Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- …
- 292
- chevron_right
šodien atkal nomazgāts auto un ticis pie uzlīmēm-tākā varēs arī manu auto vieglāk atpazīt
Nomainīts termostats - i'm in miami bitch .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
tiko pasutits daciks kas liekas ieksa logu apmazgataju traukaa, vismaz neradiis ka visu laiku tuks trauks, kad istaniba pilns
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Malacis!Bubulis rakstīja:Nomainīts termostats - i'm in miami bitch .
MOš tev bija tā pati problēm, kas man, ka tas dačiks bija sagriezies un tapēc rādija "low washer fluid"!KLAVINS rakstīja:tiko pasutits daciks kas liekas ieksa logu apmazgataju traukaa, vismaz neradiis ka visu laiku tuks trauks, kad istaniba pilns
Sagriezu kā vajag un viss čotka!
es jav cereju ka tas palidzes, bet nekaa , manam kaut kur ta plastamasa kajina ir pazudusi kura kustas uz augsu un uz leju atkariba pec limenja
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
shodien ielieta - samainīta jauna eļļa 5w30
bet joprojām brīnamies par raustīšanos..
bet joprojām brīnamies par raustīšanos..
beidzot sanaca laiks un auto pieregistrets lv. Ka ari dabuta zila lapa del 2am sipotam um 2vam nesipotam riepam,ka ari aizmugures bremzu slutenee plaisina..
Samainīts degvielas sūknis, atkal rūcam ...
Salabots pečkas motors
Jaunas sveces + zonde
drīzumā :
5w30 Castrol
Aizm. bremžu komplekts
jauni spārni + reste + buferis
pulēšana
sapņi :
rekaro salons
R17 -18 vasarai
Salabots pečkas motors
Jaunas sveces + zonde
drīzumā :
5w30 Castrol
Aizm. bremžu komplekts
jauni spārni + reste + buferis
pulēšana
sapņi :
rekaro salons
R17 -18 vasarai
tikko izmērīta motoram cilindros kompresija ~ 14.5-15bar
Esmu nomainījis kvēlsveces, tag lec kā saule.
Neliels startera remonts. Pagaidām tas arī viss.
Neliels startera remonts. Pagaidām tas arī viss.
riktīgi laba!možais rakstīja:tikko izmērīta motoram cilindros kompresija ~ 14.5-15bar
jā laba un sveces arī labas...
atceros , ka ex. m50b25 mēriju kompresiju bija no 12-14, tad šim sanāk labāka un vienādāka...
tikai jāturpina meklēt apgriezienu problēma.. :)
atceros , ka ex. m50b25 mēriju kompresiju bija no 12-14, tad šim sanāk labāka un vienādāka...
tikai jāturpina meklēt apgriezienu problēma.. :)
12-14 arī laba!
Liekas, ka normas robežas 9-12!~
Liekas, ka normas robežas 9-12!~
papīros raxtīts manam, laikam bija 10bar
šodien sākti slīpēt R17 vasaras diski, ļoti gribu vasaru!
Ko nozīmē slīpēt? Tu domā pulēt plauktus?
manam aparātam tuvāko nedēļu laikā būs vairāki vizuāli uzlabojumi,ka arī iespējams tehniski uzlabojumi
Staasti par saviem plaaniem!!!!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- …
- 292