Datorspēle - Live for Speed + ka uzinstalet
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 18
- chevron_right
Babraucam pa Nordschleif'i ar e30 labāk
Kāds negrib padalīties ar kādu info, kur to veco hlamu nolādēt ar visiem pričendāļiem ?
Arī sagrībējas uzspēlēt .
Arī sagrībējas uzspēlēt .
Jau paspēju iegooglēt un atradu . bet anyway paldies
Edit: būtu tik kāds sakarīgs serveris kur uzspēlēt .
Edit: būtu tik kāds sakarīgs serveris kur uzspēlēt .
Sveiki! Sīkumos baigi neizplūdīšu, jo topika virsraksts jau visu izsaka. Tātad - kāds no jums arī ir aizrāvies ar šo spēli? Tieši driftu, es domāju. Ja jā, varētu kādu eventu uztaisīt.
Agrāk spēlēju, baigi patika. tagad arī labprāt uzgrieztu, bet stūre sačakarējusies..
Jā, spēlēju S2.ValtersZ rakstīja:Tev s2 ir ?
Var jau arī ar peli, tikai pareizo sensitivy vajag.realmen69 rakstīja:Agrāk spēlēju, baigi patika. tagad arī labprāt uzgrieztu, bet stūre sačakarējusies..
arī kādreiz spēlēju diezgan, žēl, ka stūrīti nopārdevu, tagad nostaļģiju uzsita
monobloks rakstīja:Sveiki! Sīkumos baigi neizplūdīšu, jo topika virsraksts jau visu izsaka. Tātad - kāds no jums arī ir aizrāvies ar šo spēli? Tieši driftu, es domāju. Ja jā, varētu kādu eventu uztaisīt.
Vakar usqs bija events
Tas jau nav vienīgais serveris. Spēlēju leišu www.lfsd.lt , labas trases - layouti. Sakarīgi spēlētāji, laba punktu sistēma.edzis rakstīja:Vakar usqs bija events
+1 es ar tur kapājumonobloks rakstīja:Tas jau nav vienīgais serveris. Spēlēju leišu www.lfsd.lt , labas trases - layouti. Sakarīgi spēlētāji, laba punktu sistēma.edzis rakstīja:Vakar usqs bija events
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Zem kāda nickneima?Trusis92 rakstīja:+1 es ar tur kapājumonobloks rakstīja:Tas jau nav vienīgais serveris. Spēlēju leišu www.lfsd.lt , labas trases - layouti. Sakarīgi spēlētāji, laba punktu sistēma.edzis rakstīja:Vakar usqs bija events
Nonex•Trusismonobloks rakstīja: Zem kāda nickneima?
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7