Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- …
- 292
- chevron_right
Ei tu nost!
Kļaviņ, esi uzmanīgāks apejoties ar sievietēm!
Podziņ, skatos, ka plāno daļu forumiešus nolikt pie vietas?
Es ar gribu zem tanka, pasaki kaut ko aizvainojošu par mani, varēšu braukt pie Kļaviņa dzert.
Būsim divi bēdu brāļi!
Es ar gribu zem tanka, pasaki kaut ko aizvainojošu par mani, varēšu braukt pie Kļaviņa dzert.
Būsim divi bēdu brāļi!
Par tevi man nav nekā slikta ko pateikt un arī par Kļaviņu neko sliktu negribēju teikt, vienkārši jau vairākkārt esmu teikusi, ka tas jau paliek aizskaroši u.t.t. Tas bija prikols uz vienu brīdi, bet nu jau pagājis gandrīz pusgads un kāds to vēl jo projām uzskata par ahūno prikolu.... Tā lūk. nepatīk man kasīties, bet jā, ātri uzvelkos Bet katram ir sava vājā vieta, ne ?
Un par to nolikšanu pie vietas, itkā nē , tādi plāni man nav
Ok. viss, miers virs zemes un forumiešiem labs prāts
Un par to nolikšanu pie vietas, itkā nē , tādi plāni man nav
Ok. viss, miers virs zemes un forumiešiem labs prāts
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Bērnudārzs..
Podziņa rakstīja:sadabūjāt kā aizvest? kā pagāja trips?Martinez rakstīja:Podziņa rakstīja:Beidzot bembīti nogādājām mājās
Nju diezgan normāli aizvedām, bez starpgadījumiem Palīdzēja Gofmana čoms. Paldies Gofmanam par palīdzību
drošierda rakstīja:Ei tu nost!
Būsim divi bēdu brāļi!
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Lai būtu nedaudz pa tēmu:
Vakar ieliku hromētās lampiņas visos pagriezienos - uzreiz skats patīkamāks.
Vakar ieliku hromētās lampiņas visos pagriezienos - uzreiz skats patīkamāks.
+1 to pasu varu teikt pa tam lampinam tagad ta ir neatnemama sastavdala rieks manis , pirmais kas jaizdara ir jaieliek masina siis lampinas
Labas cenas.
Labas cenas.
Es atkal nelieku aizmugurē tās hroa lampas, jo man patīk, ka nedaudz redzams orandža krāsa!
vnk šokā! Izeju ārā un skatos ka labais pakaļējais ripuks uz diska stāv
kur varētu rīt pa lēto salabot,vēlams mežciema,juglas,teikas,purčika rajonā?
kur varētu rīt pa lēto salabot,vēlams mežciema,juglas,teikas,purčika rajonā?
coupe 2.8
tiko bembitim ieliktas ziemassvetkos uzdavinatas sveces un trukstosie dekorativie klipsi motora plastmasiem
Labas cenas.
Labas cenas.
+88erda rakstīja:Es atkal nelieku aizmugurē tās hroa lampas, jo man patīk, ka nedaudz redzams orandža krāsa!
Kādas firmas sveces liki?KLAVINS rakstīja:tiko bembitim ieliktas ziemassvetkos uzdavinatas sveces un trukstosie dekorativie klipsi motora plastmasiem
es lūpu salauzu
malacīts... kā bez sniega to var dabūt gatavu apmale?
Jā, kādā veidā ???HoodieBro rakstīja:es lūpu salauzu
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
ai tur ceļā pagadījās kkāds izvirzījums
beru firma, itka platina sveces esotbeeSharp rakstīja:Kādas firmas sveces liki?KLAVINS rakstīja:tiko bembitim ieliktas ziemassvetkos uzdavinatas sveces un trukstosie dekorativie klipsi motora plastmasiem
labak par bosch tocna buus
Labas cenas.
Labas cenas.
Nu domāju ka Beru vajadzētu būt labākām, maksā arī labāk..
A ko sakat par Denso, VALEO svecēm... ir kkas dzirdēts?
valeo ir kaukur dzirdets, bet ta otra vispar nau pat dzirdeta, kapec neuzticies pieraditam vertibam?
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- …