Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- …
- 68
- chevron_right
Ja man spārnam apakšējā daļa ir norūsējusi tā, ka ir caurums ka redz visu.. par to ir tikai 2nieks?
Man bija priekšējā spārnā uz arkas caurums tāds nopietns, ielika 2, domāju, ka Tavā gadījumā noteikti būs tas pats
Abas reizes kad biju ar svarku, laida cauri. Tur viss ir sajāts'
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Rīgas TA?r3served rakstīja:Abas reizes kad biju ar svarku, laida cauri. Tur viss ir sajāts'
Man tāds diezgan paliels
Slēpts saturs: Parādīt
Jā.Kristaps85 rakstīja:Rīgas TA?r3served rakstīja:Abas reizes kad biju ar svarku, laida cauri. Tur viss ir sajāts'
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Tur jau ne tikai spārns pizģets, izskatās ka slieksnis vispār nav. Labāk jau puslīdz visu salāpīt un tad braukt uz skati
Uzliek sliekšņu uzliku un aiziet.Ruudolfs rakstīja:Tur jau ne tikai spārns pizģets, izskatās ka slieksnis vispār nav. Labāk jau puslīdz visu salāpīt un tad braukt uz skati
Bet ja nopietni tas OMG
Tur vienkārši sliekšņa nav
Es norāvu uzlikas un parādijās šāds skatsmāriņš rakstīja:Uzliek sliekšņu uzliku un aiziet.Ruudolfs rakstīja:Tur jau ne tikai spārns pizģets, izskatās ka slieksnis vispār nav. Labāk jau puslīdz visu salāpīt un tad braukt uz skati
Bet ja nopietni tas OMG
Sveiki visiemir nelilels jautajums. Sedana ielikti priekseji sedekli no kupejas...uz TA interesanti,teik kko vai ne.ja masina nav un nevar but kupeja.
zinu ka ir iets TA un nekas nav teikts
Tas galīgi pie kājas.
Pohuj. Drīzāk būtu jādomā, kas būtu, ja kupejai ieliktu sedana beņķusJE-3004 rakstīja:Sveiki visiemir nelilels jautajums. Sedana ielikti priekseji sedekli no kupejas...uz TA interesanti,teik kko vai ne.ja masina nav un nevar but kupeja.
Principa par benkiem tev neko neteiktu jo salona tu vari darit gandriz ko vien nafig velies.
Kas man būs ja iešu skati bez abiem paspārņiem ?
nekas
Nekas. Droši vien pat neievēros.JoE rakstīja:Kas man būs ja iešu skati bez abiem paspārņiem ?
Ko darīt, ja atgāzes pa daudz? Motors nav stocks, zonde strādā. Leju E98.
Pieļaujamais CO daudzums 3, man bija 4 ar kapeikām.
Tikko padzirdēju, ka var E85 ieliet. Taisnība? Un vai pie manas kompresijas pakāpes tas strādās?
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Pieļaujamais CO daudzums 3, man bija 4 ar kapeikām.
Tikko padzirdēju, ka var E85 ieliet. Taisnība? Un vai pie manas kompresijas pakāpes tas strādās?
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Metala machalkas sabaz izputejaa .ir dariits,stradaa
Man audi 10vt ar nesareguletu MS atgazes bija 11
Man audi 10vt ar nesareguletu MS atgazes bija 11
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 54
- 55