pasakam paldies...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 14
- chevron_right

LIELS paldies psih-arno par sabūvēto vadības bloku,ielikts trasē,pārbaudīts viss stradā nevainojami. 

Drīzāk tev kā pircējam attieksme bija.Deiko rakstīja:Paldies driftaelks... Ja kko gatavojies pirkt no viņa - attieksme

Paldies lietotājam kasiks par arku nosponsorēšanu!

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Paldies Aquantus lietotājam par Priekšējiem amiņiem, FL paneli (salona), stupicu ar jaunu gultni un citiem sīkumiem!

Paldies pshi-arno par atsperem 

paldies Nizaram un Lindai par palīdzību sgatavojot manu "OPI" uz sezonas atklāšanu

Paldies Ģirtam, par to ka atgādāja man suportu astoņos vakarā. Diemžēl atkal esmu tur pat kur sāku tikai lielākā mīnusā, jo arī šim nolūza atgaisošanas skrūve.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Apsveicu ar gimenes pieaugumu! 

Paldies tev Elwiz par aukstumu salona kas man tagat ir nevajag vairs logus turet atvertus 

Pasaku paldies veselajam saprātam, kas māk salikt komatus citu teikumos 

+320 Ar viņa palīdzību arī manā salonā ir aukstumskristapsk94 rakstīja:Paldies tev Elwiz par aukstumu salona kas man tagat ir nevajag vairs logus turet atvertus

Saku paldies lietotājam Kaliks, ļoti labi veic savu darbu un ir ļoti pretīmnākošs! 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

paldies lietotājam gleizds par motoru. 

shi isti nav ta tema bet manuprat tu esi nokurinajis sajuguchillhouse rakstīja:Sveiki, jautājums spečukiem nevis kkādiem gudriem clirsējiem.
Pašlaik pārvietojos ar e39 2.5 benzīnu, vanoss, manuālā ātrumkārba.
Vakar braucu uz Rīgu no laukiem, protams man salons pilns + pārbāzts bagāns.
Sāku braukt, un apgriezieni sāk iet netipiski augstu un sajūta tāda, ka jauda ļoti zūd. Izbraucu uz šosejas, apstājos tuvākajā tankā, atveru haubu, sāk kūpēt no motora vietas, kkur pašā galā, tuvāk uz salona pusi. Pēc eļļas itkā nesmird, tāda pretīga smaka. Mašīnas temperatūra arī itkā ok. Sāku braukt, iedomājos, ka moš dēļ tagadējā mašīnas svara kkādas grūtības viņam, izsēdinu 2 čomus ārā ar visām mantām, tiem tūlīt atbrauks pakaļ citi. Ok, sāku brukt, un mašīna vispār sāk neiet, jaudas vispār nav, 5ajā ātrumā pie 80 km/h kkur pie 6,7 abarotiem stāv, iemetu 4ajā - vēl sūdīgāk sāk iet, + sajūgs paliek tāds mīksts un neatnāk atpakaļ, apstājos ceļa malā, mēģinu pielaist, lec labi, bet ne sūda uz priekšu nevar pabraukt, mēģinu atkal pēc stundas atkal nevar, nu vienvārdsakot visu laiku pielec, bet mašīna vienkārši nebrauc un sajūgs baigi dīvains. Tāda sajūta, ka motors šausmīgi mocās. Motoru nevarēju nokaut? Vai motors var būt nokauts, ja var pielaist? Jo sākumā bija doma moš kkas ar apgrieziena devējiem nav, bet kas ar to sajūgu?
liels paldies jau iepriekš :)

Musu auto darbnica veic jebkuras auto markas remontdarbus netkarigi no auto vecuma vai stavokla ......
Atrodamies : Riga. miera iela 15
mail : [email protected]
Atrodamies : Riga. miera iela 15
mail : [email protected]

Paldies Gints
Viss kā sarunāts , ātri un izpalīdzīgi
Viss kā sarunāts , ātri un izpalīdzīgi

Dogma, paldies 

PALDIES.
Paldies saku no NXgarage user Nixonam.
Par šodien ievilkto EWS.
Kā arī turpmākajiem darbiem!

Paldies saku no NXgarage user Nixonam.
Par šodien ievilkto EWS.

Kā arī turpmākajiem darbiem!

Paldies dogMA, ka diagnosticeji nebutibas mana masina,ka ari paldies par atslēgas piekodešanu, tagad prieks kur tu rodies var pogas spaidit uz nebedu!
p.s bagaznieks arī funkcionē!

p.s bagaznieks arī funkcionē!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 14