Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- …
- 292
- chevron_right
Es gan savējo vakar aizdzinu uz servisu remontēt dupsīti,jo kāds iemanījās to paskādēt,tādi tie ww šoferīši ir
tagad 2dienas jāpaliek kājiniekos

tagad 2dienas jāpaliek kājiniekos

aiz neko darīt šodien savējam ieliku miglas atpakaļ,beidzot pēc mašīnas sāk izskatīties!+izķidāju logu apskalotāja trubiņu mudžekli un atradu,ka viena trubiņa ir pušu,tgd vismaz uz logiem normāli mīž!+izņēmu ārā kopatā apslēptās oriģinālos apsildāmos mīzējus,jo kad tos pievienoju,sapratu,ka viņi ir aizdirsti,vajag izjaukt un satīrīt,moš būs labāk un būs man vasarā apsildāmie mīzēji 

coupe 2.8

Nu lūk kāds patīkams pārsteigums 

RENIO rakstīja:Nu lūk kāds patīkams pārsteigums
nja a stāv kkādi hvz kādi parastie mīzēji,a zem kapota apšifkas vados karājas apsildāmie!
vēl aizbraucu samazgāt bumbieri!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
coupe 2.8

nice -
kas tew ar miglaam.. ?

kas tew ar miglaam.. ?

miglām uzķīmiķota plēve,jo galva nevarēju nekur sadabūt materiālu priekš krustiem vai arī gatavus krustus! Tgd vajag pagriezienus notīrīt no tās lakas un aplīmēt ar to pašu plēvi!
coupe 2.8

Es ar tur parasti mazgāju ja pīpēdams skaties ka šie mazgā nopucē pa pirmoMartinez rakstīja:RENIO rakstīja:Nu lūk kāds patīkams pārsteigums
nja a stāv kkādi hvz kādi parastie mīzēji,a zem kapota apšifkas vados karājas apsildāmie!
vēl aizbraucu samazgāt bumbieri!

voi nepateikšu cik procenti! Pirku te http://www.kviller.lv/decor/decor.html uz vietas man meitene piedāvāja divus variantus tumšās plēves,viena man likās ka atsita mazliet uz spoguli un otra bij vnk melna,ņēmu to parasto!Archa rakstīja:ar cik % plevi toneji? :) bus ar japamegina![]()
Es parasti atstāju un pats eju uz Maximu iepirkties. Kamēr vazājies pa veikalu mašīna nomazgāta! Nu un kvalitāte a viņiem ir virs viduvējas,šoziem tik vienreiz durvis aizsala pēc moikas! Tik šodien viens bij pakaļējo labo stiklu ar netīru lupatu slaucījisGF. rakstīja:Es ar tur parasti mazgāju ja pīpēdams skaties ka šie mazgā nopucē pa pirmo

coupe 2.8

Martinez kura no tām norādītajām majas lapā ir tà kuru Tu paņēmi?

sodien iznemts viena amortizators ar atsperi jo jamaina amisiem visas gumijas!
secinats ka bez instrumentiem ir ka bez rokam!
vel nolauztas visas skruves kas nak pie amisa apaksas pie bremzu diska!
nezinu pirmo reizi kaut kas tads ka var nolauzt 3 skruves!
pagaja 4 stundas kamer izcelu amiti! visu protams bremze ari tas ka nav instrumentu!
secinats ka bez instrumentiem ir ka bez rokam!

vel nolauztas visas skruves kas nak pie amisa apaksas pie bremzu diska!
nezinu pirmo reizi kaut kas tads ka var nolauzt 3 skruves!
pagaja 4 stundas kamer izcelu amiti! visu protams bremze ari tas ka nav instrumentu!

Šodien pie Zipa samazgāts auto.
Kā vienmēr viss līmenī.
Paldies!
Kā vienmēr viss līmenī.
Paldies!

Vajg ar to silikonu sapust gumijas (lai gan man pasam nav) bet ziema neaizsala ne reizi :) Kadreiz pastavi klat paskaties ka mazga tad cita gjelaMartinez rakstīja:Es parasti atstāju un pats eju uz Maximu iepirkties. Kamēr vazājies pa veikalu mašīna nomazgāta! Nu un kvalitāte a viņiem ir virs viduvējas,šoziem tik vienreiz durvis aizsala pēc moikas! Tik šodien viens bij pakaļējo labo stiklu ar netīru lupatu slaucījisGF. rakstīja:Es ar tur parasti mazgāju ja pīpēdams skaties ka šie mazgā nopucē pa pirmo

saku biju uz vietas,man skuķis izvilka paraugus uz stikla salīmētus un ta ar pirkstu parādīju kuru gribu,bet nu varētu būt ka viens no tiem diviem tumšākajiem ms20black vai ms35blackRENIO rakstīja:Martinez kura no tām norādītajām majas lapā ir tà kuru Tu paņēmi?
coupe 2.8

Shodien sapuleets viens disks un otram sametinaata plaisa
Beidzot saak kautkas virziities uz priekshu 

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

sodien no e36 biedra z-street nopirku bamperi, rit janoperk rit normals galvinu komplekts un jaturpina skruvet :)
Pēdējais labojis Archa - 10 Mar 2012, 16:33, kopā labots 1 reizi.

nopirktas puteklu gumijas un atsiteji ka ari viens stures pirksts!
tika iepirki instrumenti uz 40ls
vel cinos ar noluzusajam skruvem kuras nepa ko negrib nak ara
!
tika iepirki instrumenti uz 40ls
vel cinos ar noluzusajam skruvem kuras nepa ko negrib nak ara

Iegādāti orģinalie pakaļējie lukturi ar balto pagriezienu,nopirkti r17 diski,nopirktas gabarītu un miglinieku spuldzes 

vakar dabuju jaunu orginalo M moldingu kas liekas uz aizmugureja sparna
vecajam sliedes galigi bija izjukusas

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

uzlikti oriģinālie pakaļējie lukturi,ar balto pagriezienu 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89