Uzmetēju topiks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- …
- 92
- chevron_right
dzeks vnk. tevi normali atsuj...cik var piepisties..
Man personigi arì tikai labàkàs atsauksmes par Edzis, vajadzeeja winterbeater lampas, salds cipars un ljoti pretiimnaakos cilveeks!
Ticu, ka ar Edzi viss ok. Tur jau tik labas atsaukmes
Iesaku gan tiem, kuri nav pie viņa braukuši, pirms braukšanas piezvanīt. Lai nesanāk, ka kaut kas atgadās, un, aizbraucot uz turieni, Edzis tur nemaz nav norunātajā laikā. Protams, ka atvainošanās sms pienāks, kas ir jauki. Bet nu tas ar viss. Gaidām ciemos nākamreiz.
Iesaku gan tiem, kuri nav pie viņa braukuši, pirms braukšanas piezvanīt. Lai nesanāk, ka kaut kas atgadās, un, aizbraucot uz turieni, Edzis tur nemaz nav norunātajā laikā. Protams, ka atvainošanās sms pienāks, kas ir jauki. Bet nu tas ar viss. Gaidām ciemos nākamreiz.
+100500Tommas rakstīja:Man personigi arì tikai labàkàs atsauksmes par Edzis, vajadzeeja winterbeater lampas, salds cipars un ljoti pretiimnaakos cilveeks!
Man nav grūti, tev ir? bet vārdu ''piepisties'' labāk lieto kaut kur citurpoweredbygirts rakstīja:dzeks vnk. tevi normali atsuj...cik var piepisties..
Par Edzi tikai labākās atsauksmes, praktisi vnm viss kas vajadzīgs ir uz vietas, viss smuki ietīts plēvē vnm, par cenām vispār nav ko runāt jo vienmēr viss ir lēti..
Un ja tev kkādu iemeslu dēļ vajag tieši to detaļu tieši par to cenu un tieši no viņa, tad šaubos ka viņš ļoti iebildīs ja tu piecelsi savu tīrsu un pats aizbrauksi noskrūvēsi un savāksi
Ja slinkums tad welcome - pilns forums ar visādiem tirgoņiem, bet ja gribi iesipt kapeiku tad nevajag raudāt ka kkas gone wrong
Ta ka ar Edzi viss ir kārtībā
Un ja tev kkādu iemeslu dēļ vajag tieši to detaļu tieši par to cenu un tieši no viņa, tad šaubos ka viņš ļoti iebildīs ja tu piecelsi savu tīrsu un pats aizbrauksi noskrūvēsi un savāksi
Ja slinkums tad welcome - pilns forums ar visādiem tirgoņiem, bet ja gribi iesipt kapeiku tad nevajag raudāt ka kkas gone wrong
Ta ka ar Edzi viss ir kārtībā
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Pēc visa razklads tu vēl pasaki kā Edzis tāds pimpis pārdeva lietotu detaļu kura tiešām ir lietota nevis jaunaFoxXz rakstīja:Biju labākās domās par Lietotāju Edzis.
Bet tomēr jāuzraksta atsausksme uzmetēju topikā.
Preces vērtība nav liela, bet pazaudētais laiks ko es iztērēju gaidot šo preci nedēļu un vēl joprojām neesmu sanēmis nav atgriežams.
Ja tu nevari visu izdarīt visu kā saki, tad vismaz pabrīdini, lai citi netērē lieki dārgo laiku.
Kaut ko tādu viņš jau neteica. Nebur jau drāmu. Viss konflikts dēļ starpnieka,kuram edzis uzticēja darījumu,bet šis uzlika mīksto.-AF- rakstīja:Pēc visa razklads tu vēl pasaki kā Edzis tāds pimpis pārdeva lietotu detaļu kura tiešām ir lietota nevis jaunaFoxXz rakstīja:Biju labākās domās par Lietotāju Edzis.
Bet tomēr jāuzraksta atsausksme uzmetēju topikā.
Preces vērtība nav liela, bet pazaudētais laiks ko es iztērēju gaidot šo preci nedēļu un vēl joprojām neesmu sanēmis nav atgriežams.
Ja tu nevari visu izdarīt visu kā saki, tad vismaz pabrīdini, lai citi netērē lieki dārgo laiku.
edzis vainigs un punkts, nevajag uznemties darijumus ko nevar izpildit
Te tādā veidā var jebkurš jebkuru iemest šitajā topikā, jo redz tu nokavēji uz plazas jumtu 10min tātad defoltā metējs siptais jo nemāki laicīgi kko izdarīt
1
2
34
1001
113445 piemērs
.... utt
neatbildēji man vakarā uz pm - metējs, mani nesip ka tu gulēt aizgāji - nau manas problēmas
1
2
34
1001
113445 piemērs
.... utt
neatbildēji man vakarā uz pm - metējs, mani nesip ka tu gulēt aizgāji - nau manas problēmas
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
nevajag jau parspilet. metejs nav, bet prata cakaetajs gan.
Kāds tur metējs, cilvēks tak jau paskaidroja, ka uzticēja paziņam, kas nolaida lažu. Naudu atskaitīja, publiski atvainojās. Laiku, protams, pačakarēja, taču tā mēdz gadīties. Man arī pirms kāda pusgada sanāca, ka cilvēkiem vajadzēja mantas, bet piegādātājs mani piekāsa. Nekā traka, norij godu, atskaiti naudu un atvainojies. Šitādu penteri cept, manuprāt, lieki.
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Lai nu paliek kaa pats doma. Cakaretajs ta cakaretajs, brauc un perc citur. Nodeuvu manu cilvekam, mani reali uzmeta. Atvainojos, atskaitiju naudu un vel drusku pa virsu. Uzskatu, ka izdariju visu, kas man bija jaizdara.
Visi kas ir kaut ko pirkusi, vienmer ir bijusi apmierinati, nekad nevienu necakareju un viener visu var sarunat. Saja gadijuma pat viss tikai caur sms, vienu sms tiesam neizlasiju, uzreiz sacepies. Vareji uzzvanit un pajautat un parbaudit kontu pirms cepies.
Visi kas ir kaut ko pirkusi, vienmer ir bijusi apmierinati, nekad nevienu necakareju un viener visu var sarunat. Saja gadijuma pat viss tikai caur sms, vienu sms tiesam neizlasiju, uzreiz sacepies. Vareji uzzvanit un pajautat un parbaudit kontu pirms cepies.
+edzis rakstīja:Lai nu paliek kaa pats doma. Cakaretajs ta cakaretajs, brauc un perc citur. Nodeuvu manu cilvekam, mani reali uzmeta. Atvainojos, atskaitiju naudu un vel drusku pa virsu. Uzskatu, ka izdariju visu, kas man bija jaizdara.
Nesaprotu, kāpēc jācep topiks augšā, ja vēl atskaita par detaļu atpakaļ naudu, pie tam vairāk un atvainojas.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Es uzskatu, ka Edzis šajā situācija nav vainīgs, un lohs ir vai nu viņa čoms, vai, visticamāk, pircējs, ja ir tik sasodīts egoists. Edzis nav pievācis naudu un pazudis, neslēdz tagad idiotu iekšā, nebaro ar rītdienām un tukšiem solījumiem.
Loham lohu problēmas
Loham lohu problēmas
Mācība tev edZu. Nekad neatgriezīsies naudu un nedod pa virsu, tāpat uzmetējos paliksi;)edzis rakstīja:Lai nu paliek kaa pats doma. Cakaretajs ta cakaretajs, brauc un perc citur. Nodeuvu manu cilvekam, mani reali uzmeta. Atvainojos, atskaitiju naudu un vel drusku pa virsu. Uzskatu, ka izdariju visu, kas man bija jaizdara.
Gaidām Activity atbildi, jo šo forumu viņš neapmeklē.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ja ņem konta izdruku, saskrīno čatu ar viņu un ej uz policiju raksti iesniegumu. Būs mācība viņamRob rakstīja:Gaidām Activity atbildi, jo šo forumu viņš neapmeklē.
Rob rakstīja:Gaidām Activity atbildi, jo šo forumu viņš neapmeklē.
Nu tu esi lohs, neizmerojams pie tam!
Pamato kapēc?Pacha rakstīja:Rob rakstīja:Gaidām Activity atbildi, jo šo forumu viņš neapmeklē.
Nu tu esi lohs, neizmerojams pie tam!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- …