Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- …
- 470
- chevron_right
Tas normāli ka jaunas, lētās detaļas kā zondes, mafi, gan jau ka arī citi devēji, nestrādā jau izņemot no kastes.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Pirms 2g dabūju 318is kupeju ar M bamperi, uzlikām, ādas salonu, sporta stūri, melniem griestiem, koilām. Lemforder piekarē. 1.5kjanjis313 rakstīja: ↑09 Jan 2018, 07:50šajā cenu diapazonā visām kupejām ir sūdīg ar virsbūvi?TomSkarsts rakstīja: ↑08 Jan 2018, 23:48Es cerēju uz "braucis opis" variantu. Motors, salons bija vienalga. Bet te pat uz durvīm bija rūsa, ko nekad kupejai nebiju redzējis.
Lieki piebilst, ka man dzinējs bija vienalga, bet mani sagaidīaj ar uzsildītu auto. sketchy af
Šoreiz nopirku 320i M52 kupeju, nekas no M, ādas salons sadīrāts, stock stūre, baltie griesti (pāršūti xD), izjāta piekare, dzinējam nomainīju termostatu un vēl sadalenes dačiks miris. bet virsbūve dzīva. 1.5k
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Par e36 piekritu, seit UK labi eksemplari maksa labu naudu, nerunasim jau par m3 kuru pirms kadiem gadiem 4/5 vareja atrast pa 3-5k laba stavokli, tagad jau ir jarekinas par saviem 10k+ par labu eksemplaru.
pats tagad domaju sev m3 evo sedanu panemt, protams redzes pa cik aizies jo tas ies uz izsoli menesa beigas, beidzot janoperk tas ko sen gribeju, savadak cenas visu laiku celsies un velak jau virs 10k negribetos maksat par m3.
Nu es pirms dažiem gdiem ari savu melno kupeju ar visiem borbet b diskiem ar parsutu salonu utt pardevi pa 1250 eiroTomSkarsts rakstīja: ↑10 Jan 2018, 01:59Pirms 2g dabūju 318is kupeju ar M bamperi, uzlikām, ādas salonu, sporta stūri, melniem griestiem, koilām. Lemforder piekarē. 1.5kjanjis313 rakstīja: ↑09 Jan 2018, 07:50šajā cenu diapazonā visām kupejām ir sūdīg ar virsbūvi?TomSkarsts rakstīja: ↑08 Jan 2018, 23:48
Es cerēju uz "braucis opis" variantu. Motors, salons bija vienalga. Bet te pat uz durvīm bija rūsa, ko nekad kupejai nebiju redzējis.
Lieki piebilst, ka man dzinējs bija vienalga, bet mani sagaidīaj ar uzsildītu auto. sketchy af
Šoreiz nopirku 320i M52 kupeju, nekas no M, ādas salons sadīrāts, stock stūre, baltie griesti (pāršūti xD), izjāta piekare, dzinējam nomainīju termostatu un vēl sadalenes dačiks miris. bet virsbūve dzīva. 1.5k
ar kompatu pa brugji
nu jā, tagad žurkām tāds baigais bitcoin moments
nu,vismaz, nav tik traki kā ar e30/e34.
karoč kāds šito ir apskatījies - https://m.ss.com/msg/lv/transport/cars/ ... bghje.html
to, ka tur vizuāli sketchy pats redzu, interesē vai kāds ir apakšu redzējs
karoč kāds šito ir apskatījies - https://m.ss.com/msg/lv/transport/cars/ ... bghje.html
https://www.ss.com/msg/lv/transport/car ... bmfom.htmljanjis313 rakstīja: ↑10 Jan 2018, 08:21 nu jā, tagad žurkām tāds baigais bitcoin moments
tad jau sis labak izskatas
ar kompatu pa brugji
Trase nav bijis.
tie diski tak nav oriģināli..?
Man vienreiz bij kupej, kas dzīta trasē. nu pravotka bija graizita, puse no skrūvēm salona nebij un vizuāli apjāta. nu pavadot kādas 2 nedēļas nogales būtu viss ok. es, personīg, ņemtu labāk tādu, kas ir bez caurumiem (+-) un dzīta trasē. nekā ar cauru, bet stocku
Man vienreiz bij kupej, kas dzīta trasē. nu pravotka bija graizita, puse no skrūvēm salona nebij un vizuāli apjāta. nu pavadot kādas 2 nedēļas nogales būtu viss ok. es, personīg, ņemtu labāk tādu, kas ir bez caurumiem (+-) un dzīta trasē. nekā ar cauru, bet stocku
seit ir kads virpotajs,kurs man 2cm flanciem varetu novirpot 5mm nost?
ar kompatu pa brugji
Dzīta trasē - tas tieši labi, visi vājie mezgli būs novērsti
Vai arī nojāti līdz kliņķim
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
parade man te nenojatu masinu
80 no forumiesiem ir sagurušas
80 no forumiesiem ir sagurušas
ar kompatu pa brugji
tā arī var bet nu tās, kuras ir nojātas, tās viegli atpazīt
man ar savu bija paveicies, bij tādi savi trūkumi, kā tas, ka beņķim skrūves bij katra savādāka bet savādāk viss tehniski čotka
ar kompatu pa brugji
E36 priekšējiem lukturiem starp Lēcu un bezlēcu lukturiem atšķiras korpusi? Respektīvi bildē melnā plastmasas daļa, pie kuras pieskrūvējas reflektori, lēcas.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Lielos vilcienos jau viss izklastits. kas sikak interese?cipruss18 rakstīja: ↑10 Jan 2018, 14:07 https://www.ss.com/msg/lv/entertainment ... knogb.html
kads zin info par so dzineju?
Man taja apraksta uzticamibu vieš tikai 2 vardi - zf un Vems... un tas ir uz max 1k eiro..
Bet nu ja es gribetu pirkt zvanitu un taujatu... vai parejas komponentes nav no aliexpresa sasutitas..
Bet nu ja es gribetu pirkt zvanitu un taujatu... vai parejas komponentes nav no aliexpresa sasutitas..
Man jau pie dirsas... tapat tas m50 ir laika bumba... ja pirktu gribetu zinat kas pa sprauslam, kas tas par racing grozu? Kas ta par ķinas 300eiro turbu? Utt.. tie ir 4k... tomer...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- …
- 470