Datorspēle - Live for Speed + ka uzinstalet
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 18
- chevron_right
nu nedirsTrusis92 rakstīja:Nonex•Trusismonobloks rakstīja: Zem kāda nickneima?
laikam jaievelkas ari bus paslidet kada diena
Es ar šad tad paslīpēju,man jau liekas ,kad derētu kāda skype sarakste kur būtu visi slīpēt gribētāji no e36.lv lai var vieglāk sadomāt kad iet slīpēt un tā.
Šī spēle ir bezmaksas?
Mūsdienās nekas nav bez maksas, bet visu var uzcrackot!Riks* rakstīja:Šī spēle ir bezmaksas?
Ir pieejams multi-players arī bez naudas grūšanas.
ValtersZ rakstīja:Ir g25 ,vēlies ?
Paldies nē, nesen notirgoju g27, skatos Thrustmaster T500RS virzienā!
SAVAGES CREW
Cik?ValtersZ rakstīja:Ir g25 ,vēlies ?
baiga huinja es atkrekoju s2 visi autinji paradas ka panjemu kadu ta vis parada tuksu lapu neka nenotiek nav brauceju un kkads setups nav cip. karoc baiga huinja . kape ta?
Es ar notirgoju pirms 3 gadiem savu g27 gribēju ņemt t500rs. Lietotajs A_C arī tieši ieķēra t500rs un iedeva man pamēģināt. Godīgo sakot man nepatika, feedbacka taka makita urbim, rokas lauž ārā un tandēmos vispār mokas braukt. Beigās nopirku atkal g27 un joprojām laimīgs ar viņu maucuPleskovskii rakstīja:ValtersZ rakstīja:Ir g25 ,vēlies ?
boris737 rakstīja:baiga huinja es atkrekoju s2 visi autinji paradas ka panjemu kadu ta vis parada tuksu lapu neka nenotiek nav brauceju un kkads setups nav cip. karoc baiga huinja . kape ta?
Tapēc, ka tev ir 64 bitu windows.
Ieej www.lfsrace.lv tur ir pamācība kā uzinstalēt uz 64bit.
Protams vienkāršākais ir nopirkt, jo ar kreku s2 serveros netiksi
edzis rakstīja:Es ar notirgoju pirms 3 gadiem savu g27 gribēju ņemt t500rs. Lietotajs A_C arī tieši ieķēra t500rs un iedeva man pamēģināt. Godīgo sakot man nepatika, feedbacka taka makita urbim, rokas lauž ārā un tandēmos vispār mokas braukt. Beigās nopirku atkal g27 un joprojām laimīgs ar viņu maucuPleskovskii rakstīja:ValtersZ rakstīja:Ir g25 ,vēlies ?
Bet var jau uzregulēt arī g25, g27 tā lai strādā kā perfis Nezinu, neesmu testējis, bet palasot atsauksmes baigi kārojās
SAVAGES CREW
Gan jau puse programmu uz sistēmas ( ieskaitot to ) ir bezmaksas, tāpēc nesaprotu šī jautājuma būtībuRiks* rakstīja:Šī spēle ir bezmaksas?
Sēžot mājās ar saģipsētu (lauztu) kāju ir ārprātīgi daudz brīvā laika.
Novilkt šeit.
XRTNovilkt šeit.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kur var novilkt sito speli? ar gribu pameginat?!
Lidoju Reti,Bet Atri!!
Nav tik vienkārši gan jā... ar keyboradu dažreiz kā dievs braucu. Parasti LSN serverī , dažreiz ir pat labāki braucēji.
BMW - Best Motorsport Weapon
Ja negribi maksāt, ieej lfsrace.lv tur ir pamācība kā to izdarīt. Varēsi spēlēt tikai crackotjaos serveros kuri tik pat kā neeksistē. Iesaku vienkārši nopirkt s2 lic nekas traks nav, kaut kādi 30 eurasi bija. Tad vismaz vari visur spēlēt. Vienīgi šis nav nfs, lai iemācītos labi braukt ar kaut kādu klaviatūru, nāksies pavadīt vismaz pus gadu aktīvi spēlējot. Tādēļ iesaku nopirkt stūrīti, jā tie ir 300e bet ieguvums milzīgsLx320i rakstīja:kur var novilkt sito speli? ar gribu pameginat?!
Labāk AC nopirkt uz akciju pa tiem ~30e
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …