Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- …
- 292
- chevron_right
Tuvākie notikumi būs Rondell 058 R17 disku iegāde,tiks mainīti pakaļējie lukturi uz normāliem ar balto pagriezienu,uzlīmētas e36 uzlīmes,samainītas tiks arī spidometra spudzītes uz jaunām,kā arī apinas emblēmas pret BMW emblēmām mainīt :)
Tgd vēl tik domāju par miglām,likšu led spuldzes,bet nezinu vai aplīmēt ar tumšu plēvi miglenes vai nē Tad vajadzes vēl krustus likt
Tgd vēl tik domāju par miglām,likšu led spuldzes,bet nezinu vai aplīmēt ar tumšu plēvi miglenes vai nē Tad vajadzes vēl krustus likt
Izklausaas labi
Vieniigais ,kas uz jautaajuma ziimes ir disku izveele ,bet taa protams ir gaumes lieta
Vieniigais ,kas uz jautaajuma ziimes ir disku izveele ,bet taa protams ir gaumes lieta
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Kāda vaina diskiem,tas kad daudziem tadi?
Piemēram,man patika,kā izskatijās,kad pielika klāt
Piemēram,man patika,kā izskatijās,kad pielika klāt
Man profesionaalaa alergjija uz taadiem diskiem
Vinjus ir gruuti un nepatiikami kraasot
Vinjus ir gruuti un nepatiikami kraasot
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Tad zināšu kam vinus dod,ja vajadzēs krāsot
Es ir briesmiigi daargs kraasotaajs
Mani vairak interesē kvalitāte,ne cena
Orkaans rakstīja:Es ir briesmiigi daargs kraasotaajs
Es ir briesmiigi daargs kraasotaajs
Kur Tu esi redzeejis , pa daargo un labaa kvalitaatee ???Rolands rakstīja:Mani vairak interesē kvalitāte,ne cena
Nu tas jau būtu tikai loģiski kā maksā,tā strādā
ir arī nācies ieberzties par tiem dārgajiem, ne vienmēr dārgi ir labi ir jālasa arī atsauksmes. tāpēc labāk izvēlies pazīstamu un kvalitatīvu.
nopirkts sapinis, svame, un lupatinja prieks kuzava sausinasanas - gatavojamies pirmajai moikai sogad
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
vajadzēja arī vasku nopirktKLAVINS rakstīja:nopirkts sapinis, svame, un lupatinja prieks kuzava sausinasanas - gatavojamies pirmajai moikai sogad
irr jav viss parejais sagadats
Labas cenas.
Labas cenas.
eksaamenaa - 5 dabuju, bet taa nebiju sekmigs, jo nebija laika skolai un skolotaja arii tada divaina bija kura vairak neko nezinaja ka dzejas analiizeBubulis rakstīja:Latv. valodā biji sekmīgs?
Pēdējais labojis KLAVINS - 03 Mar 2012, 15:00, kopā labots 1 reizi.
Labas cenas.
Labas cenas.
Diemžēl,bet fakts.Esmu izmantojis divu krāsotāju pakalpojumus un ne no lētā gala,bet ar abu darbu nebiju apmierināts...Agris rakstīja:ir arī nācies ieberzties par tiem dārgajiem, ne vienmēr dārgi ir labi ir jālasa arī atsauksmes. tāpēc labāk izvēlies pazīstamu un kvalitatīvu.
samainīta generatora siksna, rullīts, nomazgaats auto, aada sasmereta ar turtle lidzekli
Kas tas par līdzekli ādai?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- …