PRIKOLI
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- …
- 185
- chevron_right
labs
ghh nelaava mazajiem izpausties..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Lidmašīnā blakus krēslos sēž blondīne un advokāts. Jālido ilgi. Blondīne, klusējot, pagriežas sāņus un skatās āra pa logu.
Advokāts jautā blondīnei:
- Varbūt uzspēlēsim spēli? Es jums uzdošu jautājumu, un, ja Jūs nezināt atbildi, Jūs maksājat man 5 dolārus. Pēc tam Jūs man uzdodat jautājumu, ja es nezinu atbildi - es Jums maksāju 500 dolāru.
Blondīne piekrīt.
Advokāts:
- Cik liels attālums ir no Mēness līdz Zemei?
Blondīne, klusējot, atdod viņam 5 dolārus.
Blondīne:
- Kas uzkāpj kalnā ar trim kājām, bet nokapj ar četrām?
Paiet pāris stundu. Advokāts apzvanījis visus savus draugus, pārracis visu internetu, bet atbildi atrast nevar. Nav citas izejas, kā atdot blondīnei 500 dolārus. Viņš atdod 500 dolārus un jautā:
- Kas tas ir ?!
Blondīne, klusējot, atdod viņam 5 dolārus un pagriežas pret logu.
Advokāts jautā blondīnei:
- Varbūt uzspēlēsim spēli? Es jums uzdošu jautājumu, un, ja Jūs nezināt atbildi, Jūs maksājat man 5 dolārus. Pēc tam Jūs man uzdodat jautājumu, ja es nezinu atbildi - es Jums maksāju 500 dolāru.
Blondīne piekrīt.
Advokāts:
- Cik liels attālums ir no Mēness līdz Zemei?
Blondīne, klusējot, atdod viņam 5 dolārus.
Blondīne:
- Kas uzkāpj kalnā ar trim kājām, bet nokapj ar četrām?
Paiet pāris stundu. Advokāts apzvanījis visus savus draugus, pārracis visu internetu, bet atbildi atrast nevar. Nav citas izejas, kā atdot blondīnei 500 dolārus. Viņš atdod 500 dolārus un jautā:
- Kas tas ir ?!
Blondīne, klusējot, atdod viņam 5 dolārus un pagriežas pret logu.
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
No BMW Power:
Šodien, 11:26
Vakar Riga Plaza daudzstāvenes augšā jau bija mini saiets kur sacentās kurš foršāk ieslīdēs stabā vai kādā no stāvošajām mašīnām.
p.s.
Šitie jūs bijāt?
Šodien, 11:26
Vakar Riga Plaza daudzstāvenes augšā jau bija mini saiets kur sacentās kurš foršāk ieslīdēs stabā vai kādā no stāvošajām mašīnām.
p.s.
Šitie jūs bijāt?
Normāli aizgāja čalis, pilnīgi vēl aizbraukt bija spējīgs
Ilgi smejos
Ej tu nost...
Nesaprotu kā tas čalis to dabuja gatawu šitā sienā ielikt..
Nesaprotu kā tas čalis to dabuja gatawu šitā sienā ielikt..
Šitā gan ir jāmāk! Laikam gadījās slidīgs un sanesa uz līdzenas vietas.
izskatiijas ka saaka spoleet sanesa un uzreiz radas sakere un parava sienaa ieksaa, un noreageet laikam jau ir neiepsejams ka siena tik tuvu un pedalis noteikti arii dzilaak bija iespiests
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Šodien braicu tur, mans skaidrojums tam būtu ka rati izspolēja un kā reiz tur ir rise.... tad arī dēļ rises sameta.
Datoru apkope / remonts Ogrē un raj.
http://www.ITOgre.lv
http://www.ITOgre.lv
gan jau viņam riepās spiediens arī bija zem 1.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- …
- 185