E36.lv foruma sarunu pērles
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 13
- chevron_right
1.6 ar metinātu reduktoru varētu būt bēdīgāk kā censties kurmi nodurt ar striķi :/
Kurlis
Kurlis
Pacha rakstīja:1.6 ar metinātu reduktoru varētu būt bēdīgāk kā censties kurmi nodurt ar striķi :/
Kurlis
elksnis rakstīja:'CaK rakstīja:Vakar viens drifteris nošķīlās Ķekavas ielās un pazaudēja bamperi. naiss! Par vienu lohu mazāk!
Nesen vienu interneta džedaju appisa vienā autoservisā, naiss!
Šitādiem gadījumiem vajadzētu like poguelksnis rakstīja:'CaK rakstīja:Vakar viens drifteris nošķīlās Ķekavas ielās un pazaudēja bamperi. naiss! Par vienu lohu mazāk!
Nesaprotu, kāpēc vēl nav tadas extras LIKEchappy rakstīja:Šitādiem gadījumiem vajadzētu like poguelksnis rakstīja:'CaK rakstīja:Vakar viens drifteris nošķīlās Ķekavas ielās un pazaudēja bamperi. naiss! Par vienu lohu mazāk!
Es te biju
Agnis rakstīja:elksnis rakstīja:'CaK rakstīja:Vakar viens drifteris nošķīlās Ķekavas ielās un pazaudēja bamperi. naiss! Par vienu lohu mazāk!
hahahahahahahaha
Soulshaker rakstīja:Šitas NFS stils cepi man pat liekas ļoti patīkams pats laprāt ar tadu mauktu.
Vismaz nav tas viendabigums kas vairak vissapkārt ir manams ka visas vienadas krasas.
Šis un happo rats ir paslaik mani favoriti .
Neteiksu ka nepatik seit tie foruma sterilie aparati bet sadi ekspermenti man patik labak un ir pat loti tikami :)
ValtersD rakstīja:
Riža bārda neskaitās bārda, takā tev arī vēl jāaug
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Ģirts rakstīja:Priecājies,ka rīt varēsi uz skolu neiet?ValtersZ rakstīja:-25
:tdipover:-AF- rakstīja:autoram novēlu pārdot BMW
nopirkt sīpolriņķu auto un pist prātu tajā forumā Jonixam
Es par šito ilgi smējos
Razbainieks rakstīja:Tad jau ar stock 2.8 kam lietotam motoram mums gadijās ar 14 kompresiju , vispār ir bīstami uzpildīties lv DUS ? Tagad zināšu ka noperkot motoru jasapish bisk kompresija lai nav virs 11.Petka rakstīja:virzuļus izdevās atrast?
es zinu, ka tie iedobtie virzuļi der un tur tik bišķi jāpavirpo un jāuztaisa vārstu iedobes...
Palasīju, ko te visi raksta par kompresijas pakāpēm - es uzmanītos un virs 11 baigi nelīstu, jo LV superdegviela var radīt problēmas...
Tas ir smieklīgi, jo runā 2 idioti savā starpā, kas nezin atšķirību starp kompresiju un kompresijas pakāpi?
Uzreiz idioti Smieklīgi tas ir jo Razbainieks jauc 2 dažādas lietas. Katram sava humora izjūta, man likās smieklīgi. Nu nekas, tagad toties labi zinās kas ir kompresija un kompresijas pakāpefunkyasshit rakstīja:Tas ir smieklīgi, jo runā 2 idioti savā starpā, kas nezin atšķirību starp kompresiju un kompresijas pakāpi?
varbūt 2teikumos kāds var izskaidrot atšķirību?
cipruss,atbildot uz Cak apgalvojumu,ka viņam neesot 2000 gada e39cipruss18 rakstīja:Tev ari nav smadzenju,bet tapec jau Tu mums taa pietruksti
Vispār katru Ciprusa postu var šeit likt, bet baidos, ka tas noslogos forumu..
Sabinchix rakstīja:
Kā nav žēl tās mašīnītes kā maukas laist pa rokām apkārt?
Es te biju
Ģirts rakstīja::tdipover:-AF- rakstīja:autoram novēlu pārdot BMW
nopirkt sīpolriņķu auto un pist prātu tajā forumā Jonixam
ka var kko tadu izdomat
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9