Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- …
- 292
- chevron_right
Tā būs jābrauc,lai man a uzraksta,bet nu mums bij cita noruna,ka ļaušu viņam atstāt savu parakstu motora.RENIO rakstīja:šodien savākts auto no siikā servisa - es pat ļoti apmierināts!
sadarītas tādas šādas lietas, lai varētu iziet TA.
P.S> Un šaņemts vispār pirmā izpildes darba lapa no siika (šiks izraksts )
coupe 2.8
sadabūjāt kā aizvest? kā pagāja trips?Martinez rakstīja:Podziņa rakstīja:Beidzot bembīti nogādājām mājās
Nju diezgan normāli aizvedām, bez starpgadījumiem Palīdzēja Gofmana čoms. Paldies Gofmanam par palīdzību
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
un kad tad tev saksies darbi pie pieminekla ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
klavin: tas nu jau vairs nav piemineklis ja jau maina vietu!
pieminekli ari parvada no vienas vieta suz otru labi labi nenoturejos sakara ar to pieminekli
bet ja nopietni kad saksies darbi ?
bet ja nopietni kad saksies darbi ?
Labas cenas.
Labas cenas.
cik redzēs darbi vislaik pa druskai notiek,tā kā viss ir būs kā jauns.
jāpierunā man čoms,lai pārdod salonu,viņš nesen iepirka bāstu 320 ar pilno ādas salonu (sarkanu) pa smuko,šķiet ka pat bij tas kā viņu sauca spotszitze vai kkā tā.
bet nu visā visumā tas autiņš būs kkad uz pārdošanu ar visu TA
jāpierunā man čoms,lai pārdod salonu,viņš nesen iepirka bāstu 320 ar pilno ādas salonu (sarkanu) pa smuko,šķiet ka pat bij tas kā viņu sauca spotszitze vai kkā tā.
bet nu visā visumā tas autiņš būs kkad uz pārdošanu ar visu TA
coupe 2.8
KLAVINS rakstīja:un kad tad tev saksies darbi pie pieminekla ?
Viss, Kļaviņ, skatos ka tev lēni pielec un gribās ar mani dirsties Tu paskaties uz saviem pieminekļiem.!!! Kam tev nah.. mašīna domāta,ja tu ar viņu nebrauc, ja ārā ir sniegs un nebrauc pat tad , ja ārā ir lietus vai peļķes ?? A ?? tad tev mašīna vairāk pilda pieminekļa funkciju, jo tikai stāv garažā...
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
speeciigi
mnjaaa jokus nesaprot un vel kada dirsanas ?! nu ja mazliet melno humoru piespert klat ir dirsanas tad labak tocna klusesuPodziņa rakstīja:KLAVINS rakstīja:un kad tad tev saksies darbi pie pieminekla ?
Viss, Kļaviņ, skatos ka tev lēni pielec un gribās ar mani dirsties Tu paskaties uz saviem pieminekļiem.!!! Kam tev nah.. mašīna domāta,ja tu ar viņu nebrauc, ja ārā ir sniegs un nebrauc pat tad , ja ārā ir lietus vai peļķes ?? A ?? tad tev mašīna vairāk pilda pieminekļa funkciju, jo tikai stāv garažā...
es jav pa saviem auto neko nesaku - ar savs piemineklis
Labas cenas.
Labas cenas.
NEDAUDZ ??? Tas tavs nedaudz velkās jau no vasaras vidus... tad cik tev ir DAUDZ ??? 3 gadi ??? gribi , lai sāku dzīt melno humoru par tavu sievu un visu ko domāju par jūsu attiecībām ????? Zini, domāju, ja sāktu, tad tas būtu pārāk nežēlīgi pret tevi... tāpēc labāk paklusēšu ...
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Es gan gribētu dzirdēt , kas Podziņai sakrājies pa šo laiku .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Kāds te tūliņ saies ragos!
Nafig te mana gimene , te iet runa pa masinam
Nu un loti biezi piemineju ka masina ir piemineklis -paris reizes , sory ja aizvainoju, bet sitas ir mazliet smiekligi uzpragt pa tadam mulkibam
Nu un loti biezi piemineju ka masina ir piemineklis -paris reizes , sory ja aizvainoju, bet sitas ir mazliet smiekligi uzpragt pa tadam mulkibam
Labas cenas.
Labas cenas.
uteo rakstīja:Kāds te tūliņ saies ragos!
Bet bļin, ja cilvēkam entās reizes ir teikts, ka man nepatīk, ka manu mašīnu sauc par pieminekli, ka mani tas aizvaino u.t.t., bet cilvēkam ar saprašanu sūdīgi, tad bļin, ko darīt? Aiziet un pašai Izrubīt viņu ???
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Uzsprāgu par ko citu, par to, ka tev slikti pielec..!!!KLAVINS rakstīja:Nafig te mana gimene , te iet runa pa masinam
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Drīkstu neatbildēt ?Bubulis rakstīja:Podziņ tev gaujas dienas ?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nu kaut ka ar smaidu vienmer esi uztverusi par to pieminekli un pirmo reizi vispar redzu ka uzpragsti, kaut ka ipasi nekad nesi izradijusi ka aizvaino sis teksts pa tavu auto , labi nav ko iedzilinaties
Labas cenas.
Labas cenas.
Pats pazīstu cilvēku, kas ar auto nelabprāt brauc pa lietus laiku... Saprotu, jo tam auto ir pārlasīts pilnīgi viss no A līdz Z ar savām rokām. Protams, te gan neiet runa par E36, bet gan par paaudzi retāku auto - E30.Podziņa rakstīja:Tu paskaties uz saviem pieminekļiem.!!! Kam tev nah.. mašīna domāta,ja tu ar viņu nebrauc, ja ārā ir sniegs un nebrauc pat tad , ja ārā ir lietus vai peļķes ?? A ?? tad tev mašīna vairāk pilda pieminekļa funkciju, jo tikai stāv garažā...
Kāds sakars? Ja nav vairs kur piesieties pie viņa auto, tad nevajag sākt nolikt sievu utml.Podziņa rakstīja:NEDAUDZ ???gribi , lai sāku dzīt melno humoru par tavu sievu un visu ko domāju par jūsu attiecībām ????? Zini, domāju, ja sāktu, tad tas būtu pārāk nežēlīgi pret tevi... tāpēc labāk paklusēšu ...
P.S. Nenostājos neviena pusē, bet tas tā... Un vispār, off topic.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- …
- 292