Uzmetēju topiks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- …
- 92
- chevron_right
Zbis ātruna ,ka iesmērēja ,bet tu tak nopirki pa kapeikam
galvenais jau ka piedavaju atpirkt auto jau pec nedelas, pardot neviens negribeja
tad jau nebija atklāts, ka tas ir 323i, nē?
bija. visi par to runaja. testdrive bija ziemaa bet uz sausa asfalta.
nedomaju ka kads no 70cc pirks vairs ko ...
edawards rakstīja:nedomaju ka kads no 70cc pirks vairs ko ...
es neko nemaz nepārdodu es tak esot UK un lasot zemenes.
Es vairs nespēju izsekot visam līdzi Uzmestais atkal kļūs par uzmetēju?
tā sanāk, pag, bet Tu atdzīsti ka esi uzmetis cilvēku, un tā ir taisnība, ka autooo ir joprojam uz Tvava vārda?
Ja auto uz vecā saimnieka vārda, tad var jautru dzīvi sarīkot
Pēc īpašiem nopelniem? Es par auto sāku uzdot jautājumus, uz kuriem atbilžu bieži vien nebija kad jau auto bija nopirkts. Nauda tika atdota tajā pašā vakarā, kad tika tirgots un auto arī savākts uzreiz.
Auto tā arī pusgada laikā netika pārrakstīts. Čoms pat sūda 7e aizskaitīja, lai pārrakstītu.
Kāda te vispār starpība kaut kādam sūda testdrive? Pārdots tika 2.8 ar sadalenēm. Visās trubās, blīvēs un visur citur tāpat ir gateris. Kā tur var noteikt vai iet kā 2.8 vai kā 2.5 jopte. To ko sola to arī pārdod.
Ja jau ejam tādās detaļās, tad PM šobrīd sasolīti 300e par metienu.
Auto tā arī pusgada laikā netika pārrakstīts. Čoms pat sūda 7e aizskaitīja, lai pārrakstītu.
Kāda te vispār starpība kaut kādam sūda testdrive? Pārdots tika 2.8 ar sadalenēm. Visās trubās, blīvēs un visur citur tāpat ir gateris. Kā tur var noteikt vai iet kā 2.8 vai kā 2.5 jopte. To ko sola to arī pārdod.
Ja jau ejam tādās detaļās, tad PM šobrīd sasolīti 300e par metienu.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
#make_it_rain
Nu bet pats vainigs ka nevar atshkjirt 2.5 no 2.8
Tur pat sprauslam krasa savadaka
Tur pat sprauslam krasa savadaka
ar kompatu pa brugji
Vietejie gudrinieki tak liek sprauslas no 2.8 jo tad ejot labāk
Paga,paga,paga. Tas nav mans nopistais 2.0 motors, kas bija iekšā manā kupejā, ko toreiz iemainīju pret to e46 nabadzīgā stāvoklī?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Tas butu ka shaviens ar karstu shmeku sejaa tomam, ja tas beigas bus vel 2.0
ar kompatu pa brugji
nav tas tavs 2.0 tu nabag.maartyd rakstīja:Paga,paga,paga. Tas nav mans nopistais 2.0 motors, kas bija iekšā manā kupejā, ko toreiz iemainīju pret to e46 nabadzīgā stāvoklī?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- …
- 92