Uzmetēju topiks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 92
- chevron_right
vaaks un viss sis vel turpinas, domaju ka aizmirsta tema jav
p.s es gan vel laikam naivi uzticos cilvekiem, jo nevienu no saviem e36 nesmu parbaudijis ne servisaa, ne kur citur pirms pirksanas, pat nesmu izbraucis, ticeju uz vaarda, un ko teica tas arii bija nebiju apcakarets , jo tomer ja cilveks doma ar galvu tad saprot, Latvija ir maza
p.s es gan vel laikam naivi uzticos cilvekiem, jo nevienu no saviem e36 nesmu parbaudijis ne servisaa, ne kur citur pirms pirksanas, pat nesmu izbraucis, ticeju uz vaarda, un ko teica tas arii bija nebiju apcakarets , jo tomer ja cilveks doma ar galvu tad saprot, Latvija ir maza
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
par to cik daudz te patiesībā ir tie fani vēl var padiskutēt liela daļa te ir tapēc ka e36 ir lētākais daudzmaz sakarīgais rwd autozuze91 rakstīja:Nu jā tā jau ir.
Bet ja ņem no KLUBA VAI FORUMA kur ir fanāti tur vajadzētu būt labi bez slēptiem. Ne ?
loģiski, ja visiem forumistiem pēkšņi paceltu algu līdz Ls 3000 mēnesī, piemēram, tad pēc pāris nedēļām būtu forums - e90.lv
nu ja, bet ko Tu daudz vairs izdarīsi, ja auto pārrakstīts un pēkšņi dieva zīmes atklājas? pats vainīgs..... protams, var jau braukt ciemā pie vecā īpašnieka un maukt kaut nagus nost (beigās pats vēl sev ziepes sataisīsi), bet kas izdarīts, izdarīts Un kas braukā ar e36, tiem diez vai draugos ir Al Capone stila puikasKLAVINS rakstīja:vaaks un viss sis vel turpinas, domaju ka aizmirsta tema jav
hmm, domaju ka nau vajadzigas al capone stila puikas lai iedotu pa seju kadam kas tevi ir uzmetis ar nodomu.
pasi tak ari var to nokartot
es citreiz lasu un brinos, taadi dirseji ik pa laikam te uzrodas, kur vinjiem drosme, ka kadu dienu nau zvans pie durvim, ar otro iesaistito pusi un visam tam izrietoshajam sekaam.
latvija ir maza, un kas zin kad var nakties satikt to kam dirs gudri virsuu, iesaku par to padomat, ja nu gadijumaa kadreiz var nakties atbildet par vadriem
un vispar vaitad forumaa nau punkts ka nevar aizskart otru personu? citreiz tas taisnibas mekleshanas aiziet lidz otra nodirsanai
domaju ka kads no adminiem sito pavisam driz savedis kartibaa, un nepiemirsis par bridinajumu un banu esamibu
pasi tak ari var to nokartot
es citreiz lasu un brinos, taadi dirseji ik pa laikam te uzrodas, kur vinjiem drosme, ka kadu dienu nau zvans pie durvim, ar otro iesaistito pusi un visam tam izrietoshajam sekaam.
latvija ir maza, un kas zin kad var nakties satikt to kam dirs gudri virsuu, iesaku par to padomat, ja nu gadijumaa kadreiz var nakties atbildet par vadriem
un vispar vaitad forumaa nau punkts ka nevar aizskart otru personu? citreiz tas taisnibas mekleshanas aiziet lidz otra nodirsanai
domaju ka kads no adminiem sito pavisam driz savedis kartibaa, un nepiemirsis par bridinajumu un banu esamibu
...
protams, ka var..... šausmīgi gribējās no Nixona atpirkt tās lampas par kurām djjjys/evolution/bestbmw bija uzmetis viņu un vnk profilakses pēc aprunāties
KLAVINS rakstīja:vaaks un viss sis vel turpinas, domaju ka aizmirsta tema jav
+318 respect tev !!! Latvija ir maza, un tie kas mani mēnģina nomelnot ir
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Pats pircējs ir vainīgs. Nepārbaudīja auto servisā - viņa problēma! Pats iegrābos sapuvušā kupejā, jo nebij vēlmes dzīt uz servisu, un lai nu kā, īpašnieku NEVAINOJU. Nejau kāds ar varu lika tev viņu pirkt, tāpēc beidz raudāt, un samierinies ar ieberzienu.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
hiperaktīvais, cik tev pašam ir gadu? 19? Teksti velk uz "mammu, tas puika man čupačupu noņēma" Samainījāt autiņus, pats nepārbaudīji, kas ir un kas nav - kod pirkstos vai ej slīcināties. Un vispār - gribējāt žurku par Ls400 vai 500 bez sapuvušas grīdas?
Smagi maldies uz to cik man gadu
Mani jau nerausta ka iegrābos, sataisīju un braucu tālāk, tas te ''kukijs'' piš prātu
Mani jau nerausta ka iegrābos, sataisīju un braucu tālāk, tas te ''kukijs'' piš prātu
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Tas arī bija kukijam domāts.Hiperaktīvais rakstīja:Smagi maldies uz to cik man gadu
kāpēc ka dalbajobs, tā uzreiz no laukiem? nevajag jaukt p*zdu ar plaušāmHiperaktīvais rakstīja:Tas ka ''kukijs'' te mēnģina kko uzdirst man, īsti nerausta. Cik atceros viņu piedāvāju aizdzīt savu kupeju bijušo uz servisu lai uzceļ apskatās, pats teica ka nevajagot and shit like that. Tāpēc tagad kad jau pagājuši gandrīz 2. gadi kopš kupeja nav manā īpašumā sākt dirst man virsū par to ka esmu kko iesmērējis ir pēdējais bull shits !!! Smadzeņu nav, iesmērēja pats savu sedanu ar V/N - ET-9662!!! Pa 2.gadiem autiņu nekopjot tāds arī paliek kā bildēs ko viņš pats arī ir salicis, to kupeju kas pie viņa taisiju ''ramus auto'' neteiksim ka slikts serviss, tāpēc arī nevajag man braukt augumā ka esmu kko iesmērējis, daudz dirsīsi toč ielikšu forumā ieskenētu bildi ar visu ko esmu viņam taisījis pirms apskates. Ja ir kāds interesents par manu tagadējo pelēko kupeju, droši, ņem cel uz jebkura stenda un skaties kas par vainām, neko neslēpu. Bet tas ka ''kukijs'' maigi sakot ir dalbajobs no laukiem tas ir fakts.
Sorry par off topic bet nedaudz kaitina cilvēki kas bāž savu degunu ne tur kur vajag, un ir izjājis pusi LV iedzīvotāju !
Cabooom
Vo shitas gan liekas smiekliigi ,visi meegjina iepist max kapeiku uz autinju ,kad es tirgoju sudraboto angli 2.8 nesen ,visiem bija pa daargu un piedavaja savas kapeikpiseeju smirdigas cenas ,labak tad tiesham ,kaa sheit ,nopeerk pa pusotru paku sapuvushu musoru kura metinaata kolhozaa un tad te striidas pa vairakaam lapaam ,nekaa panjem labu auto ,kuram pat metinanais tuvu nav stavejis
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
unider rakstīja:kāpēc ka dalbajobs, tā uzreiz no laukiem? nevajag jaukt p*zdu ar plaušāmHiperaktīvais rakstīja:Tas ka ''kukijs'' te mēnģina kko uzdirst man, īsti nerausta. Cik atceros viņu piedāvāju aizdzīt savu kupeju bijušo uz servisu lai uzceļ apskatās, pats teica ka nevajagot and shit like that. Tāpēc tagad kad jau pagājuši gandrīz 2. gadi kopš kupeja nav manā īpašumā sākt dirst man virsū par to ka esmu kko iesmērējis ir pēdējais bull shits !!! Smadzeņu nav, iesmērēja pats savu sedanu ar V/N - ET-9662!!! Pa 2.gadiem autiņu nekopjot tāds arī paliek kā bildēs ko viņš pats arī ir salicis, to kupeju kas pie viņa taisiju ''ramus auto'' neteiksim ka slikts serviss, tāpēc arī nevajag man braukt augumā ka esmu kko iesmērējis, daudz dirsīsi toč ielikšu forumā ieskenētu bildi ar visu ko esmu viņam taisījis pirms apskates. Ja ir kāds interesents par manu tagadējo pelēko kupeju, droši, ņem cel uz jebkura stenda un skaties kas par vainām, neko neslēpu. Bet tas ka ''kukijs'' maigi sakot ir dalbajobs no laukiem tas ir fakts.
Sorry par off topic bet nedaudz kaitina cilvēki kas bāž savu degunu ne tur kur vajag, un ir izjājis pusi LV iedzīvotāju !
Vnk zinu ka tas frīks ir nau laukiem ... Netā daiļdirsējs, dzīvā hļupārs ...
+323
bet tomēr izteicieniem jāseko līdz, aizkarot vinju tu vari aizskart arī citusHiperaktīvais rakstīja:unider rakstīja:kāpēc ka dalbajobs, tā uzreiz no laukiem? nevajag jaukt p*zdu ar plaušāmHiperaktīvais rakstīja:Tas ka ''kukijs'' te mēnģina kko uzdirst man, īsti nerausta. Cik atceros viņu piedāvāju aizdzīt savu kupeju bijušo uz servisu lai uzceļ apskatās, pats teica ka nevajagot and shit like that. Tāpēc tagad kad jau pagājuši gandrīz 2. gadi kopš kupeja nav manā īpašumā sākt dirst man virsū par to ka esmu kko iesmērējis ir pēdējais bull shits !!! Smadzeņu nav, iesmērēja pats savu sedanu ar V/N - ET-9662!!! Pa 2.gadiem autiņu nekopjot tāds arī paliek kā bildēs ko viņš pats arī ir salicis, to kupeju kas pie viņa taisiju ''ramus auto'' neteiksim ka slikts serviss, tāpēc arī nevajag man braukt augumā ka esmu kko iesmērējis, daudz dirsīsi toč ielikšu forumā ieskenētu bildi ar visu ko esmu viņam taisījis pirms apskates. Ja ir kāds interesents par manu tagadējo pelēko kupeju, droši, ņem cel uz jebkura stenda un skaties kas par vainām, neko neslēpu. Bet tas ka ''kukijs'' maigi sakot ir dalbajobs no laukiem tas ir fakts.
Vnk zinu ka tas frīks ir nau laukiem ... Netā daiļdirsējs, dzīvā hļupārs ...
Cabooom
vai otra galejiba ka pa kapeikam grib max sterilu auto pedeja laika ar tadiem saskaros biezi, pa 700ls perfektu/sterilu auto grib bez buktitem,bez ruusaamKarrlo rakstīja:Vo shitas gan liekas smiekliigi ,visi meegjina iepist max kapeiku uz autinju ,kad es tirgoju sudraboto angli 2.8 nesen ,visiem bija pa daargu un piedavaja savas kapeikpiseeju smirdigas cenas ,labak tad tiesham ,kaa sheit ,nopeerk pa pusotru paku sapuvushu musoru kura metinaata kolhozaa un tad te striidas pa vairakaam lapaam ,nekaa panjem labu auto ,kuram pat metinanais tuvu nav stavejis
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …