Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- …
- 292
- chevron_right
varu deret ka no protuninga m-bamperiPodziņa rakstīja:es savam jaukajam bembītim vakar pasūtiju jaunu bamperīti
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Ruu rakstīja:Šitādu?
Tieši tādu... kā tu uzminēji ???
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Pats tādu gribēju, tāpēc domāju ka vēl kādam patīk.
he, he re, mums līdzīga gaume vai arī abiem vienkārši nav gaumes
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
ok. ok. tādu monstru nepirktu
Kļaviņš uzminēja
šādu te :
Kļaviņš uzminēja
šādu te :
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
tiko zvanija no protuninga beidzot ir pienakusi mani xenoni un glazu savilcejs
Labas cenas.
Labas cenas.
Abiem vienlaicīgi, man arī pirms minūtēm 15 zvanīja.
Psc, a, kad man zvanīs?
neuztraucies , mab glazu savilceju vajadzeja gaidit visu menesi jo pirmaja novembri pasutiju vinu bet sovakar tikai vinu dabusu bet xenonu pasutiju 17.novembrii
Labas cenas.
Labas cenas.
Laikam visiem šodien preces piegādā, man brālim pasūtītā reste arī tika atvesta
parbaudits dzeses skidrums, konstatets ka ir labs preks irijas ziemas( lidz-15 gradiem),
ka ari sagatavotas atsledzinjas un viss parejais, lai beidzot uzlitku LSD
ka ari sagatavotas atsledzinjas un viss parejais, lai beidzot uzlitku LSD
...
taa neko laineris :dRuu rakstīja:Šitādu?
tika atdots auto, gazes iekartas uzstadisanai! driz varēs ""GĀZĒT""
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
tiko pasutits jauni disku centrini un kludu nonemejes xenonam
Labas cenas.
Labas cenas.
Kādas izmaksas?ega rakstīja:tika atdots auto, gazes iekartas uzstadisanai! driz varēs ""GĀZĒT""
400 Latvijas Lašu... bet tas ir ta verts!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
šodien pasūtītas lietas no protuning:
* priekšējā glāžu atsaite;
* ksenona komplekts miglām
Būs labi
* priekšējā glāžu atsaite;
* ksenona komplekts miglām
Būs labi
Šodien uzzvanīju šiem - līmenis jau psc. Paceļ, nomurmina kaut ko krieviski. Uzdodu pāris jautājums latviski, atbilžu vietā saņemot - emm, ēeē, nuu, bļa, kaut ko pasaka - es "ā ok, skaidrs, paldies". Gala rezultātā neko nesapratu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- …
- 292