Uzmetēju topiks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- …
- 92
- chevron_right
Nu to "daudziem" es nemineju pirmais... :) Kaut gan par braukšanu ar e36 ar zināma taisniba lkm ir...
d[-_-]b
Ka jau Linda teica, nepareizais topiks.
Ja jus braucat bez tiesibam un palii, tad mosh veikalos arii zogat?
Ja jus braucat bez tiesibam un palii, tad mosh veikalos arii zogat?
ar kompatu pa brugji
Žēl, ka nevar nobalsot ar par postu
Dodu razkladu- ar meistaru Pioneer palaidām,bet ne CD,ne DVD nestrādā. Tagad taisa, izmaksas ap 30e būs. Vadi aprauti bija. Kā jau teicu,bija līsts iekšā un patstāvīgi kaut kas remontēts.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nu 30e arī nauda.cipruss18 rakstīja:nu tad jau bus viss ok un neika 30 euro japiemet klat
vairs nav arī sods uz mašīnu , pārdevu pirms gada vienu mašīnu, solijās pēc mēneša pārrakstīt jo nodoklis n`shit, tākā ļoti dega pārdot to auto, atdevu ar pēc nedēļas jāņos džekam mašīnu atņēma par braukšanu dzērumā zvaniju uz policiju ko darīt, teica , ka vnk varu aizbraukt un izņemt auto, nebija ne jāmaksā par stāvlaukumu, ne tralis ,ne sods.Linda rakstīja:Par to ko jūs te runājat, var konfiscēt mašīnu ne uz šofera vārda, īpašniekam gan nav jāmaksā nekāds sods par stāvvietu un treili, jābrauc uz Krustpils ielu pakaļ ar papīriem, ka esi saimnieks un bezmaksas atdod auto. Neko neaplasa, iedod protokolu, kur fiksēts auto stāvoklis evakuācijas brīdī ar šofera parakstu. Saka ej pārbaudi un paraksties vai nekā netrūkst. Sods par braukšanu dzērumā gan ir uz auto... Pati tam visam gāju cauri, kad čoms ar uz mana vārda esošu auto ziepes savārija.
Pārdevi vēlreiz?krissis rakstīja:vairs nav arī sods uz mašīnu , pārdevu pirms gada vienu mašīnu, solijās pēc mēneša pārrakstīt jo nodoklis n`shit, tākā ļoti dega pārdot to auto, atdevu ar pēc nedēļas jāņos džekam mašīnu atņēma par braukšanu dzērumā zvaniju uz policiju ko darīt, teica , ka vnk varu aizbraukt un izņemt auto, nebija ne jāmaksā par stāvlaukumu, ne tralis ,ne sods.Linda rakstīja:Par to ko jūs te runājat, var konfiscēt mašīnu ne uz šofera vārda, īpašniekam gan nav jāmaksā nekāds sods par stāvvietu un treili, jābrauc uz Krustpils ielu pakaļ ar papīriem, ka esi saimnieks un bezmaksas atdod auto. Neko neaplasa, iedod protokolu, kur fiksēts auto stāvoklis evakuācijas brīdī ar šofera parakstu. Saka ej pārbaudi un paraksties vai nekā netrūkst. Sods par braukšanu dzērumā gan ir uz auto... Pati tam visam gāju cauri, kad čoms ar uz mana vārda esošu auto ziepes savārija.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Pie izņemšanas nē, bet csdd uzrādās.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Var.
Sent from my iPhone using Tapatalk
bestbmw rakstīja:Masinu uz svesha varda nevar bez saimnieka nokonfisceet. Taka beidzat mulkibas runaat. masinu konfisce dzerajsoferiem, ja esi skaidra un vnk bez pravam sveiciens valstij 286 eur no tevis, un zvani kadam kam tiesibas lai brauc talak ar to auto.
Sent from my iPhone using Tapatalk
varbūt uzrādās, bet nekādu aizliegumu uz auto nav , es izņēmu un pārrakstiju bez problēmām.Linda rakstīja:Pie izņemšanas nē, bet csdd uzrādās.
Un nē, nepārdevu vēlreiz , sagaidiju kad sakasīs naudu nodoklim un atdevu tad kad pārrakstija
vitjazz rakstīja:Nu 30e arī nauda.cipruss18 rakstīja:nu tad jau bus viss ok un neika 30 euro japiemet klat
thekuzmich rakstīja:Pioneer subis ar kenwood pastūzi un tikko pirktu jaunu kasti
Forumam 80 eur
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/spar ... 1474454223
Lietotājs - subariks- appisa jau 1 reizi neatsātot preci, nekaunējās atsaukties uz manu jauno sludinājumu un piedāvāt to ko man vajag.
Should i go for it?
Should i go for it?
brum brum ...... FOTHERMUCKERS
Man arī piedāvaja elkoņbalstu sūtit pa pastuMaa rakstīja:Lietotājs - subariks- appisa jau 1 reizi neatsātot preci, nekaunējās atsaukties uz manu jauno sludinājumu un piedāvāt to ko man vajag.
Should i go for it?
BMW_FANATS rakstīja:Man arī piedāvaja elkoņbalstu sūtit pa pastuMaa rakstīja:Lietotājs - subariks- appisa jau 1 reizi neatsātot preci, nekaunējās atsaukties uz manu jauno sludinājumu un piedāvāt to ko man vajag.
Should i go for it?
Nevajag
Kur problēma aizbraukt un uz vietas nopirkt, ja nu vienīgi nav jabrauc pāri pa 100km pec kkada suuda
Es personīgi aizbraucu un nopērku, vai arī samaksāju bish vairāk bet uz vietas
Es personīgi aizbraucu un nopērku, vai arī samaksāju bish vairāk bet uz vietas
Ša sēžos iekšā un pišos pēc detaļas 200km kuras beigās tur mož nebūs.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- …