Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 68
- chevron_right
Šodien gāju TA Rīga un diemžēl ar 1mo neizgāju
Interesanti bija tas, ka čalis piesējās un ielika 2 par to, ka bremžuguņiem nebija 21w, bet gan tikai 10w Labi, ka tā nebija vienīga lieta par ko ielika 2, jo ja tā būtu tas toč būtu debīlisms. Atrada vēl palielinātu brīvkustību balsta šarnīrā. Labais apakšējais iekšējais balsta šarnīrs.
Bet interesanti bija tas, ka 'dzeks nemaz nepārbaudīja vai maz man ir aptieciņam dzēšamais un trijstūris
Interesanti bija tas, ka čalis piesējās un ielika 2 par to, ka bremžuguņiem nebija 21w, bet gan tikai 10w Labi, ka tā nebija vienīga lieta par ko ielika 2, jo ja tā būtu tas toč būtu debīlisms. Atrada vēl palielinātu brīvkustību balsta šarnīrā. Labais apakšējais iekšējais balsta šarnīrs.
Bet interesanti bija tas, ka 'dzeks nemaz nepārbaudīja vai maz man ir aptieciņam dzēšamais un trijstūris
3-4x esmu gājis skati, nekad nav pārbaudījuši tādas lietas :)
Spļauju pa kreiso, bet man nekads nav pārbaudītas tādas lietas, kā aptieciņa, trijstūris un tml!oscar rakstīja:Šodien gāju TA Rīga un diemžēl ar 1mo neizgāju
Nkad pat bagažnieku nav vēruši vaļā!
Es kad gāju skati man nemaz bagāžnieku nevarēja atvērt, bet nu to arī neprasīja.
Jūs lkm vislaik Rīga esat gājuši?
Siguldā, Cēsīs visu vislaik pārbauda, tāpēc es brīnos ka Rīga tā nav
Jā pie Jums tur bezpriģels
P.S. Redzot kā pēdējo komentu iemeti tu, jau iedomājos ko tu varētu teikt
P.S. Redzot kā pēdējo komentu iemeti tu, jau iedomājos ko tu varētu teikt
+ man ir bremzu ugunos 10 w spuldzites un izgaju skati...
Someone who knows fuck all about he's BMW.
oscar rakstīja:Jūs lkm vislaik Rīga esat gājuši?
Gāju Bauskā..
Es pats ar šokā, ka šis man pēkšņi pasaka, ka bremžuguņi spīd pa švaku, ka šamējiem ir jādeg tā kā aizmugurējiem miglas lukturim
Skati ar eju Cēsīs,vai Siguldā un es tākā neatceros,ka man būtu pārbaudījuši vai ir aptieciņa un ugunsdzēšamais...oscar rakstīja:Jūs lkm vislaik Rīga esat gājuši?
skati gaaju Valmiera.. arii neko neprasija... vienreiz cesis piesejas, ka ugunsdzesamajam tilpums par mazu..
Ir jautājums , vai TA izlaž ar eņģeļacīm?
Kā arī, man rocenei salonā poga saplīsusi, tobiš rocene nefiksējās!! Vai tādu izlaidīs? Kas vēl aktuāls, kam piesienās TA, ko notīrīt,aizsmērēt?
Numura led apgaismojums arī neder??
Kā arī, man rocenei salonā poga saplīsusi, tobiš rocene nefiksējās!! Vai tādu izlaidīs? Kas vēl aktuāls, kam piesienās TA, ko notīrīt,aizsmērēt?
Numura led apgaismojums arī neder??
wrum, wrūūūm
Ar enģeļiem nelaiž.
Pie sačakarētas pogas noteikti piesiesies, moš neizlaidīs.
Led apgaismojums nedrīkst būt.
Pie sačakarētas pogas noteikti piesiesies, moš neizlaidīs.
Led apgaismojums nedrīkst būt.
Šodien man nepiesējās pie nekādiem led nr apgaismojumā! Tā kā tā ir loterijas spēle, pie kā šamējie gribēs pie tā arī piekasīsies
Kā paveicas. Pēc idejas, ja baigi tēmē ar pirmo iziet, tad ņem ārā!waarna rakstīja:uz TA engelus var vnk atvienot, jeb janem ara?
Ja inspektors gribēs, tad atradīs pie kā piesieties
Par to piekasīšanos - protams! Nav aptieciņas un auto arī nav pirmā svaiguma
wrum, wrūūūm
Jeeee, apskate atkal izieta ar pirmo
Jau trešo reizi man pierādijās fakts, ka jābrauc pēc iespējas agrāk, laikam 8 no rīta inspektori vēl ir samiegojušies un neredz kam piekasīties
Jau trešo reizi man pierādijās fakts, ka jābrauc pēc iespējas agrāk, laikam 8 no rīta inspektori vēl ir samiegojušies un neredz kam piekasīties
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 68