Pirkt/pārdod apspriešanas tēma
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- …
- 66
- chevron_right
Bet motori sudi, nav leta tuninga, ka ari rezerves dalas nav tik piejamas.. Piemeram tie pasi koili maksa no 700e
Audi un MB galīgi nepopulāri track day car'i, ne bez iemesla
Man kā ne sportistam koilas neinteresē, tūnings mersedesam arī nav vajadzīgs, motori pagaidām izturīgākie no 90o gadu autiņiem ar kuriem esmu braucis un rezervesdaļas pagaidām nav bijušas problēmas dabūt.
Nopietni drifteri un stanceri manuprāt šajā forumā ir ļoti maz... Bet tā kā lielākā daļa pērk auto priekš ikdienas pārvietošanās, man arī radās šāda jautājums. Laikam jau to cenu ceļ augšā wannabee drifteri kuri neko nopietnu atļauties nevar.
vai īsāk sakot drift tax. es tā prātoju, ja e46 ir tik līdzīgs kā e36, ko gan vēl tos nespolē
Nu nu nu, tyoe 85 ir pat loti populāri minirallijos utt
Par detaļām nepiekritisu.
Par dzinējiem daļēji
Dīzeli ir neuzticami bet kas attiecas uz bendziniekiem, tie ir loti ok
Piekritisi ka detaļas maksa padargi
Bet protams , mēs te runājam par ko jaunāku par ziepju trauku
Un veca tipa turbo dzinēji looti labi padods upgrde
ar kompatu pa brugji
At e46 tagad notiek tas pats kas ar e36 gadus piecus atpakaļ, tā kā pamazām notiek paaudzes maiņa.janjis313 rakstīja: ↑22 Jan 2018, 22:22vai īsāk sakot drift tax. es tā prātoju, ja e46 ir tik līdzīgs kā e36, ko gan vēl tos nespolē
Kada ir cena BMW RDS magnetolai, mint kondisen + BMW RDS gramata ar kodu. Tads ka bilde..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Blaukunkt 50-150€ ebay
Baltijā vairāk par 50 gan jau nedabūsi, ņemot vērā ka te pa to summu var ko labāku ieķert.
Baltijā vairāk par 50 gan jau nedabūsi, ņemot vērā ka te pa to summu var ko labāku ieķert.
skaidrs, tad vnk. nav jegas pardot..
Plānoju pirkt E46 priekšējos sēdekļus, lai ieliktu savā e36. Ar kādām naudām jārēķinās par auduma sportsitzēm ar apsildi un vai var pieslēgt apsildi ja man tagad ir ar apsildi?!
Un pa kādām naudām es varētu pārdot savus e36 auduma sportsitzes ar apsildi (ir viens caurumiņš šofera sēdeklī kurš ir aizlāpīts un šofera pusē silda tikai muguras daļu).
Un pa kādām naudām es varētu pārdot savus e36 auduma sportsitzes ar apsildi (ir viens caurumiņš šofera sēdeklī kurš ir aizlāpīts un šofera pusē silda tikai muguras daļu).
Kāds te dirsa par cenām daudzcipruss18 rakstīja: ↑06 Feb 2018, 21:05 download/file.php?mode=view&id=92130
750 eiro ar loti labam 205/40 r17 riepām , ziemas riepam
kurs kko dirsa?
tu tirgo ar sapistam kantem in bez riepam pa 550
man 8mm ziemas riepas 205/40 -paskaties cik tadas maksaa in tad chiiksti
un Tu butu mazak dirsis vispar
mums bija sarunats deals,es biju cela pie tevis,kad atsutiji sms,ka varu nebraukt,jo pardevi citam
tu tirgo ar sapistam kantem in bez riepam pa 550
man 8mm ziemas riepas 205/40 -paskaties cik tadas maksaa in tad chiiksti
un Tu butu mazak dirsis vispar
mums bija sarunats deals,es biju cela pie tevis,kad atsutiji sms,ka varu nebraukt,jo pardevi citam
Pēdējais labojis cipruss18 - 09 Feb 2018, 15:44, kopā labots 1 reizi.
ar kompatu pa brugji
Pērkot diskus riepas 90% parasti ir apgrūtinājums, imho labāk atsevišķi tirgot
Gan jau ka ir stanceri kas arī pa ziemu grib braukt ar 205/40
Gan jau ka ir stanceri kas arī pa ziemu grib braukt ar 205/40
Business rds komplektācijā ar changeri un visiem vadiem pirms pāris mēneši atdevu pa 50eur. Tepat biju ielicis sludekli un neteikšu, ka aktivitāte bija liela.poweredgarage rakstīja: ↑31 Jan 2018, 23:23 Kada ir cena BMW RDS magnetolai, mint kondisen + BMW RDS gramata ar kodu. Tads ka bilde..
Protams, Ebay varbūt izceltu kādu kapeiku, bet ne īsti to māku, nē vajadzīgs. Es pat teiktu, ka būtu jāpriecājas ja par šādu dos kāds 20eur
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 56
- 57
- 58
- 59