Datorlietas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 22
- chevron_right
Tātad pāris dienas jau kā problēma atrisināta ar recovery... Problēma bija tajā, ka Windows update bija nogļučījis un es pat zinu kā. Kad kompi pie manis atnesa ar sasisto ekrānu, viņš instalēja apdeitu, ko es, protams, caur sasisto ekrānu neredzēju un izrāvu bateriju ārā.
ja vis strādā tad pieredze ir tāda, ka nevajag arī likt windows draiveru apdeitus. ar mēdz noklāties.
Njā, bija nesen viens atgadījums, ka kompis reāli nevēra vaļā nevienu programmu dēļ viena apdeita. Līdz ko to izdzēš - viss strādā kā nākas.
Es personīgi uzskatu, liekot visus pirātiskos OS, update ir pirmais ko vajag atrubīt, lai vēlāk nerastos liekas problēmas
Normāli noaktivizējot Windows 7, man nāk arī visi apdeiti un nav bijušas nekādas problēmas jau trīs gadus.
Tā jau ir pagātne, man personīgi uz 8 windows biju aizmirsis noslēgt, pēc mēneša palietošanas, uzgāja update un man noresetoja visu manu kontu ar visiem failiem, tad mazliet nācās pagrozīt galvu, lai atgrieztu iepriekšējo kontu.
Tieši tapēc man viņi tik ļoti nepatīk
Ja ir licence, tad ir cita lieta
Tieši tapēc man viņi tik ļoti nepatīk
Ja ir licence, tad ir cita lieta
Nu man Windows 8 kā tāds nepatīk.
Vnk jazin ko vajag likt, ko nevajagsandzhus rakstīja:Es personīgi uzskatu, liekot visus pirātiskos OS, update ir pirmais ko vajag atrubīt, lai vēlāk nerastos liekas problēmas
Tad kad tu ar to nelegālo aiziesi uz savu darbu vai iestādi, nereti tādi gudrinieki atrodas, un kad paņems pie dziesmas vienreiz to PC, tad pat nevarēsi sarēķināt kādus zaudējumus būsi nesis Microsoft ko viņi rēķinās no perioda kura tu esi sācis lietot viņu un cik update esi iesūcis, un cik .avi .mp3 būs tavā PC, kas var beigties ar 3 gadu cietumsodu, ja nebūs pie rokas normāls piķis!
Es ar saviem datoriem nekur neeju.
p.s. Bet pa lielam, jēga no legāla OS ir tikai darbā. Mājas vajadzībām - pirmkārt jau Tevi neviens nemeklēs. Otrkārt - ja atradīs, tur tāpat būs kaudze pirātisko programmu (Photoshop, Office) + kaudze zagtu filmu un mūzikas.
p.s. Bet pa lielam, jēga no legāla OS ir tikai darbā. Mājas vajadzībām - pirmkārt jau Tevi neviens nemeklēs. Otrkārt - ja atradīs, tur tāpat būs kaudze pirātisko programmu (Photoshop, Office) + kaudze zagtu filmu un mūzikas.
Tieši tapēc labāk uzmest open source uz ceļojošā pc, nevis ikdienas gaitās piemirst tādu lietu un paķert uz darbu nomest to pc stūrī, un tad uzrauties
Kas pa lietu, ka samsumg galaxy s2 nevar vairs uzinstalēt nevienu progu. Kad ir nokačāta un sāk instalāciju izlec logs ar uzrakstu: lietotājprogrammu nevar instalēt noklusējuma instalēšanas vietā.
Tas ir jebkuru programmu mēģinot uzliekt vai ko specifisku?
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Izskatās, ka jebkuru.... jo ne Operu , ne waze neļāva. Pēdējais sāka gļučīt, tāpēc gribēju pārinstalēt
Normālākais variants ir saglabāt visu vajadzīgo un uztaisīt "Factory Reset" turot ieslēgšanas,izvēlnes un skaļuma pogu visas trīs reizē, otrs variants caur "Kies" pieslēgt pie kompja un mēģināt uzlikt programmu caur turieni.
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Drošvien pirmais variants.... ok mājā pamēǧināšu.paldies
Varbūt kāds var man ieteikt, ko darīt?
Portatīvajam datoram Dell vakar uzmetās tā saucamais Blue screen. Tad pats restartējās un iet vēl tagad. Vēl 2x ir bijis tā, ka ekrāns paliek švīkains, kā vecajiem tv, bet restartējot atkal viss ir ziginiekā. Bieži vien arī dators izmet funkcijas, kuras būtu jāapslēpj (saucās laikam system log).
Jautājums sekojoš, ir vērts viņu pārinstelēt un aiznest iztīrīt, un vispār iegūldīt viņā naudu? Vajag jau laicīgi visu svarīgo informāciju samest flešos?
Dators manā īpašumā 6 gadus, bet kad pirku, tad bija ļoti kruts, GTA 4 vēl varēja pavilkt
Portatīvajam datoram Dell vakar uzmetās tā saucamais Blue screen. Tad pats restartējās un iet vēl tagad. Vēl 2x ir bijis tā, ka ekrāns paliek švīkains, kā vecajiem tv, bet restartējot atkal viss ir ziginiekā. Bieži vien arī dators izmet funkcijas, kuras būtu jāapslēpj (saucās laikam system log).
Jautājums sekojoš, ir vērts viņu pārinstelēt un aiznest iztīrīt, un vispār iegūldīt viņā naudu? Vajag jau laicīgi visu svarīgo informāciju samest flešos?
Dators manā īpašumā 6 gadus, bet kad pirku, tad bija ļoti kruts, GTA 4 vēl varēja pavilkt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 22