Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- …
- 470
- chevron_right
Žurka , ieliec gbritos ari baltu, jk tagad izskatas analo. Vai vispār izņemt gabarītu ara
ar kompatu pa brugji
Nu jā, dzesēšana priekš LED'iem (ja nu kāds nezin, tad jaudīgie LED čipi darba procesā pie jaudām 30% un uz augšu no nominālās ļoti stipri karst (un sliktas dzesēšanas apstākļos 99% gadījumos tieši tas ir iemesls kāpēc tās lampas (to LED čipi) sprāgst nost).TomSkarsts rakstīja: ↑31 Jan 2018, 15:07Vai kaut ko rāda šajā gadījumā nebūs no svara. Vajag kaut ko, kas pēc krāsas sakrīt ar ksenonu.Dj Plosky rakstīja: ↑31 Jan 2018, 09:54 Par kuriem kontaktiem iet runa?! Un kāds tiem var būt sakars ar iebūvēto lampas "dzesēšanu"?!?!
Iespējamās problēmas:
1. Problēmas ar stara kūli;
2. Ja aktīvā dzesešana (ar ventilatoru) tad it īpaši miglu izvietojumā tas nebūs ilgs dzīvotājs..
3. Pa 10 eur pat vienus pašus LED čipus nenopirksi, kas varētu dot pietiekoši labu gaismu, kur nu vēl visu lampu saražot, attiecīgi par kopējo kvalitāti arī māc šaubas.
Tas, ka par to cenu faktiski nekā laba nav, tas skaidrs. Lai pilda vizuālu funkciju un neko nesabojā - tas ir jaut.
Par dzesēšanu domāta apakšējā daļa bildei (spoilerī (bilde random no google))Slēpts saturs: Parādīt
Ja pēc 30-60 min darba to lampu nevarēsi rokās noturēt LED čipu tiešā tuvumā, tad uzreiz var paredzēt, ka lampa nebūs ilgs dzīvotājs, tā var pārbaudīt ja kas.
Kuriem kontaktiem būtu jākūst tā arī nesapratu... ja elektroarošanas, tad nekam navajdzētu kust, jo jaudas tomēr tur ir mazākas nekā pat standartam halogēnam.
d[-_-]b
Labs vakars vīri. Steidzami meklēju m42b18 STOCK nečipotu kompīti
BOSCH DME 0 261 200 950
Whatsapp - 20026752 jeb PM
BOSCH DME 0 261 200 950
Whatsapp - 20026752 jeb PM
Cik maksa tagad izvēles numurs un kur var redzēt neta kādi ir pieejami?
ar kompatu pa brugji
ja izvēlas uz vietas - 150e. Specpasūtījuma - 3,5 pakas, ja pareizi atceros
https://www.csdd.lv/iespeja-izveleties- ... /maksajumi
https://www.csdd.lv/iespeja-pasutit-ind ... /maksajumi
Pie tiem 150eur vēl klāt 50eur par tehnisko laikam vai vnk par numuru.janjis313 rakstīja: ↑01 Feb 2018, 15:29ja izvēlas uz vietas - 150e. Specpasūtījuma - 3,5 pakas, ja pareizi atceros
https://www.csdd.lv/iespeja-izveleties- ... /maksajumi
https://www.csdd.lv/iespeja-pasutit-ind ... /maksajumi
Pats arī gribēju mainīt numuru, bet beigās nostājas uz 200eur, kas nav tik interesanti.
kā e39 vadās, kad brauc sportiski? tieši drifta apstākļos. ā un ir gudri pirkt V8 e39 pa 2.5e?
Es oris reizes ar 528 automātu izbraucu pa 333, govij nebija ne vainas
Pa 2.5k nekas labs nebūs, bet var ari paveikties
Pa 2.5k nekas labs nebūs, bet var ari paveikties
ar kompatu pa brugji
to svaru pareizi izmantojot ir vieglāk iemest likumā. nu man tēvam bij e39, trīniek dīzels, katru skati mainīja šaras un pāris bukses, to gan jau arī v8 vajadzēs domāju vai sliekšņi un motors būs dzīvs , jo pārējo var sataisīt vienmēr
Pirkt e39 sportošanai jau startā ir glupa doma
svars 50/50, rwd un manuālis, tas pats, kas miata
ok svars ir mazliet uz lielo pusi, bet izravējot salonu, mazliet (un zaudējot visu e39 jēgu tajā pašā laikā) var dabūt prom to kuģa īpašību, vēl koilas virsū un būtu labi.
vai arī es kļūdos?
Kāds ir izdevīgums tieši no e39 to es nesaprotu?
V8 pa lielam. Ok, tas V8 tik man tā. No citiem viedokļiem piekrītu, ka e39 nav labs sportošanai.kars rakstīja: ↑03 Feb 2018, 15:38Kāds ir izdevīgums tieši no e39 to es nesaprotu?
Ja būtu izvēle, ņemtu e34, daži pat argumentē, ka e34 vadās labāk par e30
bet ja aiziet galējībās, visu var pārvērst par labu reiskāru ar pietiekamu budžetu
kur tieši?
Un tam budžetam ir jabut lielam
Nu m5 e39 kad bija, nevarētu teikt, ka slikti slīdēja un vadījās
Nu m5 e39 kad bija, nevarētu teikt, ka slikti slīdēja un vadījās
ar kompatu pa brugji
Paskaties visā pasaulē ar ko brauc trackday'os
5 sērija ir ļoti nepopulāra izvēle, ir jau protams daži dīvaiņi
5 sērija ir ļoti nepopulāra izvēle, ir jau protams daži dīvaiņi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1