Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- …
- 292
- chevron_right

parā bildi!

Šodien pēc ziemas piešķilts un atvests uz mājām 

tiko apskatits kas notiek zem ellas vacinja- vaaks tur balts
jogurts
bet zvanoji Siikajam vins vel saka ka varetu but kondensats nu ceresim uz to labako bet nu saku nobriest motoru remonteet
labakais ka vel pirms ziemas miega nekas tur nebija,viss bija ok bet tagad vot sitads joks

labakais ka vel pirms ziemas miega nekas tur nebija,viss bija ok bet tagad vot sitads joks

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

arī noņemot vārstu vāku, tādas baltas putas redzēsi vanosa galā, kur vākam paaugstinājums!
siikais man iemācīja sagaršot tosolu! ja baigāšauba māc, tad bāz klātmēli tam kefīram, ja kondencāts, tad bezgaršīks, ja tosols tad jau sapratīsi pats!
Ja omēr nesapratīsi, pagaršo tosolu, tik daduz nedzer, saindēsies!
siikais man iemācīja sagaršot tosolu! ja baigāšauba māc, tad bāz klātmēli tam kefīram, ja kondencāts, tad bezgaršīks, ja tosols tad jau sapratīsi pats!

es jav garsoju tikai nevaru saprast vai tas ir kaut kadi apdegumi uz korka vai patiesam tosolts taa garso , kads negrib degustaciju uztasiit no mana motora ? 

Labas cenas.
Labas cenas.

Shodien sapuleets peedeejais disks!!!!!!
Tagad tik atliek sakraasot vidus

Tagad tik atliek sakraasot vidus

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

erda rakstīja:arī noņemot vārstu vāku, tādas baltas putas redzēsi vanosa galā, kur vākam paaugstinājums!
siikais man iemācīja sagaršot tosolu! ja baigāšauba māc, tad bāz klātmēli tam kefīram, ja kondencāts, tad bezgaršīks, ja tosols tad jau sapratīsi pats!![]()
laikam vel esat vakardienas svinibu iespaidaaKLAVINS rakstīja:es jav garsoju tikai nevaru saprast vai tas ir kaut kadi apdegumi uz korka vai patiesam tosolts taa garso , kads negrib degustaciju uztasiit no mana motora ?

bet pa teemu, uzliktas 4tras loti labas riepas, un izbaudits kaa vinas kviec

...

brauc ciemos, pagaršos Tev to zaptiKLAVINS rakstīja:es jav garsoju tikai nevaru saprast vai tas ir kaut kadi apdegumi uz korka vai patiesam tosolts taa garso , kads negrib degustaciju uztasiit no mana motora ?

ar kā palīdzību? 

Samazināts gaisa spiediens riepās!možais rakstīja:ar kā palīdzību?

priekšā atbalstus citus uzliki?HoodieBro rakstīja:priekša dabūta vēl pa pusotru - 2 cm zemāk

Paldies, bus kaut kad jabrauc vairak uz marta beigamHoodieBro rakstīja:brauc ciemos, pagaršos Tev to zaptiKLAVINS rakstīja:es jav garsoju tikai nevaru saprast vai tas ir kaut kadi apdegumi uz korka vai patiesam tosolts taa garso , kads negrib degustaciju uztasiit no mana motora ?
Labas cenas.
Labas cenas.

Mazliet uzlaboju koilas :)možais rakstīja:ar kā palīdzību?

vītni uzgriezi tālāk? :p vai atsperi nozāgēji...
paskaidro.. paskaidro

paskaidro.. paskaidro

Samainītas peldošās bukses. 

sodien ielikts jauns gaisa filtrs motoram 

Labas cenas.
Labas cenas.

Uzcēla ar pacelāju un konstatēti trūkumi,kas tiks novērsti ar "PBSHB garāžserviss" palīdzību 

atrisināta nedegošo bremžu uguņu problēma 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- …