka čakarēt citus varbūt nav veselīgākais variants, jo zilumi nedzīst tik ātri
labākais interneta warriors
Pats vēl draud un biedrus apzākā. LLP
+ es ari noteikti neadotu pec menesa- ja zvanitu nakama dienaa tad vel varetu domaat ka ir kasjaks - bet nejau pec ilga laika:Dcipruss18 rakstīja:A kaa pie apskatishanaas Tu neredzeji sagrieztu riepu?nesmu neviena pusee,bet nu es ari neatdotu naudu,ja pec menesha man zvaniitu.
Un draudet ar kkadiem radiem augstos amatos ir nozhelojami
Tieši tā, es arī pēc mēneša neko neatdotu, vēlākais nu kādu 3 dienu laikā.Martinsoon rakstīja:+ es ari noteikti neadotu pec menesa- ja zvanitu nakama dienaa tad vel varetu domaat ka ir kasjaks - bet nejau pec ilga laika:Dcipruss18 rakstīja:A kaa pie apskatishanaas Tu neredzeji sagrieztu riepu?nesmu neviena pusee,bet nu es ari neatdotu naudu,ja pec menesha man zvaniitu.
Un draudet ar kkadiem radiem augstos amatos ir nozhelojami
Tāpēc labāk nepirkt lietotās riepas no privātajiem, ja vien nav mega dīls, vai rets izmērs, jo nav iespējams pārbaudīt, piem. pirku lietotās 'riepu garāžā' un no skata itkā labas riepas, a uzmontējot un piepumpējot izlien pumpa, čaļi uzreiz iedod citu pāri un nav problēmu a pamēģini no privātā pēc tam dabūt atpakaļ $...ega rakstīja:nu ko nakas pacelt kartejo reizi so topicu. kartejo reizi parliecinajos ka nevar uzticeties cilvekiem. tatad neieteiktu sapities ar lietotaju - tirlins ( niks pasaka visu par cilveku)
tatad meklejot riepas uzduros sim individam, jo sis tirgoja manu izmeru un pat tadas pasas riepas ka man jau divas bija ari atlikumam nebij ne vainas 6 mm. sarunaju aizbraucu palureju un likas ok. sakuma prasija 70 eiro un teica ka riepas esot labas pats nonemis no zurkas jo pa platu, apskatot riepas secinaju, ka nemaz tik loti labas nav. ok pa 60 atdod,ka ju normals latvietis- laimigs dodos majas. ta ka darbs saistits ar manu prombutni uz ilgaku laiku, nesanaca uzreiz uzmontet, bet sodien montejot secinats ka riepa ir sagriezta un metama. zvanu calitim stastu situaciju, sis saka, esmu sapulce pec 10 min parzvanisu,nu ok, gaidu, paiet pusotra stunda rakstu sms" ko daram talak?" sis saka ka riepas esot dienu ieprieks nonemis no auto un tads nekas nav bijis. nu es saku ka varu iedot servisa nr kur monteju lai zvana un jauta vai ta bij vai ne. uz ko atbildi nesanemu. beigas saku ka gribu naudu atpakal, sis pazuda vispar. katra gadijuma,ja so lasi tad zini,ka nabagaks nepaliksu, bet tu miljonars toc neklusi. tas viss nak atpakal. otrs padomatu varbut atgriest naudu, jo man tevi atrast nav problema. ir tuvi cilveki, kas strada aukstos amatos un var tavu adresi atri izsist. varu konta nr aizsutit ja tomer tev ir kauns un negribi acis radities.
nu tu pazvani riepu garazai pec menesa un pasaki ka uzpumpeji un ir bumbulis! redzesi kas notiks:DKristaps85 rakstīja:Tāpēc labāk nepirkt lietotās riepas no privātajiem, ja vien nav mega dīls, vai rets izmērs, jo nav iespējams pārbaudīt, piem. pirku lietotās 'riepu garāžā' un no skata itkā labas riepas, a uzmontējot un piepumpējot izlien pumpa, čaļi uzreiz iedod citu pāri un nav problēmu a pamēģini no privātā pēc tam dabūt atpakaļ $...ega rakstīja:nu ko nakas pacelt kartejo reizi so topicu. kartejo reizi parliecinajos ka nevar uzticeties cilvekiem. tatad neieteiktu sapities ar lietotaju - tirlins ( niks pasaka visu par cilveku)
tatad meklejot riepas uzduros sim individam, jo sis tirgoja manu izmeru un pat tadas pasas riepas ka man jau divas bija ari atlikumam nebij ne vainas 6 mm. sarunaju aizbraucu palureju un likas ok. sakuma prasija 70 eiro un teica ka riepas esot labas pats nonemis no zurkas jo pa platu, apskatot riepas secinaju, ka nemaz tik loti labas nav. ok pa 60 atdod,ka ju normals latvietis- laimigs dodos majas. ta ka darbs saistits ar manu prombutni uz ilgaku laiku, nesanaca uzreiz uzmontet, bet sodien montejot secinats ka riepa ir sagriezta un metama. zvanu calitim stastu situaciju, sis saka, esmu sapulce pec 10 min parzvanisu,nu ok, gaidu, paiet pusotra stunda rakstu sms" ko daram talak?" sis saka ka riepas esot dienu ieprieks nonemis no auto un tads nekas nav bijis. nu es saku ka varu iedot servisa nr kur monteju lai zvana un jauta vai ta bij vai ne. uz ko atbildi nesanemu. beigas saku ka gribu naudu atpakal, sis pazuda vispar. katra gadijuma,ja so lasi tad zini,ka nabagaks nepaliksu, bet tu miljonars toc neklusi. tas viss nak atpakal. otrs padomatu varbut atgriest naudu, jo man tevi atrast nav problema. ir tuvi cilveki, kas strada aukstos amatos un var tavu adresi atri izsist. varu konta nr aizsutit ja tomer tev ir kauns un negribi acis radities.
R1 serviss dod menesi garantiju savaam riepaam.bet ja montee pie vinjiem
Vismaz man dod
Vismaz man dod
ar kompatu pa brugji
Piektdien bija tā, ka saņēmu zvanu no rīta puses un pa visu dienu nevarēju pacelt telefonu un runāt, jo biju aizņemts un vakarā pēc darba galīgi nebīja spēka vēl kaut ko ķēpāties ar Tevi.ega rakstīja:nu ko nakas pacelt kartejo reizi so topicu. kartejo reizi parliecinajos ka nevar uzticeties cilvekiem. tatad neieteiktu sapities ar lietotaju - tirlins ( niks pasaka visu par cilveku)
Bet, kad sestdien centos Tevi sazvanīt, lai atrisinātu problēmu, nekādu atbildi nesaņēmu, ja jau tik tiešām Tevi apisu un esmu tas sliktais, tad kāpēc visas trīs reizes, kad zvaniju necēli telefonu un pa šīm dienām ciemos arī neesi rādijies.
Un pati svarīgākā ziņa, riepas bija veselas, kaut kur ir pat jābūt bildei kā tie baloni izskatās uz auto
par sazinu aizmirsi pieminet sms kuras sutiju. a sutiiju tiesi tapec ka tu teici ka esi aiznemts un atzvanisi. ta i neatzvaniji. par to ka vari bildes atsutit ka riepas ir uz auto- ko man tas dos? es ar tev varu aizsutit kadas detalas bildi ka ir uz auto un beigas iesmeret. ka jau teicu varu iedot servisa nr un vari pazvanit un uzjautat vai bij tada situacija ka tev teicu. serviss bij netisam izvelets un nevienu tur nepazistu. par to ka neatbildeju, ka jau teicu esmu dqrba un sonedel man ir naktsmainas, pa dienu gulu. nakti stradaju. ari par to ka naudas atpakal nebus ari sapratu, ka ari to teicu, ka nabags nepaliksu, bet tu miljonars ari ne. taka ed vesels.
neviens nevienam nedraud. neko tadu neesmu teicis.Rob rakstīja:Pats vēl draud un biedrus apzākā. LLP
apzakaju biedrus? a biedriem ir lauts appist citus biedrus? nu neko iekurinasu ugunskuru janos pa 60eur. labs dils sanaca man prieks.
Būs kautiņš vai nebūs? Tad kurš beigās ir uzmetējs?
60e par lietotām riepām
Vakar pasūtīju jaunas r17 pa 85e normālas riepeles :| 2gab
Cenas kossmoss par lietotam, pa 50 eur var nopirkt kaltos diskus ar spolejamam riepam.-AF- rakstīja:60e par lietotām riepām
Manu uzmeta. Paņēmu pa 104e pāri. Nexen nfera.-AF- rakstīja:60e par lietotām riepām
Ko Tu atradi pa 85???
Westleiki iet +/- 41€ gb. pa lietotaam 60€. Pff tie riepu angāri arī pelna uz tādiem muļķīśiemRus rakstīja:Manu uzmeta. Paņēmu pa 104e pāri. Nexen nfera.-AF- rakstīja:60e par lietotām riepām
Ko Tu atradi pa 85???
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57