Datorspēle - Live for Speed + ka uzinstalet
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 18
- chevron_right
Ac ar nav slikts, tomēr fizikas ziņā lfs paliek līderis
Pilnībā piekrītu, bet AC vajag krietni labāku dzelzi par lfs, un bez stūres tur arī neiztiktkars rakstīja:Labāk AC nopirkt uz akciju pa tiem ~30e
Nu AC tomēr ir priekšā ar fiziku, ja vēl kādreiz lfs būtu s3 izlaiduši, tad mby varētu piekristedzis rakstīja:Ac ar nav slikts, tomēr fizikas ziņā lfs paliek līderis
SAVAGES CREW
AC ar katru versiju paliek ar vien labāks, lfs jau nepilnus 7 gadus nav mainijies
kars rakstīja:AC ar katru versiju paliek ar vien labāks, lfs jau nepilnus 7 gadus nav mainijies
jāpērk stūre un jāgaida jaunais dlc
SAVAGES CREW
Kas ar LFS iespējām tagad? Ir iespēja kādā veidā p brīvu iegut pilno versiju un ar čomiem slīpēt?
Protams!Artis92 rakstīja:Kas ar LFS iespējām tagad? Ir iespēja kādā veidā p brīvu iegut pilno versiju un ar čomiem slīpēt?
Noteikti var ilgi diskutēt par to kurš tagad ir labāks, tomēr es uzskatu, ka lfs vel tiek spēlēts tikai dēļ labās fizikas. Tur updeitu utt vispār nekādi nav un zb jau ar to vienu mašīnu pa pāris trasēm braukāt. Tomēr viņu spēlējot ir realistiskāka sajūta nekā acPleskovskii rakstīja:Pilnībā piekrītu, bet AC vajag krietni labāku dzelzi par lfs, un bez stūres tur arī neiztiktkars rakstīja:Labāk AC nopirkt uz akciju pa tiem ~30e
Nu AC tomēr ir priekšā ar fiziku, ja vēl kādreiz lfs būtu s3 izlaiduši, tad mby varētu piekristedzis rakstīja:Ac ar nav slikts, tomēr fizikas ziņā lfs paliek līderis
edzis rakstīja:Noteikti var ilgi diskutēt par to kurš tagad ir labāks, tomēr es uzskatu, ka lfs vel tiek spēlēts tikai dēļ labās fizikas. Tur updeitu utt vispār nekādi nav un zb jau ar to vienu mašīnu pa pāris trasēm braukāt. Tomēr viņu spēlējot ir realistiskāka sajūta nekā acPleskovskii rakstīja:Pilnībā piekrītu, bet AC vajag krietni labāku dzelzi par lfs, un bez stūres tur arī neiztiktkars rakstīja:Labāk AC nopirkt uz akciju pa tiem ~30e
gaumes lieta, bet nu, daļēji varu piekrist, ne velti pats viņu jau tuvu 9iem gadiem spēlēju
SAVAGES CREW
Kāds tev niks? Ja jau tik ilgi spēlē, tad tevi jāzin
Edzi tu taču nemēğināji AC ar klavieri?
kapec rada nav trases?? izvelos bet neka... online meginu tikt ieksa bet rada TAvs lietotajvards nav atrasts!!! kapec ta?
Lidoju Reti,Bet Atri!!
Man ir G27kars rakstīja:Edzi tu taču nemēğināji AC ar klavieri?
Ieej www.lfsrace.lv un uzspied "64 bit" lietotājiemLx320i rakstīja:kapec rada nav trases?? izvelos bet neka... online meginu tikt ieksa bet rada TAvs lietotajvards nav atrasts!!! kapec ta?
Tavs lietotājvārds netika atrasts, jo tev ir crackotais lfs, tu nevarēsi serveru saraksti apskatīt, tev jāiet vietējā tīkla serveros kurus kaut kur jāmeklē
edzis rakstīja:Kāds tev niks? Ja jau tik ilgi spēlē, tad tevi jāzin
es ar dažādiem spēlēju, tzt laikos pēros pa crackotajiem, kādu laiku arī d-palace, pēc tam jau aizgāju uz s2, un tur arī pabiju dažādās komandās utt. pašam krekotajos bija team toyo
SAVAGES CREW
Kkad gadus atpakaļ biju spēlējis... Tgd nav ne stūres nekā, bet uzinstalēšu un ar peli paprovēšu iedodat kāds latviešu serveri.
Driftam vairs nav neoficiālie serveri, ir tikai s2 bet nu tad nāksies maksātElvijsR rakstīja:Kkad gadus atpakaļ biju spēlējis... Tgd nav ne stūres nekā, bet uzinstalēšu un ar peli paprovēšu iedodat kāds latviešu serveri.
Kur var nopirkt?edzis rakstīja:Driftam vairs nav neoficiālie serveri, ir tikai s2 bet nu tad nāksies maksātElvijsR rakstīja:Kkad gadus atpakaļ biju spēlējis... Tgd nav ne stūres nekā, bet uzinstalēšu un ar peli paprovēšu iedodat kāds latviešu serveri.
Esmu Licenzētais braucējas jau vairākus gadus.
Kādā vakarā varam uzmaukt kādu tandēmu!
Kādā vakarā varam uzmaukt kādu tandēmu!
Atmet man savu skype PM, palīdzēšu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11