Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- …
- 292
- chevron_right
šodien sapirkti klipsi durvju abšivkam! iegadats xenons un ielikts miglās! tagad kauns slēgt tuvos vakarā...
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
šodien nocēlu galvu motoram, izjaucu un atradu plaisu
vel arī karterī atradu plaisu
šodien kārtīgi nomazgāts.
uzstādīti logu smidzinātāji.
nomainīta eļļa + filtrs.
iztīrīti kontakti swecēm un sveču vadiem.
nomainīta eļļa stūres pastiprinātājā.
un sapūstas gumijas ar silicone spray.
uzstādīti logu smidzinātāji.
nomainīta eļļa + filtrs.
iztīrīti kontakti swecēm un sveču vadiem.
nomainīta eļļa stūres pastiprinātājā.
un sapūstas gumijas ar silicone spray.
diezgan lielā bezsakarā nomainīts benzīna sūknis
njaa, plaisas saprotu, bet karteri tas jau bija sen japamana, grutak bus salanot ja pie vitnes, be nekas trakas nau! ikdienaa tadus taisujopis rakstīja:šodien nocēlu galvu motoram, izjaucu un atradu plaisu
...
kartera plaisu neievēroju jo nav liela un pirms nedēļas tik šito motoru iecēlu
starp ieplūdes un dzesēšanas kanāluArchizlv rakstīja:Kurā vietā bij plaisa,kad nocēli galvu?
Vakar nomazgāts auto (ZIPa reklemētā moikā).
ļoti labi.
Bļin tikai šodien jau atkal lietus....
ļoti labi.
Bļin tikai šodien jau atkal lietus....
Nomainīts degvielas filtrs
Aizvakar sakārtoju garažu un janvāra sākumā ņemšu atvaļinājumu , lai var ķerties klāt pie grīdas apstrādes un salona ielikšanas.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
sodien beha ielikta servii uz atrumkarbas,benzina suknja mainju un vel visadiem sikumiem.
Instagram - Sandis_e36
šodien atkal nedaudz atkal sadarītas lietas:
* uzlikts klusais izpūtējs priekš TA
* uzlikti pilnīgi jauni priekšējo bremžu disku aizsargi (izbesija visu laiku metināt)
* nomainītas pāris izdegušās salona lampiņas
* uzlikti pilnīgi jauni priekšējo bremžu disku aizsargi (izbesija visu laiku metināt)
šodien sametināts šofera beņķis, kka mistiski noluza stiprinajuma vietā atzveltne!!
ielikts sasistaa vieta jauns aizmugurējais sānu logs!
ielikts sasistaa vieta jauns aizmugurējais sānu logs!
samazgāts BMW un nopirkts kārtējais eņģeļacs invektors!
Kur jūs liekat to invektorus,lampās vai ārpus lampām? Es vislaik lieku virslampas,tgd bij doma ielikt lampās,bet bimmershopā teicās ka tas neesot prāta darbs!
Kur jūs liekat to invektorus,lampās vai ārpus lampām? Es vislaik lieku virslampas,tgd bij doma ielikt lampās,bet bimmershopā teicās ka tas neesot prāta darbs!
coupe 2.8
man viņi ir pielīmēti ar abpusējo skoču pie lukturu vāciņiem! kad vajag var nonemt, un nekarājās vados!
RENIO rakstīja:šodien atkal nedaudz atkal sadarītas lietas:
Man atkal doma tos bleķus vispār ņemt nost. Jauni jau normālu kosmosu maksā.
ega rakstīja:man viņi ir pielīmēti ar abpusējo skoču pie lukturu vāciņiem! kad vajag var nonemt, un nekarājās vados!
nu es a biju domājis bāzt iekšā,lai būtu mazāk vadu zem haubes,a to tur jau tā maz vietas un daudz visādi vadi
coupe 2.8
bez tiem blekjiem neiziesi apskati!Ruu rakstīja:RENIO rakstīja:šodien atkal nedaudz atkal sadarītas lietas:
Man atkal doma tos bleķus vispār ņemt nost. Jauni jau normālu kosmosu maksā.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nē nē nē, no ārpuses pie vāciniem , a vadis smuki ar mazajiem savilcējiem pie korpusa, nav vadu kamols, un smuki izskatas!Martinez rakstīja:ega rakstīja:man viņi ir pielīmēti ar abpusējo skoču pie lukturu vāciņiem! kad vajag var nonemt, un nekarājās vados!
nu es a biju domājis bāzt iekšā,lai būtu mazāk vadu zem haubes,a to tur jau tā maz vietas un daudz visādi vadi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- …
- 292