Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- …
- 292
- chevron_right
da eksperti ir galīgi ahue.......Slim rakstīja:mani skatē mēģināja izdr**** par to ka pie aķa klemmes bija pielikti vadi kuri iet uz pastūzi, parādiju ka ir salikti drošinātāji utt, tad pacans norimās, bet tā pat ielika 1 par kkādu tur elektroinstalācijas pārveidošanu, nu kko tādu
Nu kā lai nemīl šitādu valsti
NU KO DRIIZ VARESIM BRAUKT AR STANDARTA AUTO, AR STANDARTA MUZIKU , AR STANDARTA DISKIEM U.T.T
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
tad drīz būs PSRS laiki, ka visiem bija žigulīši, moskviči utt.
un nekādas atkāpes no standarta.
un nekādas atkāpes no standarta.
Ar standarta tramvaju..KLAVINS rakstīja:NU KO DRIIZ VARESIM BRAUKT AR STANDARTA AUTO, AR STANDARTA MUZIKU , AR STANDARTA DISKIEM U.T.T
Ruu moš arī ir taisnība kāds lobē sabiedrisko transpotu
ejot skati vajag pateikt lai sie pierada ka uz engelacs nav e burta, ko vini raves lukturi vala? domaju ka ne!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
vakar atkal pazuda bremzes.
atrasta arī vaina un nomainīta bremžu trubiņa.
atrasta arī vaina un nomainīta bremžu trubiņa.
Uzskati, ka Tev paveicās !
Šodien atslēdzu eģeļu acis, jo noklājas viens invektors, tā vietā ieliku gabarīt lampiņas, priekš manis kkas jauns, jo bija pierasts jau pie enģeļiem
Sasodīts es jau biju izdomājis variantu ieskrūvēt gabarītlampiņas un uz skati atvienot eņģeļacis, bet nu izskatās arī šis variants neies cauri!KLAVINS rakstīja:bet nu laikam mums daudziem pazudiis acis
bet es personiigi vel riskesu un atstasu bet uz ta vienkarsi atvienosu un ceresu ka nepamaniis
Man bagažniekā nelūrēja laikam nobaidījās no tā bardaka, kas tur iekšāSlim rakstīja:mani skatē mēģināja izdr**** par to ka pie aķa klemmes bija pielikti vadi kuri iet uz pastūzi, parādiju ka ir salikti drošinātāji utt, tad pacans norimās, bet tā pat ielika 1 par kkādu tur elektroinstalācijas pārveidošanu, nu kko tādu
Runājot par tematu, nomainīju tuvo gaismu spuldzi
šodien kārtīgi nomazgāts un izžāvēts.
ielikti hella oriģinālie lukturi,
nodiognisticēts, ka mazliet pūš garām izplūdes kolektora blīvei,
noregulēti lukturi,
noņemta viena abšibka, lai varētu sākt pārvilkt
ielikti hella oriģinālie lukturi,
nodiognisticēts, ka mazliet pūš garām izplūdes kolektora blīvei,
noregulēti lukturi,
noņemta viena abšibka, lai varētu sākt pārvilkt
nu es meiginasu varbutas riskeet un iet ar izslegtiem , tik galvenais jasaved pirms tam lukturi kartiba lai inspektors mazak pavada laika pie vinjiemvart rakstīja:Sasodīts es jau biju izdomājis variantu ieskrūvēt gabarītlampiņas un uz skati atvienot eņģeļacis, bet nu izskatās arī šis variants neies cauri!KLAVINS rakstīja:bet nu laikam mums daudziem pazudiis acis
bet es personiigi vel riskesu un atstasu bet uz ta vienkarsi atvienosu un ceresu ka nepamaniis
Man bagažniekā nelūrēja laikam nobaidījās no tā bardaka, kas tur iekšāSlim rakstīja:mani skatē mēģināja izdr**** par to ka pie aķa klemmes bija pielikti vadi kuri iet uz pastūzi, parādiju ka ir salikti drošinātāji utt, tad pacans norimās, bet tā pat ielika 1 par kkādu tur elektroinstalācijas pārveidošanu, nu kko tādu
Runājot par tematu, nomainīju tuvo gaismu spuldzi
Labas cenas.
Labas cenas.
Kad tev ir skate, gribu redzēt tava eksperimenta rezultātuKLAVINS rakstīja: nu es meiginasu varbutas riskeet un iet ar izslegtiem , tik galvenais jasaved pirms tam lukturi kartiba lai inspektors mazak pavada laika pie vinjiem
aatraak redzeesu juuseejos, man junija beigas
Labas cenas.
Labas cenas.
atkal sarunata vizite pie krasota daktera lai prieksejo brili atkal nokraso jo vakar netisam saskrapeju
Labas cenas.
Labas cenas.
šodien arī padarīti nelieli darbiņi:
* pārliktas logu šķidruma caurulītes no bačoka līdz pašām sprauslām;
* nomainīti logu slotiņas;
* samainīts "+" vads priekš audio pastiprinātāja.
* pārliktas logu šķidruma caurulītes no bačoka līdz pašām sprauslām;
* nomainīti logu slotiņas;
* samainīts "+" vads priekš audio pastiprinātāja.
es savejo vakar ari ta kartigi nomazgaju skay moika pa 2ls
riktigi labi iesaku ja vajaga noskalot auto tad pa 0,60 ls to var izdarit loti pat labi tikai atri jastrada ar karcheri
riktigi labi iesaku ja vajaga noskalot auto tad pa 0,60 ls to var izdarit loti pat labi tikai atri jastrada ar karcheri
tā tipa moika,kur pats mazgā?
Kā tur ir tā kārtība un kur tieši tā moika?
Kā tur ir tā kārtība un kur tieši tā moika?
coupe 2.8
Savests kaartiibaa kondishkas ventilaators, grabeeja ka bails. Izraadiijaas ka kaads jau tur ir graapstijies un nebij pieskruuveejis to plastmasu, kas kalpo taka starpsiena abiem ventilaatoriem. Un liidz ar to vinsh tur vienkaarshi sitaas un es briinos ka visas laapstinas neaplauza.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- …
- 292