Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- …
- 292
- chevron_right

Vakar nomainīta stūres reika 

Nomazgāju,noplēsu nost alpinas emblēmas,salīmēju e36.lv,powerdbysiikais.lv,kā arī PBSHB uzlīmes 

Nomazgāts,abiem bembučiem izsūkts salons,savējam uzlikts m bampers un uzliktas priekšā vasarenes... 

sodien kartigi mazgats auto - 2stundas bet pec paris km atkal puteklains
un pie siikaa servisa nomainiits gazes pedaalis

un pie siikaa servisa nomainiits gazes pedaalis

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

sanemta jauna TA uzlime ar pirmo reizi
un nolemts ka 1.8is deveselite tika mainita uz 2.0 vanos!
un nolemts ka 1.8is deveselite tika mainita uz 2.0 vanos!

Ta jau vajadzēju uzreiz 2.5 krāmēt 

+1 2.5 un +36 2.8 

Isu mainiit uz 2.0 tieshaam nav nekaadas jeegas!
Iet liidzveertiigi ,bet eed 2 reiz vairaak

Iet liidzveertiigi ,bet eed 2 reiz vairaak

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

Pilnīgas muļķības. 

+318Ruu rakstīja:Pilnīgas muļķības.
Par patēriņu nezinu, bet skaņas un jaudas ziņā 2.0 izbāž isu.
Someone who knows fuck all about he's BMW.

Nu jā, ar nenojātu 2.0 mierīgi jauktajā var iekļauties 9litros, ja m52, tad noteikti vēl par kādu litru mazāk, nedomāju, ka is neapēd to pašu. Bet nu jā, tpt neredzu jēgu likt tikai mazliet jaudīgāku motoru, lai arī skaņa viņam labāka.

Simtiem reizhu aprunaata teema
Normaali braucot (neseenjojot) 6 cilindru dzineeju nevar dabuut zem 10 litriem
Pateerinjsh zem 10 buus tikai tad ,ja nepaartraukti uzmaniisies lai bik pa daudz neuzspiezh tam pedaalim

Normaali braucot (neseenjojot) 6 cilindru dzineeju nevar dabuut zem 10 litriem

Pateerinjsh zem 10 buus tikai tad ,ja nepaartraukti uzmaniisies lai bik pa daudz neuzspiezh tam pedaalim

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

Pēc papīriem isam ir mazāks patēriņš un jaudas ziņā uz 50 km/h atpaliek 2 sekundes simtdaļas.

mainisu tapec ka is iet uz galu! paliek ar vien gurdenaks un gurdenaks!
pirmaja atruma no 3000 apgriezieniem raustosties un knapi spolejot! otraja vispar nevar nospolēt!
is vnk nav uzraviena knapi celas apgriezieni! kamer uzcel apgriezienu tikmer jau esi aizmidzis!
redzes kas bus! dabuju izbraukt ar 2.5 kompaktu 3 roba vel ritigi ievelk!
bet man vispar nav no ta ne smakas!
pirmaja atruma no 3000 apgriezieniem raustosties un knapi spolejot! otraja vispar nevar nospolēt!
is vnk nav uzraviena knapi celas apgriezieni! kamer uzcel apgriezienu tikmer jau esi aizmidzis!
redzes kas bus! dabuju izbraukt ar 2.5 kompaktu 3 roba vel ritigi ievelk!
bet man vispar nav no ta ne smakas!

Jau kuro reizi mērot zem 11L ar smago kāju iekļauties nevaru, vnk garšoOrkaans rakstīja:Simtiem reizhu aprunaata teema![]()
Normaali braucot (neseenjojot) 6 cilindru dzineeju nevar dabuut zem 10 litriem![]()

Bet, kas interesanti ziemā slidinoties iekļavos 9L, varbūt nebiju pie pilna saprāta

Uzlikts m3 spoilerīts

isam uzrāviens sākas pēc 5tmistrust rakstīja:pirmaja atruma no 3000 apgriezieniem raustosties un knapi spolejot! otraja vispar nevar nospolēt!

Pēdējais labojis Bubulis - 10 Apr 2012, 21:52, kopā labots 1 reizi.

man ar ta saka likties 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- …