Pirkt/pārdod apspriešanas tēma
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 66
- chevron_right
com on es to jau vairākus gadus šeit minēju
Lasot šo forumu gandrīz vienmēr un visur ir runa par to, ka strokerim ofic jāliek M50 kolektors un 413 vadība, citādi lol nau werc un viss tur būs slikti, tā arī es ilgi domāju. Tagad ar vien vairāk sliecos domāt, ka pat strokera gadījumā ielas/daily mašīnai nekas no tā vispār nafig nav vajadzīgs un MS41 ar pilnu M52 apkari būs dafiga labāks risinājums, tieši lai brauktu, priecātos un bēdu nezinātu.-AF- rakstīja:com on es to jau vairākus gadus šeit minēju
Ja vienkārši salikt un braukt protams.
Bet ja gribi izspiest pilnu potenciālu tad regulējama vadība.
Lai būtu drošam vnk ar diagnostiku pabrauca paskaties, vai nav tā ka tavs uzbūvētais dzinējs laimīgā kārtā nepatērē vairāk gaisa nekā ecu spēj nomērīt. Tad gan jāpielāgo gaisa apjomi, bet no sākuma GMM jāpārbauda vai nemelo.
Bet ja gribi izspiest pilnu potenciālu tad regulējama vadība.
Lai būtu drošam vnk ar diagnostiku pabrauca paskaties, vai nav tā ka tavs uzbūvētais dzinējs laimīgā kārtā nepatērē vairāk gaisa nekā ecu spēj nomērīt. Tad gan jāpielāgo gaisa apjomi, bet no sākuma GMM jāpārbauda vai nemelo.
413. vada motoru takā e30 m3 kompji. 413 IR pārāks par citiem kompīšiem. Viņš visu laiku rēķina ļoti agresīvu aizdedzes apsteidzi un vēl viņš labi padodas regulēšanai. Tā ka tās nav tukšas runas, ka 413 ir labāks par citiem.
413 neko nerēķina aizdedze
Tieši otrādi stockā viņam aizdedze paredz bez maz vai 86 benzīnu liet
Tieši otrādi stockā viņam aizdedze paredz bez maz vai 86 benzīnu liet
Ja jau nerēķina, priekškam detonācijas devēji vajadzīgi?
Viņš pats adaptējas pie jebkuras degvielas un izmanto maksimumu no tā. Aizdedzes apsteidzes leņķis tik.griezts ik pa 1 grādam agrāk, kamēr iebļaujas knock sensors, tad tikai 3 grādi uz priekšu un atkal pa 1 grādam uz atpakaļu. Tāds tas cikls
viss pietiek, im out
Tas parasti nozīmē ka nepatīk cena vai kas cits, es arī neuzskatu par nepieciešamību atbildēt katram kas atsaucās uz kādu manu pērk sadaļas postuValtersZ rakstīja:orionz rakstīja:Pērku:
Nav jēga šim neko piedāvāt. Ne viņš zvana - ne brauc skatīties.
Nav jau grūti atbildēt un tas ir ētikas pamats novest diskusiju līdz galam taču.. ja nepatīk tā arī uzraksti.. kad atrodos pie pc un pmiem tad vnm visiem atbildu, pat tiem kas uzraksta man par kkādu manu vecu postu kuru es nav izdzēsis.. lai cilvēks zin ka te nav,jebš pa dārgu jebš vēl kkas.. no telefona gan nesanāk visiem vnm atbildēt ta ka pardon
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
VonVoss rakstīja:Mekleju 2.5 vai 2.8 klokeni, idealas tikai pidavat, tikai STD salem. 30/40e
(jabut ispejai parbaudit balansu un puletam saalu sezam, tad ari maksaju attiecigi stavoklim)
30-40e par 2.8 izcilo klokeni
un tas tekst iekavinas vnk watafak
tur parasti vēl raksta ka /piķis nav problēma
Nepamanīju, atvērts labs posts... Var izpausties visi lielie biznesmeņi un cenu zinātāji fašij ,tās lampas iemet kādam pa muguru ,ko iemeti whatsaapp grupaa
Es jau uzrakstīju ka ja līdz rītdienai neviens nesavāks tad lido misenē
šim wrakam ir vērtība ?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
vertiba ir pilnigi visam sim 10- 20 e kautvai lai kads aizpilditu caurumu pirms pardosanas....stan1slavs rakstīja:šim wrakam ir vērtība ?
par caurumu piekrītu, pa 10 biju arī normālus mp3 tirgojis
vienīgais domāju, ja nu tjip klasika, OEM utt
ir ir vertiba oem bet atseviskiem modeliem cd33 -cd43 - bmw proffesional-bmw rds reverse....stan1slavs rakstīja:par caurumu piekrītu, pa 10 biju arī normālus mp3 tirgojis
Cik vidēja cena par 2.gab priekšējiem 6 cyl suportiem? Suports + skava? Tādus, kurus vēl var uzlikt un maukt....
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 66