Tā es uzzināju par 3er.lv!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- chevron_right
mekleju E36 turbo projektus un uzduros sai lapai,ka arii ieveroju uz viena E36 uzlimi. iegadajos E36 un izlemu rgistreties seit...
ir taa ,ka nav miera sirdii,kameer pie majas nestav E36
manuprāt draugiem.lv e36 lapa būtu tev piemērotāka
@instagram - anrijs.v
tur ari dodies...nleai rakstīja:manuprāt draugiem.lv e36 lapa būtu tev piemērotāka
Tā kā personīgais auto nav pirmo dienu, ir zināms, ka katrai markai/modelim/tirgum ir savs klubs un bija dzirdēts, ka BMW tādi ir vairāki. Tā kā pats nesen iegādājos e36, meklētājs arī piedāvāja šos vairākos variantus, taču šim nosaukums sakrita ar manu auto, līdz ar to divu domu nebija, kur jādodas
Eficiency is clever lazyness.
Par cik biju GTM cilvēks, pārsēžoties uz e36 zināju, ka būs 36 forums. Google un esmu šeit.
Kad tika iegādāts e36, sāku interesēties par šo auto smalkāk, tā nu nonācu te.
Lasu jau vairāk kā gadu, reģistrējos nesen, bet neko netiku rakstījis/komentējis.
Šis ir pirmais ieraksts!
Lasu jau vairāk kā gadu, reģistrējos nesen, bet neko netiku rakstījis/komentējis.
Šis ir pirmais ieraksts!
Laipni luugts!
Tiko iepirku pirmo ziemas e36, nu esmu reģistrējies, sapratru, ka šeit dziļāk var rakt kā Powerā :))
Ierakstīju googlē caks, un atradu e36.lv
Biju GTM forumā, līdz brīdim kad sapratu, ka vajag e36. Par cik zināju ka gandrīz visiem auto ir savs klubs, ja ne pēc modeļa tad vismaz firmas, uz labu laimi ierakstiju e36.lv, jo nav jau tik rets auto, un ir arī. No sākuma tikai lasīju, jo neredzēju jēgu reģistrēties, bet tagad radušies jautājumi, gribās kaut ko nopirkt u.t.t.
Nopirku audi, sapratu, ka nav mans autiņš. Par cik mums ģimenē jau iepriekš bija e36, par šo auto bija tikai pozitīvas domas. Tā nu devos e36 meklējumos un ar auto izvēli esmu trāpijis desmitniekā, esmu ļoti apmierināts. Par šo forumu zināju jau ļoti sen, tikai tad vel nebija sava e36 un nebija jēgas reģistrēties.
svejciens!
nopirku pirmo autinu bembi e36 316, un rajona chomi teica, ka lai registrejas e36.lv un poweraa, tur varot daudzi infas dabut, un ja vajag galus! Esmu baigi preicigs, pirmais mashiins un bembitis!
nopirku pirmo autinu bembi e36 316, un rajona chomi teica, ka lai registrejas e36.lv un poweraa, tur varot daudzi infas dabut, un ja vajag galus! Esmu baigi preicigs, pirmais mashiins un bembitis!
BMW e36 316 sports edišen
ollex rakstīja:svejciens!
Kad sanāca nomainīt golf3 pret manu e36. Tad 100% zināju ka jāreģistrējas e36.lv un te tiešām var uzzināt ļoti daudz.
Tikai atceries, ka forumā ir cieņā valodas kultūra un noteikumu ievērošana.ollex rakstīja:svejciens!
Vienkārši te kaut kā mēneša laikā saradušies ļoti daudz jauni lietotāji, kuri valodu izskatās, ka neprot.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Okee! Nu man ar taām garumzìmēm un rakstiīšanu ir tā kà ir, bet nu centīshos! Viss būs stīgā!maartyd rakstīja:Tikai atceries, ka forumā ir cieņā valodas kultūra un noteikumu ievērošana.ollex rakstīja:svejciens!
Vienkārši te kaut kā mēneša laikā saradušies ļoti daudz jauni lietotāji, kuri valodu izskatās, ka neprot.
Varbūt kļūdos, bet tu gadījumā nēesi radinieks lietotājam ollijs no powera?ollex rakstīja:svejciens!
Kapteinis rakstīja:Varbūt kļūdos, bet tu gadījumā nēesi radinieks lietotājam ollijs no powera?ollex rakstīja:svejciens!
A kas ira Ollijs?
Čalis kurš nemīžollex rakstīja:Kapteinis rakstīja:Varbūt kļūdos, bet tu gadījumā nēesi radinieks lietotājam ollijs no powera?ollex rakstīja:svejciens!
A kas ira Ollijs?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- chevron_right