Datorspēle - Live for Speed + ka uzinstalet
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 18
- chevron_right
Kāds varbūt kapaa R-Factor D 2.3
Par R-Factor D 2.3 ,nepiesaistīja īsti vadība,paslidināt jau var,bet nu labāk tomēr LFS. Varbūt ir kāds kurš grasās iesildīties LFSā pirms ziemas ?
Es tikai pa S2 tagat. WarLab un GT serveri
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Vecais labais LFS man joprojām ir uz cietiņa, ir arī rFactor 2, iRacing, bet priekšroku dodu Assetto Corsa
Nu nezinu, viss atkarīgs ar ko tu stūrē, lfs braucu jau 8 ar kapeikām gadus, lietoju g27 rulli un neesmu spēlējis neko citu, kas ir tik tuvu reālajai dzīvei. Rf un corsa galīgi neliekas realistiskas. Pēc lfs arī biju spējīgs uzreiz braukt, iekāpjot reālā drifta auto. Tāpat arī mums zināmais reinis frīdbergs ir labs lfs braucējs un kā redzam arī proam klasē labi sasniegumi
LFS stulbi atkal ir ierobežotais un jau ntos gadus nemainīgais trašu un auto klāsts.
rFactor ar modiem vari ielikt kādu auto un trasi sirds kāro.
Bet vadāmība LFS ir super. :)
rFactor ar modiem vari ielikt kādu auto un trasi sirds kāro.
Bet vadāmība LFS ir super. :)
Reals drifta auto - Vaz 2101? (tik neraudi gari)edzis rakstīja:Nu nezinu, viss atkarīgs ar ko tu stūrē, lfs braucu jau 8 ar kapeikām gadus, lietoju g27 rulli un neesmu spēlējis neko citu, kas ir tik tuvu reālajai dzīvei. Rf un corsa galīgi neliekas realistiskas. Pēc lfs arī biju spējīgs uzreiz braukt, iekāpjot reālā drifta auto. Tāpat arī mums zināmais reinis frīdbergs ir labs lfs braucējs un kā redzam arī proam klasē labi sasniegumi
ka ziema nak ta uzreiz LFS atpakal ciena!
Corsa arī nepatika sākumā, kamēr iebraucu kā saregulēt visus setingus, tā lai nav inputlag's u.c, tagat fīlings ir tāds pats kā lfs'ā man arī g27
Sveiki,izdomāju arī pa vakariem ko padarīt.. kāds varbūt var palīdzēt un padot vēl kādu info kā uzinstelēt pilno LFS versiju?! es ielādēju un izdariju visu kā bija rakstīts šeit 3lpp bet man nevar vaļā.nevar palaist to unlocker.exe..
Daudziem kuriem ir windows 8 ir problemas ar vsp pasha lfs palaishanu. Bus vien iespejams javelk vecāka versija.blackstarr rakstīja:Sveiki,izdomāju arī pa vakariem ko padarīt.. kāds varbūt var palīdzēt un padot vēl kādu info kā uzinstelēt pilno LFS versiju?! es ielādēju un izdariju visu kā bija rakstīts šeit 3lpp bet man nevar vaļā.nevar palaist to unlocker.exe..
skaidrs,paldies par to pašu!Lācis rakstīja:Daudziem kuriem ir windows 8 ir problemas ar vsp pasha lfs palaishanu. Bus vien iespejams javelk vecāka versija.blackstarr rakstīja:Sveiki,izdomāju arī pa vakariem ko padarīt.. kāds varbūt var palīdzēt un padot vēl kādu info kā uzinstelēt pilno LFS versiju?! es ielādēju un izdariju visu kā bija rakstīts šeit 3lpp bet man nevar vaļā.nevar palaist to unlocker.exe..
Usqd.lv
Skype- edgars6464.
Skype- edgars6464.
lfs ir labs . vadamiba diezgan sakariga realitatei. kadreiz labi kapaju. taga nezinu kur pat var isti dabut ar visu kreku.
Ja gribi spēlēt, usqd.lv tu vari atrast visu vajadzīgio, ja nu kas nesanāk, augstāk norādaitais skype
Es brīnos ka AC ļoti maz spēlē no LV, tur laikam pie vainas latviešu skopums, ja jau tikai daži var atļauties nopirkt lfs s2 licenci kur nu vēl AC, pie tam kuram vēl vajag 10x jaudīgāku PC salīdzinot ar LFS kurš iet uz jebkura žilitona
Asseto corsa, pats gribu, bet stūre nav.
Ja nostaļģija parauj var arī LFS leģendāro trasi pabraukt iekš AC
*Conversion permited by Live For Speed Dev Team
*Conversion permited by Live For Speed Dev Team
Labāk šitam saziedot
https://www.kickstarter.com/projects/47 ... -evolution
https://www.kickstarter.com/projects/47 ... -evolution
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Tātad spēlējam LSN drift ground.
Ip 185.4.72.143. un ports 5554 punktus skaita.!
Ip 185.4.72.143. un ports 5554 punktus skaita.!
BMW - Best Motorsport Weapon
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …