Ko Tu izdarīji savam e36

Kas, ko, kā, kāpēc? Viss par visu, kas neatbilst citām sadaļām.
Profila bilde
KLAVINS
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 6347
Pievienojies: 07 Apr 2011, 08:45
Braucu ar: BMW
Atrašanās vieta: Titurga (Baloži)
Reputācija: 4

03 Dec 2011, 14:13

Armando rakstīja:jap jap, ta parasti ir, liekas ka stundinju paskruves , bet paiet viss vakars kamer tur saskruvee :D
klavin, paradi mums to glazhu savilceju!
vakara ieliksu bildi
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Profila bilde
KLAVINS
E36 Club Latvia

03 Dec 2011, 14:24

Armando rakstīja:jap jap, ta parasti ir, liekas ka stundinju paskruves , bet paiet viss vakars kamer tur saskruvee :D
rekur ir bilde, sory pa kvalitati, nebija laika meklet fotoaparatu
Attēls
vel sodienm gandriz salikts masinas purns (tulit ari pabeigsu) un nosedinats akumulators masinai - priecajos ka izskatas xenons tuvajos + miglas , it ipasi ka izskatijas jaunajas miglas xenons :D
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Profila bilde
Martinez
Ziņojumi: 1946
Pievienojies: 23 Jūl 2011, 11:59
Braucu ar: 2,8 coupe
Atrašanās vieta: Sigulda
Reputācija: 3

03 Dec 2011, 18:31

ieliec vesels 1.5l tosola :o kā podā būtu izlējis,tgd rūc ārā,un skraidu gaisot :giggle: bet nu redzēs cik ilgi tas tosols tur būs. Jāgrabina nauda blīvei :doh: bet eļļa tāpat vēl tīra :hahaha: un trubas ir tā so so,bet sistēmā spiediens ir,jo kad aukstam motoram(no rīta,pēc nakts miega) attaisot radiatora korķīti normāli nošņācas,tā kā 2l kolu korķētu vaļā! Nu un ja es kļūdos,tad palabojiet mani,bet manuprāt tādām brīnumam nav jābūt norītiem :doh:
coupe 2.8
Profila bilde
Martinez

03 Dec 2011, 18:31

ups,čota divreiz posts ielikās :idiots:
coupe 2.8
Profila bilde
erda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 6867
Pievienojies: 27 Feb 2011, 20:15
Braucu ar: 325i
Reputācija: 10

03 Dec 2011, 19:32

KLAVINS rakstīja:
rekur ir bilde, sory pa kvalitati, nebija laika meklet fotoaparatu
Attēls
vel sodienm gandriz salikts masinas purns (tulit ari pabeigsu) un nosedinats akumulators masinai - priecajos ka izskatas xenons tuvajos + miglas , it ipasi ka izskatijas jaunajas miglas xenons :D

Haube ies ciet?

:lol:
Profila bilde
KLAVINS
E36 Club Latvia

03 Dec 2011, 19:34

iet , iet ciet haube
Labas cenas.
Profila bilde
erda
E36 Club Latvia

03 Dec 2011, 19:36

Tagad Kļaviņ tev vajadzēs vasarā ari pafrēzēt kaut vai pa PLAZU 2.st., citādi nekādas jēgas, ka ieliki šito dzelzi! ;)

Pakaļā arī liksi?
Profila bilde
KLAVINS
E36 Club Latvia

03 Dec 2011, 19:40

jega ir tada lai glazes paliek sava vieta, jo del sedinajuma glazes var sakt iet no vietam ara, taka tadam nolukam uzliku,
aizmugure, nav jav kur, jo man jav glazes nav ka jums bagaznieka bet gan zem jumta nodalijuma :o un tur abas glazes nav savienotas - respektivi nevar uzlikt galzu savilceju , katrai glazes sava taka kabatina un tiek pie glazes tikai no augsas klat, bet lai neizlustu glazes aizmugure, tika uzliktas pastiprinosas plaksnites :clap:
Labas cenas.
Profila bilde
erda
E36 Club Latvia

03 Dec 2011, 19:42

:o tādu fišku par glāzēm nezināju. Ne par to, kabrim ir citur, ne par sēdinājuma mīnusiem!
Profila bilde
KLAVINS
E36 Club Latvia

03 Dec 2011, 19:47

par t ka glazes ir citur kabrim pats biju shokaa :lol: , tad kad gribeju likt tas plaksnites , sakuma baiga tempa ataisu bagaznieku, izrauju ara apsuvumu - figu nav glazes - shoks man, tad domaju ka aiz aizmugurejiem benkiem varetu but jo pets atrasanas vietas varetuta but - izrauju visu ara -atkal figu - nav :lol: :doh: , tad neta iegaju- protams ka pa kabrim diezgan maz info, bet beigu beigas atradu ka atrodas jumta nodalijuma zem mazas gumijas zagluskas, ataisu jumta nodalijuma vaku, tad jumta aizmuguri pacelu augsa - vieta proams nav tur daudz, ataisiju vala to zaglusku un atakl shoks - tikai no augsas tiek klat :idiots: bet beig beigas visas skruves bija pievilktas anormali stingri, vis tika slicinats wd-40 un beigu beigas dabuju vala ar loti daudz smuku vardu pieminesanu :lol:
Labas cenas.
Profila bilde
erda
E36 Club Latvia

03 Dec 2011, 19:52

Slāvu vārdnīcu izmantoji? :lol:
Profila bilde
KLAVINS
E36 Club Latvia

03 Dec 2011, 19:53

it iipasi slaavu :D
Labas cenas.
Profila bilde
megatrons
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 427
Pievienojies: 21 Apr 2011, 20:51
Braucu ar: ar visu kas pagadās
Atrašanās vieta: Bauska, Riga

03 Dec 2011, 20:00

KLAVINS rakstīja:par t ka glazes ir citur kabrim pats biju shokaa :lol: , tad kad gribeju likt tas plaksnites , sakuma baiga tempa ataisu bagaznieku, izrauju ara apsuvumu - figu nav glazes - shoks man, tad domaju ka aiz aizmugurejiem benkiem varetu but jo pets atrasanas vietas varetuta but - izrauju visu ara -atkal figu - nav :lol: :doh: , tad neta iegaju- protams ka pa kabrim diezgan maz info, bet beigu beigas atradu ka atrodas jumta nodalijuma zem mazas gumijas zagluskas, ataisu jumta nodalijuma vaku, tad jumta aizmuguri pacelu augsa - vieta proams nav tur daudz, ataisiju vala to zaglusku un atakl shoks - tikai no augsas tiek klat :idiots: bet beig beigas visas skruves bija pievilktas anormali stingri, vis tika slicinats wd-40 un beigu beigas dabuju vala ar loti daudz smuku vardu pieminesanu :lol:
man bij taads pats variants kad mainiiju aizmugureejo amiti, arii pa bagaazhnieku lozhnjaaju
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Profila bilde
KLAVINS
E36 Club Latvia

03 Dec 2011, 20:02

laikam caur tam visi iziet kabrio ipasnieki kam kaut kas jadara gar aizmugruejiem amisiem :D
Labas cenas.
Profila bilde
marux
Ziņojumi: 3441
Pievienojies: 27 Feb 2011, 19:47
Braucu ar: slaidu francūzi
Atrašanās vieta: LV
Reputācija: 8

04 Dec 2011, 15:24

Orkaans rakstīja:Marux ,tev par prieku ieliku shodien atpakalj xenonu kuru biju iznjeemis braucot uz skati! Nu nevaru es pabraukt ar taam dzeltenajaam gaismaam :hahaha:
:lol: Vismaz ir iemesls mani atcerēties ik pa brīdim :lol:
erda rakstīja:
marux rakstīja:Samainīti priekšas amīšiem piļņiki un atsitēji, pārjauktas, iztīrītas un sasmērētas visas durvju eņģes. Pirms tam durvis it kā virinājās gana viegli, bet noņemot izrādījās, ka ar rokām pakustināt var tikai 2 eņģītes no visām 8... :o Tagad durvis veru ar kreisās rokas mazo pirkstiņu :super:
marux, tu jauc lietas, ko citi neaiztiek visā auto mūžā! Man ar citreiz uznāk šitie varinati, ka vajag kaut ko patīrīt un pielabot, bet tas parasti ievelkās uz ilgāku laiku kā plānots un tad vairs nav forši!
Nu es jau arī beigās visu dienu nocīnījos... :D Man vnk patīk meklēt problēmas tur, kur viņu it kā nav.
Profila bilde
možais
Ziņojumi: 2635
Pievienojies: 09 Apr 2011, 13:10
Braucu ar: m52tub28 & e61
Atrašanās vieta: Cēsis, Allaži

04 Dec 2011, 18:16

shodien beidzot uzliktas ziemas riepas ar citiem diskiem un izžāvēts blakussēdētāja paklājiņš... :D .... :clap:
Profila bilde
Martinez

05 Dec 2011, 18:22

aizvilkts bumbieris uz jaunolaini,bij ekstrēmais brauciens! :super:
coupe 2.8
Profila bilde
HoodieBro
Ziņojumi: 1188
Pievienojies: 24 Aug 2011, 17:38
Braucu ar: e70
Atrašanās vieta: Ādaži
Reputācija: 6

07 Dec 2011, 00:06

Uztaisīts no normāla auto traktors, ieziemoti koili, izsecināts, ka no azmugurējām ziemenēm 2 mēnešu lietošanas laikā ir palikušas sūdīgas vasarenes, noskrūvēts vārstu vāks, iztīrīts vis tur, saliktas jaunas skrūves un beidzot kārtīgi pieskrūvēts, eļļiņa, filtriņš un gaisa filtrs arī nomainīti.... kā arī biksēm jostu saplēsu :hahaha:
Profila bilde
Armando
Heineken
Ziņojumi: 6016
Pievienojies: 02 Mar 2011, 23:38
Braucu ar: e61
Atrašanās vieta: ireland
Reputācija: 72

07 Dec 2011, 02:31

atverts kapots, saprasts ka viss limenjos un aizverts :D
...
Profila bilde