Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- …
- 68
- chevron_right
nopērc riepas un beidz bomžot un apdarudēt citus (po par tevi)kristersl rakstīja:Varbūt kāds Rīgā var izpalīdzēt uz pāris stundām ar diviem diskiem ar riepām, ar kurām var iziet TA?
ar izņemtiem miglas lukturiem skati iziet var ???
Var, bez problēmām
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Es pats speciāli ņēmu ārā miglas lukturus, lai apskati var iziet, jo vienam rāmītis bojāts un neturas stingriMoonshine rakstīja:ar izņemtiem miglas lukturiem skati iziet var ???
Jautājums par angļiem!
Cik viegli/grūti ir viņus piereğistrēt?
Uz ko viņi iekš CSDD skatās un kādas izmaksas!?
Cik viegli/grūti ir viņus piereğistrēt?
Uz ko viņi iekš CSDD skatās un kādas izmaksas!?
Labāk izņemt un nestresot,pareizi!Madyboy rakstīja:Es pats speciāli ņēmu ārā miglas lukturus, lai apskati var iziet, jo vienam rāmītis bojāts un neturas stingriMoonshine rakstīja:ar izņemtiem miglas lukturiem skati iziet var ???
Var iziet ar izņemtām , var iziet arī ja viņas ir un nedeg neviena.Moonshine rakstīja:ar izņemtiem miglas lukturiem skati iziet var ???
jup jau otru gadu eju skati ar nedegošām miglām
Sveiki,
Gan jau ne pirmo reizi jautāts. Cik punktus dod, ja aizbrauc uz TA ar metinātu bloķi? Cik dzirdēju, nevarot nomērīt bremzes, jo tas stends griežot riteņus ar dažādiem ātrumiem un tā kā mašīnai ir metināts reduktors, tā vienkāršī slīd nost. Kā tur īsti ir nezinu, pats nekad neesmu mēģinājis, varbūt kādam ir pieredze?
Paldies :)
Gan jau ne pirmo reizi jautāts. Cik punktus dod, ja aizbrauc uz TA ar metinātu bloķi? Cik dzirdēju, nevarot nomērīt bremzes, jo tas stends griežot riteņus ar dažādiem ātrumiem un tā kā mašīnai ir metināts reduktors, tā vienkāršī slīd nost. Kā tur īsti ir nezinu, pats nekad neesmu mēģinājis, varbūt kādam ir pieredze?
2 punkti- nevar nomeriit bremzu darbibu!lachples rakstīja:Sveiki,
Tak tur jau ne tikai tāpēx ka nevar nomerīt, jo slīd ārā, bet vnk sanak ka tev ar svarku abas puses vienmer vienadies bremzēs
Kuldīgā ar izgāj ar svarku.Nixon rakstīja:Valmierā var
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Redz, ka Kuldīgā ar visu svarku bremzes atšķīrās. Lika man padomāt par stenda precizitāti, ja šitā notiek.Hazard rakstīja:Tak tur jau ne tikai tāpēx ka nevar nomerīt, jo slīd ārā, bet vnk sanak ka tev ar svarku abas puses vienmer vienadies bremzēs
Ka paveicas! un ne visi stendi griez ar dazadiem atrumiemMartinsoon rakstīja:2 punkti- nevar nomeriit bremzu darbibu!lachples rakstīja:Sveiki,
Esmu ari braucis ar svarku un speki atskiras
Draugs izga skati tepat Riga ar visu metinato
Un vispar ar stok LSD bremzejot un raujot rokeni inspektoram CSDD bieži sanak izlekt ārā no stenda ar manejo E34.
Tas nav dēļ lsd, bet dēļ sakārtotām aizmugurējām bremzēm, izgāju vairākkārt visam cauri un tagad arī manus trumuļus no stenda met laukā
tagad gadijuma TA nav panemti stradat kkadi praktikanti? jo man ierakstija ka esot beigtas atsaites, bet reali neviena novinam nav beigta, raustijam un kratijam servisaa, nekur nekas nekustas, ka ari stures krustins esot beigts bet ne plaisas gumijaa , ne arii brivkustibu tur nepamanijām.
Man arī ar metināto katrā pusē atšķiraa bremzes. Kā to dabū gatavu, es nez.
Vai tad viniem ari nebija tā,ka nekalibrē? Valmierā vienreiz gaju skati un pienaca pie inspektora klat vecis un teica,ka vajag atri no stenda nost. Darba dienas beigas tās bija.Nixon rakstīja:Man arī ar metināto katrā pusē atšķiraa bremzes. Kā to dabū gatavu, es nez.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- …