Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- …
- 292
- chevron_right

Uzliku atpakaļ uzacis
Tagad atkal man ir dusmīgs bavārietis 

a nuka rauj nost, ja man nepatiik,tad nepatīk nevienam

Es tevis dēļ jau eņģeļus izravēju laukā, tā ka tavs vēlmju limits pie mana bavārieša ir izsmelts! 

zelta vaardimarux rakstīja:Es tevis dēļ jau eņģeļus izravēju laukā, tā ka tavs vēlmju limits pie mana bavārieša ir izsmelts!

bet pa teemu, tagat ari manam autinjam ir vietam mainamais glazu turetajs

...

armand es neemsu redzeejis kaa tev izskataas bez engeljiem?

Ielikts cits radio. 

vel kadu laiku neredzesi ar, kamer nebus pabeigts jaunais lampu projektsAgris rakstīja:armand es neemsu redzeejis kaa tev izskataas bez engeljiem?

...

Vakar ar savu zilo bavārieti paņēmu grāvi!
Gandrīz uz jumta, - bet jāsamierinās ar protokolu, drusku ielocītu spārnu, lūpu noplēstu, bišk saliektu bamperu.
Sezona atklāta!

Gandrīz uz jumta, - bet jāsamierinās ar protokolu, drusku ielocītu spārnu, lūpu noplēstu, bišk saliektu bamperu.

Šodien bmw atkal redzēja ūdeni un tika nomazgāts,kā arī vēlāk nolēmu ka beidzot ir pienākusi tā diena,kad likšu virsū savu jauno M bamperu un pārējos sīkumus pie viņa 

Šodien savējam uzliku vasaras ripuļus + jaunajam aparātam pārlasīts (saliktas visas oriģinālas skrūves, klipši utt.) un iztīrīts bagāžnieks.

veči bet es netā redzēju,ka jums vēl sniegu Rīgā sola,kādas vēl ziemas riepas 

coupe 2.8

nu ar vasaras riepām būs labāk slidināties 

aha man jav bija soriit acis
kad ieraudziju sniegu ara kurs ir lidz potiiteem
taka laikam vel kadu laiku nesanaks nopietni pavizinaties ar savejo
galvenai lai lidz aprila vidum sadi joki neuznak jo tad netiksu lidz krasotajam

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

taka pateicoties stulbiem draugiem
sodien nacas lai ka to es negribeju, nokrasot melnas priekšeas logu stoikas!
vismaz tagad vienam draugam ir zila acs par savu stulbumu!

sodien nacas lai ka to es negribeju, nokrasot melnas priekšeas logu stoikas!

Reduktorā svaiga eļļa salieta 

kas ta bija, cigareti nemak izmes pa logu?mistrust rakstīja:taka pateicoties stulbiem draugiem![]()
sodien nacas lai ka to es negribeju, nokrasot melnas priekšeas logu stoikas!![]()

...

es kautko palaidu garām vai tiešām tev ir jauns e36.. ? Liekas ka biji iepircis bet tevaru atminēties kas tas bija. ?RENIO rakstīja:nu ar vasaras riepām būs labāk slidināties

Esmu sagatavojis 2 style5 disku plauktus pulēšanai un 2 centrus krāsošanai. :) + sagatavota haube pakaļējais bagažnieka vāks bampers viena arka krāsošanai :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- …
- 292