Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- …
- 292
- chevron_right
šodien nopirku un nomainiju karteri
vel saliku , uzliku jauno galvu un saliku ķēdi ar spriegotājiem un vākiem
vel saliku , uzliku jauno galvu un saliku ķēdi ar spriegotājiem un vākiem
Izgāju skati ar pirmo,mazliet patēloju stulbu sievišķi bet galvenais ir gala rezultāts
nu ta beidzot pēc apmēram 5cu nedēļu stāvēšanas bmw beidzot sācis vakar rūkt +izieta skate
Tagadējai miskastei sānu saskrāpēju un mazliet lukturi sabakstīju aizmugurē no rīta puses
Tākā pliks, līks un maz dzinējs - pilnīgi nekur nesaskatu potenciālu kaut ko darīt, bet nākamajam gan
p.s. notika tā, braucu pa tiltu lejā, tas kas ir pirms jaunolaines braucot pa rīga-jelgava šoseju. Prieki pilnas bikses, ledus 6 no rīta bij pamatīgs, norāvu ručņiku , tā sāka mētāt, mazu brītiņu ātrāk un būtu ierāvis tieši taisni ar purnu margā, bet sanāca izvilkt un tik ar aizmugurējo sānu iemaukt Izkāpu un sasmējos par to cik tas bij debili, laikam pa miegam īsti neiebraucu ka līdz pagriezienam ir patālu
Tākā pliks, līks un maz dzinējs - pilnīgi nekur nesaskatu potenciālu kaut ko darīt, bet nākamajam gan
p.s. notika tā, braucu pa tiltu lejā, tas kas ir pirms jaunolaines braucot pa rīga-jelgava šoseju. Prieki pilnas bikses, ledus 6 no rīta bij pamatīgs, norāvu ručņiku , tā sāka mētāt, mazu brītiņu ātrāk un būtu ierāvis tieši taisni ar purnu margā, bet sanāca izvilkt un tik ar aizmugurējo sānu iemaukt Izkāpu un sasmējos par to cik tas bij debili, laikam pa miegam īsti neiebraucu ka līdz pagriezienam ir patālu
wrum, wrūūūm
Noregulēti lukturi,migliniekam pārlīmēts jauns stikls.
novirpoti priekšējie bremžu diski, saeļļotas vadīklas un noslīpēti suporti.
Nomainīju xenona bloku,kurš jau sāka palēnām atvadīties no savas dzīves
vakar ielikts subis atpakal, varesu vasara darit sita (ar skanu klausities)
http://z0r.de/L/z0r-de_3714.swf
http://z0r.de/L/z0r-de_3714.swf
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
ielikts jauns akulumātoor.
pasutits sodien un ari vakara dabusu jaunu prieksejo bamperi
P.s manu veco m-bamperi vares nopirkt tikai bez lupam,restem un moldingiem un siki defekti bet cena ari atbilstosa
edit: pardevejis kludijas, gribeja man iedot parasto bamperi
P.s manu veco m-bamperi vares nopirkt tikai bez lupam,restem un moldingiem un siki defekti bet cena ari atbilstosa
Labas cenas.
Labas cenas.
atbilde klavina muzikas ieliksanai
http://raz.z0r.de/L/z0r-de_1568.swf
http://raz.z0r.de/L/z0r-de_1568.swf
wrum, wrūūūm
ja bet vienalga vares manu bamperi iegadaties nakamo menesi tikairews rakstīja:Fail
Labas cenas.
Labas cenas.
A kādēļ tu maini savējo bamperi? Bija sūdīgā stāvoklī?KLAVINS rakstīja:pasutits sodien un ari vakara dabusu jaunu prieksejo bamperi
nu tur mazliet spahtalets ir, taka baidos masina man zema un ja kaut kur piespiedisos pie zemes stingrak tad var plaisas aiziet, bet tiem kam nav tik zemas un neskaras kalt tad bus ok un nekas neplaisas
Labas cenas.
Labas cenas.
varētu padomāt par tavu piedāvājumu! pie mana autiņa "nolaistā" stila iederētos tāds aplasīts bampers!KLAVINS rakstīja:nu tur mazliet spahtalets ir, taka baidos masina man zema un ja kaut kur piespiedisos pie zemes stingrak tad var plaisas aiziet, bet tiem kam nav tik zemas un neskaras kalt tad bus ok un nekas neplaisas
P.S. vnk vēl jo projām,pagaidām netiek nekas darīts ar vizuālo un netiks darīts un man poo,tiek risināti dažādi tehnīski sīkumi
coupe 2.8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- …