Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- …
- 292
- chevron_right
es pats ar krustiem izgāju, nebija nekādu problēmu!KLAVINS rakstīja:vot tikai ja ar rinkiem nevar iziet TA , kas tad ir ar krustiem talajos ? ar tiem arii vairs nevar iziet ?
Gāju TA janvāra sākumā.
KLAVINS rakstīja:tiko zvaniju uz csdd, jaa vairak ar rinkiem nevar iziet TA un vini pat nedriks but ieksa lukturos pat ja nav ieslegti, bet drikst but tuninga lukturos kuriem ir e burti virsuu, taka ja grib rinkus un negrib mocities tad janem tuninga lukturus un miers
PIlnīga banānija!
Saprotu, ka liek punktus par cauri izrūsējušime sliekšņiem, par kaut kādime tur xrenoniem, kas žibina acis, mļa, bet kam tad traucē eņģeļi!
"BMW bez eņģeļacīm kā bez acīm"
Mani reti kad apžilbina kāds xenonists.. Nav jau vaina xenonā, bet gan tā īpašniekā..
tieši tāpēc arī soda xenona īpašnieku , kas nav saregulējis stariņu tā, lai man ģīmī nespīd!
KLAVINS rakstīja:tiko zvaniju uz csdd, jaa vairak ar rinkiem nevar iziet TA un vini pat nedriks but ieksa lukturos pat ja nav ieslegti, bet drikst but tuninga lukturos kuriem ir e burti virsuu, taka ja grib rinkus un negrib mocities tad janem tuninga lukturus un miers
Someone who knows fuck all about he's BMW.
tad jav tavam bmw arii nav acu jo tev engelacis arii naverda rakstīja:KLAVINS rakstīja:tiko zvaniju uz csdd, jaa vairak ar rinkiem nevar iziet TA un vini pat nedriks but ieksa lukturos pat ja nav ieslegti, bet drikst but tuninga lukturos kuriem ir e burti virsuu, taka ja grib rinkus un negrib mocities tad janem tuninga lukturus un miers
PIlnīga banānija!
Saprotu, ka liek punktus par cauri izrūsējušime sliekšņiem, par kaut kādime tur xrenoniem, kas žibina acis, mļa, bet kam tad traucē eņģeļi!
"BMW bez eņģeļacīm kā bez acīm"
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
tā sanāk, jā.
bet nu laikam mums daudziem pazudiis acis
bet es personiigi vel riskesu un atstasu bet uz ta vienkarsi atvienosu un ceresu ka nepamaniis
bet es personiigi vel riskesu un atstasu bet uz ta vienkarsi atvienosu un ceresu ka nepamaniis
Labas cenas.
Labas cenas.
Ha, jums vēl sāks piesieties par piemīstajiem lukturiem!
Man nav ko teikt
Ko viņi tagad grib, lai mēs skrienam un pērkam šķuninga luktuturs? Auni
Ko viņi tagad grib, lai mēs skrienam un pērkam šķuninga luktuturs? Auni
kāds ir pamatojums,kpc nedrīkst būt?KLAVINS rakstīja:tiko zvaniju uz csdd, jaa vairak ar rinkiem nevar iziet TA un vini pat nedriks but ieksa lukturos pat ja nav ieslegti, bet drikst but tuninga lukturos kuriem ir e burti virsuu, taka ja grib rinkus un negrib mocities tad janem tuninga lukturus un miers
Es arī personīgi vēl braukāšu ar savām enģelacīm un ja skatē piesies par to ka kkas man tur ielīmēts lampā,tad arī sakšu domāt ko lai dara ar viņam,bet visticamāk ka ārā neravēšu viņas.
Tiem, kas to nolēma ir auto, kuriem nenāk eņģeļi un tpc, lai neskaustu aizliedzRolands rakstīja: kāds ir pamatojums,kpc nedrīkst būt?
Tapec ka nesertificeti gabariti jagrave e burts uz rinkiem virsuuRolands rakstīja:kāds ir pamatojums,kpc nedrīkst būt?KLAVINS rakstīja:tiko zvaniju uz csdd, jaa vairak ar rinkiem nevar iziet TA un vini pat nedriks but ieksa lukturos pat ja nav ieslegti, bet drikst but tuninga lukturos kuriem ir e burti virsuu, taka ja grib rinkus un negrib mocities tad janem tuninga lukturus un miers
Labas cenas.
Labas cenas.
Un viss tikai dēļ kaut kāda burta
Tas vispar ir murgs, pat pedantiskaja vacija var iet ar engeliem un vacija pat vat ta iziet ar v8 iziet officiali
Labas cenas.
Labas cenas.
mani skatē mēģināja izdr**** par to ka pie aķa klemmes bija pielikti vadi kuri iet uz pastūzi, parādiju ka ir salikti drošinātāji utt, tad pacans norimās, bet tā pat ielika 1 par kkādu tur elektroinstalācijas pārveidošanu, nu kko tādu
Nu kā lai nemīl šitādu valsti
Nu kā lai nemīl šitādu valsti
BMW-Big Money Waste
vienkārši piz..c
Polārlapsa pilnīga !
Laikam pārbaudītājam mājās sieva brokastis nebija iedevusi ...
Laikam pārbaudītājam mājās sieva brokastis nebija iedevusi ...
+1 es braukāšu,a ja skatē nelaidīs,aizņemšos no kāda lukturus,cik tur tā darba 10 min. pārmest!KLAVINS rakstīja:bet nu laikam mums daudziem pazudiis acis
Vakar atrasts sava veida iepriekšējā saimnieka bonus un potencionālais ugunskura avots! tgd strādā bagāžniekam visi pričendāli,ieskaitot centrālo un signalizācijas pogu!
coupe 2.8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- …