Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 470
- chevron_right
Mla. Riepu garāža man sameloja OK ticēšu jums
cik reāli ir atrast bloķi ar 3.xx; tuvu 4 attiecību kompaktam? un kas tur ar pusasīm darās? arī kaut kādas raritātes?
Perc pie lietuvieshiem. https://www.facebook.com/groups/1817956305125562/
Ir kāds kas rīgā/ rīgas rajonā var šodien sametināt izpūtēju.? Whatsapp 26396471
Sveiki.
Varbūt kādam ir lietotāja Gints93 tel.nr. un var padalīties uz pm, gribu sazināties ar viņu. Uz PM nav atbildējis dažas dienas.
Varbūt kādam ir lietotāja Gints93 tel.nr. un var padalīties uz pm, gribu sazināties ar viņu. Uz PM nav atbildējis dažas dienas.
Pfft, tikko intereses pēc paskatījos kam ir numura zīme E-36 , izrādas viņa ir MAZ 8114 piekabei
Reģistrācijas statuss: Izslēgts(Neaktīvs), reģistrācijas apliecība un numura zīmes ir nederīgas. Aizliegts piedalīties ceļu satiksmē.
Pēdējā skate ieta 2006 gadā.
kā diez viņu varētu dabūt ?
Reģistrācijas statuss: Izslēgts(Neaktīvs), reģistrācijas apliecība un numura zīmes ir nederīgas. Aizliegts piedalīties ceļu satiksmē.
- ikey07
Nekā.ikey07 rakstīja: ↑13 Aug 2017, 20:35 Pfft, tikko intereses pēc paskatījos kam ir numura zīme E-36 , izrādas viņa ir MAZ 8114 piekabei
Varbūt kāds var ietiekt kādu servisu / useri kur par pieņemamiem cipariem ir iespēja uzstādīt gāzes iekārtu m52tu25 motoram ?
Kāds netirgo lētu kompotu? Var ar defektiem utt. Mož kāds zin kam mētājas?
Pēdējā laikā palūkojot tirgū esošos e36, tas ir vienkārši wtf, čalis par 1.5pakām tirgo puvekli, kur viss ir slikti, iepriekšējais saimnieks pateica visu kā ir. Un tā gandrīz katrā sludinājumā, cena kosmoss un jau bildēs redzams kā kasjāki noslēpti. Tas ir beigu sākums
tak nākotnes klasika / projekti, tas ir bizness, vetsiitRob rakstīja: ↑13 Aug 2017, 22:17 Pēdējā laikā palūkojot tirgū esošos e36, tas ir vienkārši wtf, čalis par 1.5pakām tirgo puvekli, kur viss ir slikti, iepriekšējais saimnieks pateica visu kā ir. Un tā gandrīz katrā sludinājumā, cena kosmoss un jau bildēs redzams kā kasjāki noslēpti. Tas ir beigu sākums
Nākotnes klasika un ''projekti'' neiet kopā , tas pisness galīgi neiet
Rob rakstīja: ↑13 Aug 2017, 22:17 Pēdējā laikā palūkojot tirgū esošos e36, tas ir vienkārši wtf, čalis par 1.5pakām tirgo puvekli, kur viss ir slikti, iepriekšējais saimnieks pateica visu kā ir. Un tā gandrīz katrā sludinājumā, cena kosmoss un jau bildēs redzams kā kasjāki noslēpti. Tas ir beigu sākums
Un tad esmu es, kurš no ss.lv nocēla žurku, kura pa lv ceļiem ripojusi tikai 3 gadus... un pa lēto..
Kad es nopirku žurku manēja ar bij tik 3 gadus.. VācijāKaktuss rakstīja: ↑14 Aug 2017, 00:18Rob rakstīja: ↑13 Aug 2017, 22:17 Pēdējā laikā palūkojot tirgū esošos e36, tas ir vienkārši wtf, čalis par 1.5pakām tirgo puvekli, kur viss ir slikti, iepriekšējais saimnieks pateica visu kā ir. Un tā gandrīz katrā sludinājumā, cena kosmoss un jau bildēs redzams kā kasjāki noslēpti. Tas ir beigu sākums
Un tad esmu es, kurš no ss.lv nocēla žurku, kura pa lv ceļiem ripojusi tikai 3 gadus... un pa lēto..
man kupeja no 96 bij LV, bet sliekšņi orģinālie, grīda gan metināta, par zapasku nerunāsim.. es pa 1250 dabūju kupeju ar jaunu skati, gāzi(kādam ekstra), koilām, šort šiftu, 18 obc un dzīvu motoru. Bij savi kasjaki, bet zolīdi pa 1250
Kāds varētu padalīties ar info kur dabūt GT spoileri?
Paldies.
Paldies.
Ebay`ā replika ap 130e sanāks.
Nu ok, tas ir tas pats, kurš karsa, kam ūdens krājās salonā un laka lobījās nost?, es ar pirms 3 gadi paņēmu labu, kas pirms gada no DE, un tur tiešām bija ok. Bet tādu gadījumu nav bieži.Kaktuss rakstīja: ↑14 Aug 2017, 00:18Rob rakstīja: ↑13 Aug 2017, 22:17 Pēdējā laikā palūkojot tirgū esošos e36, tas ir vienkārši wtf, čalis par 1.5pakām tirgo puvekli, kur viss ir slikti, iepriekšējais saimnieks pateica visu kā ir. Un tā gandrīz katrā sludinājumā, cena kosmoss un jau bildēs redzams kā kasjāki noslēpti. Tas ir beigu sākums
@Eksis , Tu tikko pārdevi šito? Laikam perekups paņēmis https://m.ss.com/msg/lv/transport/cars/ ... dnped.html
Tak vienalga ar ko. Galvenais lai attauko.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 470