Sludinājumi SS, Mobile.de u.c.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 451
- chevron_right
istaniba es jav arii kekavas razojum arii atradu nu ja nekur nedabusu tad naksies risker ar kekevuOrkaans rakstīja:Dziivee ir bik savaadaak:) Viss atkariigs no taa cik centiigi ir bijushi meistarinji! Ja shkjiedras izstraadaajums ir izgatavots kvalitatiivi tad vinjsh ir daudz izturiigaaks par taadu ABS plastmasu!
Piemeeram F1 un F2 laivas arii ir no shkjiedras! Un padomaa kaada slodze uudenii ir taadai laivai!
Protams ka neiet runa par slavenaas kjekavas braakjiem kuri pret gaismu spiid cauri.
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Zinu ka kvalitatiivi taisa shkjiedras izstraadaajumus slokaa firmaa JVB http://jvb.lv/
Vismaz visi rallisti savaam luucijaam pannas un visu paareejo suuta pie vinjiem
Vismaz visi rallisti savaam luucijaam pannas un visu paareejo suuta pie vinjiem
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
savā lakā pie viņiem ņēmu bijušajam bumbukam uzacis,normāls kantoris! toreiz čaļi vēl izmantoja manu bumbuku,lai normāli samērītu savs darbus,tipa kur vēl pieaudzēt,kur ko nogriest! Apkrāmēja ar enajiem bamperiem un vēl sazin ko
coupe 2.8
nu tai JVB man viens zināms cilvēks strādā, un pats viņš braukā ar šķūnotu pasātu, paskātoties uz ko tādu var kārtīgi ierēkt
nu ir viņiem tie izlecieni kā ķekavai,bet nu nevajag jau apkrāmēt savu bumbuku tāpēc tā,vnk iebraukt pēc atsevišķām vajadzīgām lietiņām,kas piedod savu odziņu!
coupe 2.8
Šitas veselu mūžību pārdodas
Par 2000ls viņš pārdosies vēl pāris mūžības. Kosmonautu cena! Čalis varbūt NASĀ strādā.
Sačakarē mašīnu un pēc tam uzskrūvē cenu... Pa 500ls varbūt vēl varētu padomāt!
Sačakarē mašīnu un pēc tam uzskrūvē cenu... Pa 500ls varbūt vēl varētu padomāt!
sitas jav vesalu muzibu tirgojas tikai vasara vinam cena bija kadi 3500ls
Labas cenas.
Labas cenas.
Tad jau kaut kas nav ar viņu...
Esmu redzējis viņu uz ielas....nu riktīga koka taburete, jo viņam tie diski ir tā arā ka amīši un atsperes gandrīz vispār nekustās.
Esmu redzējis viņu uz ielas....nu riktīga koka taburete, jo viņam tie diski ir tā arā ka amīši un atsperes gandrīz vispār nekustās.
varbutas del izskata neviens vinu neperk + cena bija mazliet pa lielu prieks sitada eksemplara , varbutas tagad aizies
Labas cenas.
Labas cenas.
Vienīgais, kas viņam ir smuks - krāsa, diski kā bobikam, zamša salons arī nepatīk, plus stūre tizla
tā alcantara savienojumā ar melno ādu pilnīgs gateris, sākumā likās ka vnk drēbe
nu tie platie diski vnk nāve
tie diski tur tieši mega rulz, vienīgi riepas neder
uzstieptu virsū kkādas 205/40, izvalcētu arkas un saregulētu sagāzumu /___\ un izskatītos mega naiss
uzstieptu virsū kkādas 205/40, izvalcētu arkas un saregulētu sagāzumu /___\ un izskatītos mega naiss
Tieši rakstīju par diskiem un riepām, bet Agnis paspēja. Ar pareizo gumiju un sēdinājumu diski būtu
A kas tas par ķūningu 2. bildē blakussēdētāja durvju rokturim?
tāds rokturis nāk tikai kabrim. manam ar tāds
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Un tikai blakussēdētājam? Interesanti, nekad nebiju neko tādu ievērojis..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 451