Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- …
- 292
- chevron_right
man arī bija savlaik pie vaciniem ar abpusejo un vadi smuki ar hamutiņiem... bija pa glauno - tagad laikam nesmukāk salikts pēdējo reizi...
viņi arī minēja, kāpēc, tas nav prātīgi, jeb vienkārši "viena tante teica" variants ?Martinez rakstīja:samazgāts BMW un nopirkts kārtējais eņģeļacs invektors!
Kur jūs liekat to invektorus,lampās vai ārpus lampām? Es vislaik lieku virslampas,tgd bij doma ielikt lampās,bet bimmershopā teicās ka tas neesot prāta darbs!
ko izdarīju savam e36 ?
saliku atpakaļ priekšu, sačinīju miglinieku, nomainīju rocenei klučus utt, nomainīju aizmugurējos bremžu diskus ( par to paldies DogMāram) un , protams, tā pa pusei nomazgāju arī
Nobraukāju ļooti ilgu laiku ar invektoriem iekš lampām - nekādu problēmu
Orkaan: visus 3 gadus gāju skati bez tiem pr. bremžu disku aizsargiem - neviens aizrādījums
Orkaan: visus 3 gadus gāju skati bez tiem pr. bremžu disku aizsargiem - neviens aizrādījums
teicās ka redz uzkarstot un varot būt visādi brīnumi bet nu ph,likšu iekšā,jo vislaik bija uz lampas uzlikti un pa šo gadu jau 3 invektors izbeidzās!HoodieBro rakstīja:viņi arī minēja, kāpēc, tas nav prātīgi, jeb vienkārši "viena tante teica" variants ?Martinez rakstīja:samazgāts BMW un nopirkts kārtējais eņģeļacs invektors!
Kur jūs liekat to invektorus,lampās vai ārpus lampām? Es vislaik lieku virslampas,tgd bij doma ielikt lampās,bet bimmershopā teicās ka tas neesot prāta darbs!
ko izdarīju savam e36 ?
saliku atpakaļ priekšu, sačinīju miglinieku, nomainīju rocenei klučus utt, nomainīju aizmugurējos bremžu diskus ( par to paldies DogMāram) un , protams, tā pa pusei nomazgāju arī
coupe 2.8
Tad tev ir druumi paveiciesdogMa rakstīja:Nobraukāju ļooti ilgu laiku ar invektoriem iekš lampām - nekādu problēmu
Jelgavaa noteikti bez vinjiem nevar iziet, vienkaarshi zinu vairaakus cilveekus kas deelj taa nav izlaisti. Un Rīgā brāli neizlaida deelj taa pasha
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Madonā audi nelaida arī ar ieplīsušiem bleķiem aizmugurē.
Tie blekji iisteniibaa ir vajadziigi! Kautvai kalotku muuzhsh ilgaaks un tas ,ka brebzhu disku nechakaree dublji un akmenji!
Tad kad vienreiz ieraus kaadu suudu suportaa un paliksiet bez bremzeem tad sapratiisiet ,kapeec tie blekjiishi ir domaati
Tad kad vienreiz ieraus kaadu suudu suportaa un paliksiet bez bremzeem tad sapratiisiet ,kapeec tie blekjiishi ir domaati
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
liec iekšā, man arī viņi ir iestūķēti korpusā un nēkādu problēmuMartinez rakstīja:teicās ka redz uzkarstot un varot būt visādi brīnumi bet nu ph,likšu iekšā,jo vislaik bija uz lampas uzlikti un pa šo gadu jau 3 invektors izbeidzās!HoodieBro rakstīja:viņi arī minēja, kāpēc, tas nav prātīgi, jeb vienkārši "viena tante teica" variants ?Martinez rakstīja:samazgāts BMW un nopirkts kārtējais eņģeļacs invektors!
ko izdarīju savam e36 ?
tātad paklausīju jūs un ieliku smuki iekšā invektoru ar visiem vadiem,tgd nekas nekur nekarājas un atkal abas ēņģeļacis spīd
coupe 2.8
iemet bildi, ka saliki? moš man ar gribesies salikt iekšā jo uz vakiem tapat mitrums, netirumi tiek iekšā!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
pagrūti būs ar to bildi,jo nevaru es tur telefonu iestūķēt,jau tā ar vienu roku uz tausti bakstīju visu iekšā! Vnk pie tālajiem iebāzu iekšā to invektoru un visu mezglu ar vadiem un vāciņu ciet!
coupe 2.8
un kur vadi palika? tev no engeleim tak vadi ir uz ārpasauli izvilkti?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Man vadi smuki caur iekšu ir izvilkti(ir tur pietiekami vietas, lai to izdarītu) un atverot kapotu, nekas neliecina, ka ir eņģeļi ielikti
viss ir iekšā lampā,no ārpuses neko vispār nevar redzēt! kā jau rakstīju,visi vadi un bloks ir tai vietā kur tālais,kur OEM gabarīta lampiņa,tur arī pievienojos un visus vadus arī tur atstāju!ega rakstīja:un kur vadi palika? tev no engeleim tak vadi ir uz ārpasauli izvilkti?
Man vadi no pašiem eņģeļiem iet caur iekšu,gar reflektora augšējo pusi,var smuki izbāzt garām!
coupe 2.8
Nomazgāti bembīši ...
tev gan visi darbi divreiz jadara
jaunas slotinjas, satirits lai spid un laistas, ka neka ka sagaidis jauno gadu ta ari pabeigs
jaunas slotinjas, satirits lai spid un laistas, ka neka ka sagaidis jauno gadu ta ari pabeigs
...
Jā,gribās lai Jauno gadu sagaida tīri.
Tieši tā Jaunais gads BMW jasagaida tīriem,tpt arī es nomazgāju un satīriju savu bembīti šodien
+1
bet domaju ka vakra gaita tapat paliks netīrs
bet domaju ka vakra gaita tapat paliks netīrs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 65
- 66
- 67
- 68