Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- …
- 292
- chevron_right
jaa protuningam ar to LV valodu ta pašvaki bet cenas ar atlaidem taka tas vismaz kompense LV nezinasanu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
es jau gaidu jauno akciju...nez vai tāda vispār būs....
jacer ka bus pavasara akcija, bet istaniba man liekas vairak ka vini uztaisija tadu akciju del ta ka kaut kas nebija kartiba ar financeem, ka vairak kaut kadi kreisie ienakumi vai kreisas preces gajusas neviis caur kasi bet pa taisno jo parak sitas vis aizdomigi
Labas cenas.
Labas cenas.
tieši tā!
Gan jau baigo muhļu taisa...
Gan jau baigo muhļu taisa...
Šodien JAU ieguts gazmobilis, teiksu ka patikami, ka 39l var iepildit pa 14ls....
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
O jā, man arī patika lasīt tā krieviņa e-pastus
P.S. bija mums augstskolā vieslekcija par autortiesību pārkāpumiem un bija saraksts ar pēdējā mēneša laikā pieķertajiem uzņēmumiem. Viens no tiem bija ProTuning
P.S. bija mums augstskolā vieslekcija par autortiesību pārkāpumiem un bija saraksts ar pēdējā mēneša laikā pieķertajiem uzņēmumiem. Viens no tiem bija ProTuning
nebija ko darit noravu pari ar karcheri savam bimbelim tad taisiju anteni jo draugs man to galu norava nost kuru sprauzh magim aizmugure ieksha to sataisiju radio pec 1men partraukuma atkal strada nebus tagad vairs flash,aux,un cd jadringjee vislaik
pec tam iedzinu mashinu garazhaa lai zhust tur nevis lauka lai kads putns vel neuzliek savu mantiibu kkur
nesen gaju skatos plekjaina nomazgaju velreiz
pec tam iedzinu mashinu garazhaa lai zhust tur nevis lauka lai kads putns vel neuzliek savu mantiibu kkur
nesen gaju skatos plekjaina nomazgaju velreiz
un kadus autortiesibas vini parkapa ?uteo rakstīja:O jā, man arī patika lasīt tā krieviņa e-pastus
Labas cenas.
Labas cenas.
:D:D
manuprat te jau aiziet off topick! nevareju nociesties!
manuprat te jau aiziet off topick! nevareju nociesties!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
nelicenzētas programmas un faili gan jau arī!KLAVINS rakstīja:un kadus autortiesibas vini parkapa ?uteo rakstīja:O jā, man arī patika lasīt tā krieviņa e-pastus
Samainītas šovakar aizmugurējās atsperes uz citām, cerībā izlīdzināt sēdinājumu, lai auto priekša un aizmugure būtu vienā līmenī
Tak parādi kaut vienu uzņēmumu Latvijā, kur netiktu pielietotas visādas nodokļu apiešanas shēmas utml. Ar pašreizējo nodokļu slogu mazajiem un vidējiem uzņēmumiem nav nekādas motivācijas visu darīt 100% legāli, neies tak neviens uzturēt valsts pārvaldes birokrātisko aparātu tāpat vien, atpakaļ nesaņemot praktiski neko..KLAVINS rakstīja:jacer ka bus pavasara akcija, bet istaniba man liekas vairak ka vini uztaisija tadu akciju del ta ka kaut kas nebija kartiba ar financeem, ka vairak kaut kadi kreisie ienakumi vai kreisas preces gajusas neviis caur kasi bet pa taisno jo parak sitas vis aizdomigi
Jau offtopicā iebraucām...
tasiniba, pie LV sistemas mazajiem uznemumiem nav reali idzivot ja visu legali dara
vakar uzlikts prieksa glazu savilcejs un ieliktas xenona lampinas tuvajos, sodien jakeras klat pie purna liksanas kopaa
vakar uzlikts prieksa glazu savilcejs un ieliktas xenona lampinas tuvajos, sodien jakeras klat pie purna liksanas kopaa
Labas cenas.
Labas cenas.
Sodien nomainiju diskus un tagad paareju uz ziemas sezonu tikai minuss tads ka mazliet arkaas pakaljaa strīķējās pie bedreem vai straujakiem kalninjiem
Samainīti priekšas amīšiem piļņiki un atsitēji, pārjauktas, iztīrītas un sasmērētas visas durvju eņģes. Pirms tam durvis it kā virinājās gana viegli, bet noņemot izrādījās, ka ar rokām pakustināt var tikai 2 eņģītes no visām 8... Tagad durvis veru ar kreisās rokas mazo pirkstiņu
Marux ,tev par prieku ieliku shodien atpakalj xenonu kuru biju iznjeemis braucot uz skati! Nu nevaru es pabraukt ar taam dzeltenajaam gaismaam
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
marux, tu jauc lietas, ko citi neaiztiek visā auto mūžā! Man ar citreiz uznāk šitie varinati, ka vajag kaut ko patīrīt un pielabot, bet tas parasti ievelkās uz ilgāku laiku kā plānots un tad vairs nav forši!marux rakstīja:Samainīti priekšas amīšiem piļņiki un atsitēji, pārjauktas, iztīrītas un sasmērētas visas durvju eņģes. Pirms tam durvis it kā virinājās gana viegli, bet noņemot izrādījās, ka ar rokām pakustināt var tikai 2 eņģītes no visām 8... Tagad durvis veru ar kreisās rokas mazo pirkstiņu
jap jap, ta parasti ir, liekas ka stundinju paskruves , bet paiet viss vakars kamer tur saskruvee
klavin, paradi mums to glazhu savilceju!
klavin, paradi mums to glazhu savilceju!
...
Sodien sanemts miglas un enģeļacis no protuning.lv Kopš pasutīšanas pagaja tiaki 7 dienas ,nemaz nebija trīs nedēļas jāgaida ka tur rakstīt protams vis pirkts uz akciju, jaizmanto tacu tada izdevība
vakar nesanāca uzrakstīt!
tā gribējās vakar savam aparātam ar cirvi iebliezt pa jumtu,bet atturējos!
Sākas viss ar to ka norīta izdzisa labais eņģelis,tad vēlāk pamanīju ka pazudis arī ir labā tuvā gaisma,tad stāvot pie maximas konstatēju ka pečka pūs aukstu gaisu,kad uzgāzē siltu.Neko saņēmos aizbraucu uz placi,domāju jānomaina priekšējie ripuki uz ziemas un jāpačeko kas un kā ar tiem uguņiem un pečku = ziemas ripuki mētājas salonā,jo nespēju atskrūvēt skrūves+esmu kkur padirsis savu mīļoto trubu ar kuru viss nāk vaļā,tuvajam samainītas kādas divas lampiņas un drošinātājs(šorīt vēl braucot uz darbu dega),eņģelim jāpērk invektors,jo citu nedegšanas iemeslu es nevaru iedomāties,jo viss ir O.K. A ar pečku un tosolu veseli kuriozi sanāca,tipa līmenis ir,domāju,nu moš tā kā viņš man to tosolu mērglis gāž pa druskai uz cilindriem laikam,būs kādu brīdi nokrities un ierāvis gaisu sistēmā,tāpē nepūš,sāku atgaisot,nokritās līmenis,dalēju cik bij,pagaisoju,tipa viss bumbās,bet tāpat gaiss remdens stāvot uz vietas,kad uzgāzē ta karsts. a un laikam tā lielā loka truba spaido vispār izlikās tukša,saspaidīju sasūknējās,tipa sāka pūst normalna. Tgd aiz neko darīt aizgāju līdz mašīnai pačekot tosola līmeni un vai tu re,radiātors tukš un nemazākās peļķītes zemē
tā gribējās vakar savam aparātam ar cirvi iebliezt pa jumtu,bet atturējos!
Sākas viss ar to ka norīta izdzisa labais eņģelis,tad vēlāk pamanīju ka pazudis arī ir labā tuvā gaisma,tad stāvot pie maximas konstatēju ka pečka pūs aukstu gaisu,kad uzgāzē siltu.Neko saņēmos aizbraucu uz placi,domāju jānomaina priekšējie ripuki uz ziemas un jāpačeko kas un kā ar tiem uguņiem un pečku = ziemas ripuki mētājas salonā,jo nespēju atskrūvēt skrūves+esmu kkur padirsis savu mīļoto trubu ar kuru viss nāk vaļā,tuvajam samainītas kādas divas lampiņas un drošinātājs(šorīt vēl braucot uz darbu dega),eņģelim jāpērk invektors,jo citu nedegšanas iemeslu es nevaru iedomāties,jo viss ir O.K. A ar pečku un tosolu veseli kuriozi sanāca,tipa līmenis ir,domāju,nu moš tā kā viņš man to tosolu mērglis gāž pa druskai uz cilindriem laikam,būs kādu brīdi nokrities un ierāvis gaisu sistēmā,tāpē nepūš,sāku atgaisot,nokritās līmenis,dalēju cik bij,pagaisoju,tipa viss bumbās,bet tāpat gaiss remdens stāvot uz vietas,kad uzgāzē ta karsts. a un laikam tā lielā loka truba spaido vispār izlikās tukša,saspaidīju sasūknējās,tipa sāka pūst normalna. Tgd aiz neko darīt aizgāju līdz mašīnai pačekot tosola līmeni un vai tu re,radiātors tukš un nemazākās peļķītes zemē
coupe 2.8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- …