Tā es uzzināju par 3er.lv!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- chevron_right
gai4 rakstīja:Čalis kurš nemīžollex rakstīja:
A kas ira Ollijs?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Nopirku e36 un par forumu izlasīju uz numura paliktņa.
Tā kā papildus tam uz auto bija arī zīmīgā uzlīme poweredbysiikais, gribēju uzzināt smalkāk - kas un kāpēc. Piereģistrējos pirms kāda laika, vairāk lasu un pētu, šad tad iemetu kādu muļķīgu jautājumu. Atradu mašīnas divu iepriekšējo īpašnieku topikus un kaut kad drīzumā taisīšu arī savējo!
Tā kā papildus tam uz auto bija arī zīmīgā uzlīme poweredbysiikais, gribēju uzzināt smalkāk - kas un kāpēc. Piereģistrējos pirms kāda laika, vairāk lasu un pētu, šad tad iemetu kādu muļķīgu jautājumu. Atradu mašīnas divu iepriekšējo īpašnieku topikus un kaut kad drīzumā taisīšu arī savējo!
Pamanīju, ka kaimiņam uz viņa e36 ir e36.lv uzlīme. Kad pati arī iegādājos e36, piereģistrējos...
Ja man ir kāda mašīna, tad arī skatos, vai tai ir forums/grupa u.tml. Esmu arī Mitsu un Sierra forumos ar šo pašu niku.
Ja man ir kāda mašīna, tad arī skatos, vai tai ir forums/grupa u.tml. Esmu arī Mitsu un Sierra forumos ar šo pašu niku.
Pēc brālēna ietekuma iegādājos bumeru un tad arī sāku vairāk interesēties par tiem un uzināju par šo saitu.
Iedeva viens pacans skypē link uz šo forumu:)
Isteniba interesenats stasts.
Bija ta ka panemam ar comu bembi taja laika vini nebija tik traki sapuvusi un izskatijas kaut cik dzivaki tapec pa kapeikam iekeram e36. Tad nu sanaca ta ka sakam runat ka deretu atrast vel kadus cilvekus kas tur brauka ar bumeriem un pieteikties kada kluba bet isti nezinajam vaj ir tiesi e36 klubs. Nu tad nu majas sakas google meklesana dazadas variacijas lidz izmeta e36.lv atveru apskatiju pieregistrejos palasiju sadalas un sapratu ka sis deres un ta ari es te sezu un kritu uz nerviem ar to ka nelietoju garumzimes... Bet nu ja par e36.lv uzzinaju pats meklejot :)
Bija ta ka panemam ar comu bembi taja laika vini nebija tik traki sapuvusi un izskatijas kaut cik dzivaki tapec pa kapeikam iekeram e36. Tad nu sanaca ta ka sakam runat ka deretu atrast vel kadus cilvekus kas tur brauka ar bumeriem un pieteikties kada kluba bet isti nezinajam vaj ir tiesi e36 klubs. Nu tad nu majas sakas google meklesana dazadas variacijas lidz izmeta e36.lv atveru apskatiju pieregistrejos palasiju sadalas un sapratu ka sis deres un ta ari es te sezu un kritu uz nerviem ar to ka nelietoju garumzimes... Bet nu ja par e36.lv uzzinaju pats meklejot :)
Soulshaker rakstīja:Isteniba interesenats stasts.
AgRo ielika video ar E36.lv arī drifta/Draga eventus.
sens senos laikos dzīvojos pa bmwlife, tad tas pajuka tapa bavariancar un kkā arī uzpeldēja info tad par šo... kkad arī kāds nestē mani mēģināja aģitēt par šo, bet es kkā nekad līdz galam vairs nekur
Māte google palīdzēja. :)
Draugs iepazīštināja ar šõ Forumu, nezinu viņam niku :)
Kopš e46 iegādes un tā foruma apmeklēšanas, bija dzirdēts par e36.lv arī. Nu jau 3er. Bet nu nebija vajadzības apmeklēt. Tgd viens cits brīnums iegādāts. Nedaudz aktuālāk kļuvis.
Uzzināju par forumu no nx garage. Pats braucu ar e46, tāpēc te varētu iegūt labu informāciju.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- chevron_right